o_O ... na spoiler.fix napisane jest ze:
Damon Lindelof reveals: [A woman and a man will sleep together before the season ends.]
o_O
jak ktos nie rozumie: kobieta i mezczyzna przespia sie razem jeszcze w tym sezonie..
piszcie co o tym myslicie!...
ale chodzi o cos co dopiero bedzie,to bylo dodane 1 kwietnia czyli odcinki powyzej 18.
i to raczej bedzie cos wazniejszego, bo chinczyki juz ze soba spaly z 1000 razy,wiec sie nie licza, ale pewnie nie za bardzo chodzi o nich...
no fakt, mało możliwości... za mało tam dziewczyn;P... teoria bardzo nie na serio: to będzie hurley i libby;D
hurley i libby buahahaha niewierze bede zszokowany jak to zobacze na własne oczy.charlie i claire raczej nie bo claire mu już coś nieufa.jedynie mi sie kojarzy katei sawyer lub Saiyd i Ana-lucia . innych możliwości zbyt niewidze.
no co ty, Logan, Sayid i Ana-lucia? To może on od razu hurtem ze wszystkimi dziewczynami na wyspie?;D jak dla mnie to Sayid odpada... Hurley i Libby... buehehe... wątpię... Charlie i Claire raczej nie, bo ona się na niego obraziła... Pozostaje Kate z Sawyerem albo Kate z Jackiem... Zdecydowanie wolałabym pierwszą opcję jednakowoż, Jack już prędzej powinien być z Aną-lucią a nie z Kate...
flexia, czytaj to co inni pisza. ten spoiler dodano pare dni temu wiec chodzi o to co sie wydarzy od 18 odcinka do konca sezonu. ja osobicie obstawiam sawyera i kate.
Cos mi sie wydaje, ze to bedzie Sawyer i Kate. Jest mozliwosc Jack+Kate, lub Jack+Ana Lucia... ale moze scenarzysci nas czyms zaskocza...:D
jack z aną sie za krótko znają więc raczej nie.zresztą jack to chyba ten typ który nieidze do łóżka bez ślubu:/.a co do kate i sawyera kate już tak na niego niepatrzy jak w 8,9,10,11,12,13 odcinkach
szczerze to wątpie w kate i sawyer, już prędzej w kate i jack i nie dlatego, ze osobiście jestem za druga parą, ale wydaje mi sie, ze kate nie czuje do sawyera nic ponad przyjaźń. oczywiście biorąc pod uwagę fakt, ze przyjaźń to nie za duże słowo. Z drugiej jednak strony, jack jakby za bardzo się boi, ale może ...
Chińczyki na pewno nie, bo to małżeństwo, to nie byłoby w tym żadnej frajdy :D:x
Charlie i Claire też nie, bo jakoś Charli jest dla mnie wciąż takim dużym dzieckiem, mimo tej całje kacji z narkotykami, jego jakże "wielkiej" popularności itp. poza tym Calire z całą swoją osobowością, pewnie bedzie bałą sie zajść drugi raz w ciąże, nawet jeżeli na wyspie posiadają wszelkie srdoki zapobiegawcze :P
Chyba ze dojdzie do gwałtu :o, to może być każdy ... :P Może Michale i Sun :o :D:x
Pozdrawiam =)
ja uważam ze said i ana- said juz sie popisał z shannon, a ana wydaje sie byc spragniona, a poza tym chyba mają sie pogodzic, a to dobry sposób na zgode;P
ale flexia, jeżeli to było napisane niedawno, to musiałoby się to odnosić do przyszłości, przecież nikt by nie pisał o odcinkach które już były, prawda? bo to trochę że tak powiem oczywiste ;P
no to jak uważasz, ale ja obstaję przy swoim - to nie jest o tym co już było :P
A ja myśle że Kate i Jack, co do Sawyera, po jego wybryku ona już jakoś inaczej odnosi się doniego, poza tym w 17 odcinku cośtam zakręciłą się koło Jacka, i wydawała się zadowolona, że wygrał z Sawyerem w pokera, wogle wydaje mi się że oni od początku, cośtam ze sobą...:) i że się kochają (?) i nie wiem, dla mnie jakoś od początku pasowali do sibie. przeciez jak ona się troszczyłą o niego a on o nią, potem się rozwaliło, ale ja myśle że to wróci, no...takie jest moje zdanie :D
calkowicie zgadzam sie z justynaq, ja tez obstawiam jacka i kate, zwlaszcza po plotkach o 19 odc... logan- a wyobrazasz sobie jakas inna pare??? ;D bo ja zadnej no ale uwazam ze najblizej to jack i kate;]
sawyer i kate tylko oni mi najbardziej podchodzą do wyobraźni.kate już nanim siadziała i leżała 3 razy.
jack miał już okazje kiedy kate brała 1 raz prysznic. i co stanął i nie wiedział co powiedzieć sawyer by wiedział. jack bał by sie jej nawet dotknąć przecież. to jak niby mieliby tak daleko ze soba dojść????? jak para spoko mogą być ale partnerzy do łóżka niewidze i ch w tej roli.
wtedy jak czekali aż sawyer pójdzie do swojego schowka potem jak szli szukać to źrodło przekazu transmisji, i jak ją gonił kiedy zabrała mu tą walizke z gnatami.i jeszcze były z 2 ale niepamiętam.
heh sawyer by wiedział co zrobić z kate a jack by sie przestaszył i uciekł powiedziałby ma jeszcze coś do roboty jak zwykle.hehe. jak wymawiam jack i kate w łóżku śmiać mi sie chce hahahahehehe
Widze że nikt z was nie dostrzegł tu jednej istotnej rzeczy, że ten news został dodany 1 kwietnia więc może to być zwykły żart Prima Aprilisowy lub znając poczucie humoru ekipy tworzącej Lost'a może tu chodzić o zwykłe spanie dwóch osób bez żadnych ekscesów. A jeżeli miałoby już rzeczywiście do czegoś dojść to mam dwójkę faworytów Sawyer i Kate lub Charlie i Claire aby się pogodzić.
Moim zdaniem bedzie do Jack i Kate, ponieważ w 19tym odcinku Jack gdzies wyruszy i z nim pojdzie Kate, takze bedą sami w dżungli :D :P
sorki że pise jedno pod drugim, ale macie tutaj screny z 19
http://www.lost-media.com/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=10 26&pos=1 [www.lost-media.com/modu ...]
przecież na tych fotach oni tylo siedzą i chyba rozmawiają. to przecież nic takiego. gdyby kate sie przytuliła do jacka lub próbowała go w jakiś sposób pocałować to można mówić że.......
wiecie co ja se myśle hehe, ze może to być Hurl;ey z Libby, w końcu razem siedzieli w psychiatryku, a ona na wyspie chyba powiedziałą coś, ze go kocha a potem sie pocałowali :o :D
Jakie to romantyczne heh. a pisali tylko, ze bedzie romantyczne uczucie, a nie że sie prześpią, więc może chodzi o tych dwoje ...
Pozdrawiam =)