http://www.youtube.com/watch?v=Pjzco8Y6qXo&search=lost%202x20 [www.youtube.com/watch?v...]
zapowiada się ciekawy odcinek :D
no nawet spoko mechael nawet tak źle niewygląda niebyło go 8 odcinków. i jestem ciekaw czy jack da w ryj sawyerowi jeśli niebedzie chciał mu dac broni. bo że bedzie mu groził bronią to widziałem. i henry zajebie ane hehe.
Obejrzałem ten trailer 3 razy i wynika z niego, że Michael widział innych, wie gdzie są i powiedział, że byli wszędzie. Jack chce broń, bo pewnie chcą ruszuć w kilkanaście osób na innych po Walta, tylko ciekawe co zrobi henry z Anią Lucią.
POZDRO dla fanów "LOST" - only on your PC.
Ale następny odcinek dopiero 3 maja :-(, później 10 maja odcinek 21, 17 maja 22 odcinek, dalej nie wiadomo. Męczące jest te oczekiwanie na kolejne odcinki.
no odcinek zapowiada się świetny,ale nie mogę wytrzymac jak mam czekac az 2 tygodnie...:(
strasznie dużo trzeba czekać... troszke lipa, ale ciekawe co będzie z Aną , i wogle czyt ruszą na te poszukiwania, i moze coś się wyjaśni jeszcze ? choć wątpie, bo skoro ma być jeszcze 3 seria, potem moze jeszcze więcej..........
oo! henry zabije ane, ana postrzeli henrego i wykituja razem, stad tytul- two for the road(dwojka na droge do np. nieba czy piekla;]) i ana bedzie ta osoba umierajaca w 2 sezonie!!! fajnie by bylo!;];];]
och blagam blagam jak on mnie wnerwia...;/
Czy w tym trailerze mowia cos w stylu "... killer Anna Lucia..." jezeli tak to odcinek 20 najprawdopodobniej bedzie ostatnim z jej udzialem, a szkoda bo zaczynalem ja lubic :/
nie.. to henry mowi: You're a killer, ana lucia..
czyli: jestes zabojca ana lucia.
zaczyna ja dusic haha;]
Wydaje mi się, żę Henry mówi "You're not a killer Ana Lucia ale moge się mylić
a moze ktos zna link do zwiastunu kandyjskiego.Zawsze sa w nich inne sceny niz w tych z ABC??
z tego co się rozglądałem po forach to jeszcze niema kanadyjskiego zwiastunu niestety