PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180734
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

nieporozumienie. żeby być jednak sprawiedliwym muszę przyznać że sezon 1 i 2 były bardzo dobre pod wieloma aspektami. Od sezonu 3 w górę im dalej w odcinki tym gorzej. Fabuła się rozłazi, mnożą się idiotyczne wątki, zaczynają się kpiny z widza - ale, nie ma co się martwić bo co chwile ktoś mówi " dont worry, its gonna be ok, just trust me" a kiedy ktoś się pyta "how do you know its gonna be ok?" osoba odpowiada "i just know, it is what is suppose to be, just trust me, do you trust me?" i wtedy najczesciej ta osoba zarywa kulke lub napada ją czarny lub lub ginie. w sumie, jest to film o tym co się dzieje gdy ślepo wierzymy "liderom" i samozwańczym mesjaszom (John Lock) - nie jest dobrze gdy nie myślimy sami za siebie. I to ciągłe "to moja wina, to sie stało przeze mnie" przewijające sie przez cały sezon gdy cos złego sie wydarzyło. Ludzie- czasami nie ma winnych :) sezon 6 to już polewka i kpiny z widza na całego, zakończenie - myślałem ze to żarty - więc sprawdziłem w kalendarzu czy aby nie jest 1 kwietnia w chwili gdy to oglądałem.
Mam nadzieje, że scenarzyści tego serialu nie napiszą już niczego na srebrny ekran.

ocenił(a) serial na 10
ghelix

Jeżeli wg Ciebie Lost zasługują na ocenę 1/10 to co robi 9/10 przy Housie? Chyba że oceniasz w skali ujemnej, wtedy rozumiem