PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180734
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Zapraszam: http://www.youtube.com/watch?v=qXdoR6393TU

enjoy:)

ocenił(a) serial na 9

Jack to cienias. Sawyer zaliczył najwięcej panienek w serialu w tym Kate. A Jack był drugi i jeszcze do tego nie udało mu się tego zrobić na wyspie.

użytkownik usunięty
skt84

super, to już wiszę jakim ty jesteś facetem, żałosne..

ocenił(a) serial na 9

Prawda o facetach jest żałosna? Ty chyba jeszcze żyjesz "zmierzchem" dziewczynko.

użytkownik usunięty
skt84

piwo? mecz? zero pomocy? Pieprzenie wszystkiego co się rusza?
To ja już wolałabym być singielką

Na szczęście na świecie są porządni faceci, trzeba ich tylko poszukać

ocenił(a) serial na 9

No rzeczywiście porównanie do Jacka i Sawyera. Nawet ten drugi IMO lepszy gość nie był takim facetem co piszesz. Dlatego Jack cienias już.

ocenił(a) serial na 10
skt84

Koleś, spierasz się z KOBIETĄ na temat facetów ? I jako wskaźnik "sukcesu" bierzesz, który z nich zaliczył więcej panienek na wyspie ? Ja pierd*lę, musi Ci się naprawdę cholernie nudzić.

ocenił(a) serial na 9
aqu32

No racja, poczytajcie sobie zatem opinię kobiet. A gdybym się nie odezwał tutaj to ten śmieszny temacik i filmik, nie miałby szans na rozwinięcie.
http://www.filmweb.pl/person/Josh+Holloway-101989/discussion/Zgadzacie+sie-39114 7

użytkownik usunięty
skt84

lol, ale mi rozwinięcie, mądralo, nie wszystkie kobiety SĄ TAKIE SAME, WIĘC NIE WSZYSTKIM SIĘ TO SAMO PODOBA. Koniec, nie obserwuję więcej tego tematu, bo szkoda mojego czasu

skt84

luknąłem ten temat i powiem, że kobiety to jednak głupie są ;]

ocenił(a) serial na 9
Private_Witt

A co głupiego i złego w tym że kobiety podziwiają urodę Hollowaya,czy jakiegokolwiek innego aktora,piosenkarza,sportowca czy innej sławy? Przynajmniej nie używają przy tym prostackich tekstów typu "wyruchałbym" "ale ma cycki" itp., które używają (niektórzy)mężczyźni;) Więc nie bądźcie hipokrytami, bo sami się na pewno nie raz zachwycacie urodą znanych kobiet. Skt84 Ty swoje "prawdy o mężczyznach" zachowaj lepiej dla siebie.

Tortuga033

pewnie, spoko można docenić czyjąś urodę, ale śmieszy mnie w jaki sposób się laski nad nim spuszczały, nad gościem którego wytrzepali z modelingu i który by żadnej nawet palcem nie ruszył:]