PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Wlasnie zaczalem go ogladac i jest na razie jest imponujaco. Nie daja mi jednak spokoju ciagle powtarzajace sie opinie ze ostatnie sezony ostro zanizyly poziom. Mozecie bez podawania szczegolow fabuly przyblizyc mi co sie stalo z lostem? Przestal byc ciekawy, zrobil sie za bardzo "hollywoodzki" z amerykanskim wyciskaniem lez i bezsensami, odpowiedzi na pytania zrobily sie zbyt wydumane? Co przestalo grac i czy przestalo?

ocenił(a) serial na 9
patrykpatrykpatryk

Pojawilo sie w serialu sporo fantastyki naukowej, co mi osobiscie w ogole nie przeszkadzalo:) Kocham ten serial

patrykpatrykpatryk

Tak jak napisał już Strider, w późniejszych sezonach będzie więcej wątków fantastycznych (w 4 i 5 sezonie więcej science-fiction, w 6 fantasy). Poza tym fabuła trochę się skomplikuje, trzeba będzie samemu ułożyć sobie kolejność niektórych wydarzeń. Mi osobiście końcowe sezony spodobały się o wiele bardziej przy drugim obejrzeniu serialu, właśnie przez to "zakręcenie".
No i oczywiście przy zakończeniu trzeba uważać, bo wielu ludziom właśnie wtedy wszystko się plącze ;)

ocenił(a) serial na 10
patrykpatrykpatryk

Co nie zmienia faktu, że serial i tak naprawdę warto obejrzeć. To perełka, jakiej się gdzie indziej nie spotka. Mimo dośc ambiwalentnych opinii, na pewno jest to dzieło jedyne w swoim rodzaju. Widowisko dla inteligentnego widza, który nie powie "nie rozumiem - głupie", tylko obejrzy drugi raz, a jak elementy układanki wskoczą na swoje miejsce, to będzie zdziwiony, jak dobrze wszystko jest przemyślane i jaki jedyny w swoim rodzaju to serial :P

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
lupin22

Dokładnie, teraz jak oglądam wszystko jeszcze raz to widać że większość rzeczy jest przemyślana i układa się w logiczną całość.

patrykpatrykpatryk

Film jest dobry i zgodzę się z Tortuga033 bo na razie nic nie wiadomo ale pózniej wszystko się układa w logiczną całość

ocenił(a) serial na 10
Peresaus

Wg mnie z każdym sezonem Lost stawał się coraz gorszy, ale jakoś nie przeszkadzało mi dać temu serialowi ocene maksymalną. Genialna fabuła, klimat, tajemnice - to to czego potrzebują dzisiejsze filmy.
Wszystko dzięki J.J Abramowi.