jak myslicie czy henry gale jest innym? wg mnie tak, 100%. po jego minie mozna poznac, ze jest.... nie muwi prawdy, co z tego ze znajduja balon, to nie musi byc jego balon, inni mogli go poprostu znalesc, zobaczyc ze jest tam trup(albo sami kogos zabic?..)i podstawic henrego tak zeby znalazla go rousseau.dalej wiadomo co sie stanie. a pozatym skoro juz ona, bedaca tam od 16 lat, skoro sayid, ktory po torturowaniu ludzi wie kto klamie, mowia ze to jest inny, to to jest inny...moje zdanie, ot, co;]
Jak dla mnie Henry to 100% inny, w zasadzie od poczatku tak sadzilem, a jego rozmowa na koncu 15 odcinka z Lockiem tylko mnie w tym utwierdzila. Jest jednym z innych i wg mnie zostal tam wprowadzony 'z zewnatrz' nie tyle jako szpieg, co bardziej ma sie koncentrowac na skloceniu i rozbijaniu grupy rozbitkow (vide wspomniana wyzej rozmowa z lockiem). Co do balonu, ktory podobno zostal rzeczywiscie odnaleziony (nie ogladalem 16) to IMO zaden problem zeby to wszystko wczesniej przygotowac przed 'akcja'. Ew. Henry mogl faktycznie podrozowac wczesniej i zostac zchwytanym przez innych i przekabaconym na ich strone :)
Zapomnialbym. Slyszeliscie, ze lost ceni sobie sam mistrz grozy Stephen King? Powiedzial nawet, ze jest to najlepsze co mozna aktualnie obejrzec w TV. Jak dla mnie to pochwala z samych niemal niebios :)
Jak już na innym temacie pisałem, Henry Gale wcale nie musi byc "innym". Przypomnijmy sobie że na drugiej stronie wyspy był też koleś którego oskarżali o bycie "innym" a okazało się zupełnie co innego.
Pozdro
A propo porzedniej wypowiedzi,jak wcześniej wspomniano jedną osobę oskarżano o bycie innym a jednak się okazało, że nim nie był. Po prostu wszedł na samolot nie legalnie i dlatego nikt go nie widział. Co gorsza został zamordowany za nic. Jak pisałem po co tu rozmyślać tak nie :) moze sam J.J.Abrams jeszcze nie wie czy go zrobić innym czy nie...
Henry napewno jest innym. Po pierwsze balonu nie bylo [jak ekipa doszla we wskazane miejsce] po 2 ta ironia w glosie Henrego na temat tego co by zrobij 'jakby byl innym' Moja rada: Lock powinien pobic Hrnregi, uciac mu po 2 palce z kazdej dloni, wyciagnac informacje na temat lokacji Sajida i innych, nastepnie uzbroic wszystkich [kobiety i dzieci tez] Sawyer odda bron jak go Kate poprosi ;] Powinni Zawolac French Chick i Znalesc desmonda a nastepnie wyruszyc z odsiecza na innych. Powybijac, przejac kontrole nad wyspa, uratowac dzieci, postawic drewniana wioske [Mr Eko powycina drzewa] i bedzie okej :D
Taaaaaak a później przyleci smok i wszystko spali....LOL. A tak po za nie chce ci psuc zabawy ale w trailerze następnego odcinka widac że jednak znajdują balon...
No wlasnie dlatego nie lubie ogladac trailerow ;/ wieksza zabawa jest, ale czasem ciezko sie powstrzymac ;] A balon? Zaden problem dla Dharmy zalatwic balon ;) Nie zdziwil bym sie ze zamiast buzki na gorze balonu bedzie logo dharmy ;)
Heh no i jak to już kilka razy powtarzałem poczekamy zobaczymy. Może byc różnie choc tak przez myśl mi przeszło że Henry naprawde sie rozbił ale jest jakimś świrem który choc nie jest związany z "innymi" będzie działac na niekorzysc rozbitków byle tylko wydostac sie z wyspy.
Pozdro
może jest szefem ithana i bradacza.bo brodacz w odcinku o claire powiedział do ithana że to sie może niepodobać jego szefowi.
Ludwisiu coś w ty jest mozę Zawarł z Innymi jakąś umowe ze rozbitków skłuci lub przyprowadzi do nich a w zamian wypuszczą go z wyspy.Albo moze to zwiadowca innych i poprostu został złapany