On Lost, we find out that the leader of the Others (aka Him) is Jack's father. Yes, he's alive. And turns out, he's also Locke's brother. Meanwhile, there will indeed be two deaths before the season ends. Don't read if you don't want to know!
In a bloody standoff between the Losties and the Others in the season finale, two characters we know and love are killed by Henry Gale: Locke and Charlie.
czy to na poczatku przypadkiem nie znaczy ze ten najwazniejszy szef innych to ojciec jacka i brat locka?
a to na koncu ZE HENRY GALE ZABIJE LOCKA I CHARLIEGO?
;'(;'( nieee...
Ojeciec jacka przywódcą innych??? nie no są żarty.przeciez jack ybł w kostnicy i widział zwłoki swojego martwego ojca.a to że locke jeste jego bratem to wogóle.eee gdzie tam
I piszą ze zabiją Charliy`ego i Sayid`a.... No qrcze tylko nie Saiyd !! Nieeeee :p Pała siada, na bank to sa jakieś pierdoly:)
O Boże ale ja jestem głupi.. pipcy mi się to wsyztsko.. Zabija Locka i Charleyieg.. a to niech zabijają :)
Boshe, ale jo je gupi :0
jeśli jacka ojciec jest przywódcą innych to chyba rozbitkowie niemają sie czego bac skoro to jakca ojeciec to chyba nikomu krzywdy niezrobi.???? musi byćdobrym przywódcą jak jack.haha
tak tylko ja zabiją locka to kto bedzie ich tropicielem , nikt niepotrafi tak tropić jak locke.kate ale tylko troszke.
no nie wiem czy takim dobrym przywodca jak podwladni sie go wrecz PANICZNIE boja.. i on robi zle jackowi- lapie kate, lapie go i kate w pulapke..
wlasciwie to juz sama nie wiem o co chodzi, jak zabija ta dwojke to bedzie kicz nie lost..;/
Dobra LoLce (sorry, ale mnie poniosło :P)
To był żart prima-aprylisowy. Ojciec Jacka nie jest żadnym bratem Locke'a, a przynajmniej nie było takiego spoilera oficjalnie. Tak samo jak zdementowano plotke że żyje. Co do śmierci kogoś z lostowiczów, to jest jakiś tam spoiler, że zginąć ma jeszcze ktoś. A czy to bedzie Locke, Charlie, Sayid czy Wincent, to nikt z nas jeszcze nie wie :). Henry Gale jest innym, jak już wam sie udało wywnioskować na 100% po odcinku 18.
DEMENTUJE TEN SPOILER!!!
dla potwierdzenia - poszerajcie w jakiś dobrych forach na temat Losta. Bez zbędnych pytań.
Takie spoilery znalazłem - NIE CHCESZ, NIE CZYTAJ!
- przez następne dwa odcinki Locke będzie się starał przypomnieć co widział na drzwiach.
- 21 odcinek będzie poświęcony mapie na drzwiach i, tak jak przewidywano, będzie dotyczył znaku zapytania w centrum mapy.
- 21 odcinek będzie historią Eko i Locke'a (Twenty-one is an episode that is very much on the sort of fundamental axis of that map, and it's a Locke and Eko story, which is going to be awesome.)
- Desmond powróci
- w finale wyjaśni się więcej rzeczy niż w zeszłym roku.
- 19 epizod będzie ciszą przed burzą - Damon mowi, że od odcinka 20 do 24 wydarzy się wiele rzeczy i wyjaśni wiele spraw.
Jeżeli to prawda co napisałeś to mogę powiedzieć jedno słowo: NARESZCIE!!! Bo ile można czekać na rozwiązanie którejś tajemnicy??