Co myślicie o prze Kate- Sawyer i oczywiście o moich ukonych Claire-Chrlie? Jak ja ich koffam!i jeszcze dojdzie kalarepka, czyli dziecko Claire w ostatnim odcinku I serii. Aż mi się ciepło na sercu robi jak sobie przypominam scene kiedy Charlie bierze na ręce tego dzieciaka(AArona) i łzy ma w oczach... Cute!
Prosze cie, wydoroslej troche. To nie jest Dirty Dancing tylko serial przygpdowy!
A co Ty od DD chcesz?? :P
Tzn. starego ja roumiem :D
Przygoda przygodą a jest duzo osób które oglądaj to tylko dla par. Kumpele nie wciągnięte w akcje od początku tylko mi achają i ochają nad Jack'iem... A ja tej postaci nie trawię :/ Ja im aż tak na J"S"F nie acham (no może trochę na US forach)... No i odwieczni fani Tess z Rosswell (mój kolega :D) sie kłaniaja nie wszystkim chodzi o "Hatch"... Buziaczki i zrozum, ze niektórzy traktują to jako alternatywę dla DH. Trochę się podzieje i za X odcinków może się pocałują... Ja się już doczekałam i tego czego chciałam i tego czego nie chciałam a reszta mojej klasy sie pomęczy w oczekiwaniu na upragnione... (Prawie bez spoilerków ;))
Jak chca achowac to niech lepiej Klan ogladaja. Boze, ludzie, wy-do-ro-slej-cie! A co do Tanca Dla Brudasow to przepraszam. Film jako taki jest spox.
niech se robią pary nawet trójkąciki jak chcą ale ty NIE PISZ O DALSZYCH ODCINKACH!!! nie wszycy mają możliwość ich oglądania!!! co to ma być?!
Nie bierz tego tak do siebie. Wolalbym poznac twoje zdanie na temat minusow tego serialu. A nie kto kogo kocha.
Moze troche jasniej? Czym ci sie narazil? Swoja droge nie przepadam za Kate i jej ''samolocikiem''
A ja mialam łzy w oczach jak ogladałam 209 epizodzik. Ale były to łzy rozpaczy... Kto wie o co chosi to dobrze :D To znaczy źle bo ja się nie zgadzam... :( I tak mnie nikt nie zrozumie ;(
Nie no może jednak ktoś zrozumie co koHani :P
hm... no ja nie oglądałam 02x09, bo lecę równo z tvp1 (no od jutra zacznę już oglądac na axn), ale trafiłam gdzieś na wielkie spojerzysko.... też byłam unhappy, jednak wolę tę drugą wersję... chyba ominę ten odcinek, albo będę zgrzytać zębami ;] pozdrawiam
Jak ktoś coś wie na temat drugiego sezonu a zwłaszcza posiada informacje na temat Charliego i Claire to prosze niech pisze na mój e-mail apagielek@op.pl wzamian ja też mogę dostarczyć troche informacji na temat evie i doma. Podaje też fajny link : www.lost-media.com
Super fajna strona kilka tysięcy zdjęć!
Chyba nie ma serialu bez watku milosnego:-)
Ja oczywiscie jestem za zwiazkiem Kate z Sawyerem:-)
Fajny byl watek milosny Charliego do narkotykow. Ale jak to w zyciu bywa nic nie trwa wiecznie.
No i oczywiscie zwiazek Kate z samolocikiem. Dla niego zrobi wszystko. Napadnie na bank, zabije, oklamie, bedzie sie czolgac po ziemi i calowac jego skrzydelka. Milosc do ostatniej kropli paliwa.
Ja kibicuję trzem parom:
1. Kate i Sawyerowi- bo uważam, że jak się skłoni Sawyera, żeby przestał pozować na drania to może się okazać lepszym człowiekiem niż ten mydlany Jack.
2. Claire i Charliemu- bo to będzie taka słodka para :)
3. Sayidowi i Shannon- mam nadzieję, że ten wątek się rozkręci, bo Sayid jest zdecydowanie zbyt przystojny, żeby się błąkał sam po wyspie :) Chociaż Shannon nie lubię, uważam, że była podła dla Boone'a.