Witam,
po zakończeniu w zeszłym roku sezonu 6 lost nie mam tak naprawdę co oglądać... Na lost
zawsze wyczekiwałem z niecierpliwością i oglądałem uważnie z przejęciem i
zaciekawieniem. Teraz hm sam nie wiem co mógłbym zacząć oglądać. Widziałem V:
Goście ale jakoś mało ciekawe w niektórych momentach tak mnie nudziły odcinki że
przewijałem o parę sekund do przodu. Z fringe podobnie po 2 pierwszych odcinkach dałem
sobie spokój.
Więc znacie jakieś ciekawe seriale?
Ja jeszcze lubię Battlestar Galactica (pilot jest nudnawy, ale później wszystko się rozkręca) i Dextera. Możesz spróbować Grę o Tron (nie oglądam, ale książki z tej serii są świetne).
Fringe też jest fajne, ale rozkręca się trochę później. Najlepiej oglądać odcinki powiązanie ze sobą fabularnie, w pierwszym sezonie połowę można pominąć, tu masz wymienione te połączone ze sobą: http://www.filmweb.pl/serial/Fringe+Na+granicy+%C5%9Bwiat%C3%B3w-2008-467127/dis cussion/Dla+tych+co+zastanawiaj%C4%85+si%C4%99+czy+ogl%C4%85da%C4%87,1636623
Ale Zagubionych nic nie przebije ;)
Daj jeszcze jedną szansę "Fringe", bo trudno mi uwierzyć, że Ci się nie spodobał, widać tam dokładnie te samą rękę JJ Abramsa co w Lost. Z innych możesz spróbować "Heroes", "Agentka o stu twarzach" lub klasyk "Miasteczko Twin Peaks".
Również polecam fringe. Na początku było średnio, ale około 15 odcinka wciągnęło mnie prawie jak lost. No i rzeczywiście można tam wyczuć rękę JJ Abramsa :)
Zresztą, Battlestar Galactica również warty jest uwagi - ma lepsze i gorsze momenty, ale te lepsze to prawdziwy majstersztyk. Obecnie na mojej liście ulubionych seriali zajmuje drugie miejsce, zobaczymy czy to się zmieni po skończeniu oglądania fringe.
South Park
Scrubs
The O.C.
Desperate Housewives
Lost
HIMYM
My Name Is Earl
Friends
Masters Of Horror
Supernatural
Prison Break
Weeds
Numb3rs
Dexter
Jericho
Chuck
Californication
Reaper
Breaking Bad
Fear Itself
Vampire Diaries
Flashforward
Misfits
Harper's Island
Justified
Luther
The Walking Dead
Boardwalk Empire
daj znac jak ogladniesz, podam nowe ;P pozdro
Co tu robi słabiutki Vampire Diaries? Albo kontrowersyjny Scrubs, które jest w ogóle z innej serialowej bajki, zupełne przeciwieństwo Lost. Sorry, ale odnoszę wrażenie, że po prostu wypisałeś wszystkie seriale, jakie sam oglądasz uważając, że są wyjątkowo dobre.