Ci którzy oceniali ten serial pewnie go nie oglądali.Nie da się go opisać nie oglądając go aż do ostatniego odcinka.Serial spokojnie zasługuje na ocenę 8,4. Co wy na to?
Calkowicie sie zgadzam.
zrobilem sobei wlasnie szybka ocene i wyszlo mi tak:
sezon 1 - 10/10
sezon 2 - 10/10
sezon 3 - 8/10
sezon 4 - 6/10
sezon 5 - 5/10
sezon 6 - 3/10
Srednia wazona: 7 i na tyle ocenilem serial.
jak ja oglądałem sobie lost jeszcze na dvd (bo potem zakupiłem wszystkie sezony) to oglądałem po 2 odcinki na dzień co 2 dzień czyli wypadało na tydzień 6 odcinków,chyba że tak ktoś woli to codziennie po jednym.Według mnie nie ma sensu przerywać oglądanie na miesiąc itp.Każdy fan serialu z niecierpliwością pragnie tego,co się dalej stanie.Więc po co to zatrzymywać ?
Bo w Lostach najlepsze są 3 pierwsze serie, 4 jeszcze ujdzie, a 5 i 6 strasznie namieszali ( co nie oznacza że i tak kocham ten serial;) )
Ja właśnie oglądam ;D Zaczęła od 1 serii,nie da się odcinka po odcinku oglądać, więc oglądam z małymi przerwami;D Dobrnęłam już do 3 serii ;)
W sensie czasowo. Zaczęłam oglądać od początku wakacji, a dopiero jestem przy początku 3 serii ;D
Kiedyś byłam mega fanką Lostów, także tata nagrywał mi z Tv niektóre odcinki ;D A resztę na necie, albo z wypożyczalni mam ;)