Obejrzalem kilka odcinkow i musze powiedziec ze serial taki sobie, nic nadzwyczajnego. Akcja sie wlecze, fleshe sa nudne i bezsensowne. Ale to moja opinia po kilku odcinkach, moze potem jest lepiej???
takim obrażaniem innego człowieka nic nie osiągniesz
mądry czy głupi serial może mu się niepodobać
tylko szkoda że ocenia go po kilku odcinkach (może wyrwanych ze środka)
nie wiem dlaczego uważa że akcja się wlecze. może chciałby żeby podano wszystko w 2h jak w filmie
ale fakt odcinki są za krótkie, a jak jeszcze przerywane reklamami... (w polsce na AXN naszczęście nie)
ale ten podział na przedstawienie historii każdego bohatera osobno bardzo mi się podoba. Świetnie zarysowane charaktery nadają klimat i przyciągają do TV.
POLECAM!!!
Rozumiem, żew komuś może się nie podobać ale słowo nudny jest chyba przesadzone. Słowem nudny określił bym coś w typie Moda na sukces, kiedy już wszyscy spali ze wszystkimi. Szczerze mówiąć - jeśli widziałeś pilota serialu - to ja nie widziałem jeszscze tak zapowiadającego świetny serial odcinka wprowadzającego. Można być uprzedzonym do tematu "rozbitkowie na bezludnej wyspie" bo to temat oklepany..... ale, po obejrzeniu już kilku odcinków okazuje się że tak na prawdę sedno serialu to z pewnością nie bezludna wyspa a prawda o niej sięga głęboko. Flashback'i to moim zdaniem pomysł świetny i wnoszący takie ożeźwienie do akcji (w każdym odcinku możemy wylądować w innej części świata) a poza tym lepiej im się przyglądać bo one nie są wstawiane dla zabicia czsu - będą nawet już zaczynają się łączyć w logiczną całość. Np. we flashbacku Harley'a jest informacja że zainwestował w firmę od pudełek - w której pracował Locke. We flashbacku Koreańczyków w telewizorze ich leci relacja o Harley'u itd. To wszystko na razie i pozornie nie ma sensu i tu tkwi geniusz serialu. Powoli zaczyna mieć....... Polecam na prawdę. Z flashbacku Harley'a to można osobny film zrobić dosłownie. Mam nadzieję, że choć troszkę Cię przekonałem przynajmniej żeby obejrzeć do końca I sezon.
Pozdrawiam ;)
Faktycznie - Pilot był niezły. Potem juz gorzej, no moze nudnie to za ostro powiedziane. Poza tym ogladalem go na Chanell 4 dosłownie co 8 minut była reklama 118 (kto oglada na Ch4 wie o co chodzi), ktora doprowadzala do szalu, przez nia nie moznabylo sie skupic na filmie. Widzialem kilka odcinkow na polskim AXN, bez reklam i musze przyznac ze jest lepiej.
Pozdrawiam (ale nie Dzaki Czansss)
tam reklamy są tylko co 15 minut nie narzekaj:D ale ok, i tak za często.
Są odcinki lepsze i gorsze może pod koniec się zrobił nieco melodramatyczny ale i tak jest the best!!!