PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180357
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

http://www.youtube.com/watch?v=Pjzco8Y6qXo&search=lost%202x20 [www.youtube.com/watch?v...]

zapowiada się ciekawy odcinek :D

bratrunks

no nawet spoko mechael nawet tak źle niewygląda niebyło go 8 odcinków. i jestem ciekaw czy jack da w ryj sawyerowi jeśli niebedzie chciał mu dac broni. bo że bedzie mu groził bronią to widziałem. i henry zajebie ane hehe.

ocenił(a) serial na 10
bratrunks

Obejrzałem ten trailer 3 razy i wynika z niego, że Michael widział innych, wie gdzie są i powiedział, że byli wszędzie. Jack chce broń, bo pewnie chcą ruszuć w kilkanaście osób na innych po Walta, tylko ciekawe co zrobi henry z Anią Lucią.
POZDRO dla fanów "LOST" - only on your PC.

ocenił(a) serial na 10
bratrunks

Ale następny odcinek dopiero 3 maja :-(, później 10 maja odcinek 21, 17 maja 22 odcinek, dalej nie wiadomo. Męczące jest te oczekiwanie na kolejne odcinki.

ocenił(a) serial na 10
Sub_Zero

no odcinek zapowiada się świetny,ale nie mogę wytrzymac jak mam czekac az 2 tygodnie...:(

użytkownik usunięty
jacussss889

strasznie dużo trzeba czekać... troszke lipa, ale ciekawe co będzie z Aną , i wogle czyt ruszą na te poszukiwania, i moze coś się wyjaśni jeszcze ? choć wątpie, bo skoro ma być jeszcze 3 seria, potem moze jeszcze więcej..........

oo! henry zabije ane, ana postrzeli henrego i wykituja razem, stad tytul- two for the road(dwojka na droge do np. nieba czy piekla;]) i ana bedzie ta osoba umierajaca w 2 sezonie!!! fajnie by bylo!;];];]
och blagam blagam jak on mnie wnerwia...;/

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

czy mógłby mi ktoś przetłumaczyć cały triler bo nie za bardzo znam angielski

ocenił(a) serial na 10
oleekk

Czy w tym trailerze mowia cos w stylu "... killer Anna Lucia..." jezeli tak to odcinek 20 najprawdopodobniej bedzie ostatnim z jej udzialem, a szkoda bo zaczynalem ja lubic :/

nemo566

nie.. to henry mowi: You're a killer, ana lucia..
czyli: jestes zabojca ana lucia.
zaczyna ja dusic haha;]

ocenił(a) serial na 10
bratrunks

Wydaje mi się, żę Henry mówi "You're not a killer Ana Lucia ale moge się mylić

ocenił(a) serial na 9
bratrunks

a moze ktos zna link do zwiastunu kandyjskiego.Zawsze sa w nich inne sceny niz w tych z ABC??

ocenił(a) serial na 9
Doctor

z tego co się rozglądałem po forach to jeszcze niema kanadyjskiego zwiastunu niestety

bratrunks

a moze przynajmniej amerykanski bez napisow koncowych na dole?