Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)
Dziwny był ten wypadek Luci ,niby samochud dachował i wybuch a ona z niego dziwnym sposobem wyszła ,sukienka jej się paliła a w szpitalu pokazali ,że ma twarz całą spaloną .
Dziwne ,że po śmieci Luci ,Simona i Octavio mówili tylko o ślubie zadnej żałoby z ich strony ,a pochowaniu zmarłej już się nie mówi.
Maricruz ślicznie dziś wyglądała na ślubie Simony i głupka Octavia ,miała prześliczną sukienę i piękny makijarz , moim zdaniem teraz lepiej wygląda ,bardziej jej dopasuwują makijarz ma taki lekki i mniej tego pudru czy fliudu ,Maricruz śliczniej wyglądała niż panna młoda he ,ale dziś powiedziała na tej ceremoni.
Ja też zobaczyłam ,nawet nie wiem czy Cynthia była gorzej poparzona czy Lucia .)
Jaka ja jestem zła na ten rupieć komputer ,zacina się jak diabli ,nawet niemogą zdąrzyć ,żeby zmienić czy poprawić post ,moim zdaniem 5 minut jest zbyt mało aby edytować powinno być chociarz 10 czy 15 minut .
Czyli Lucia już umarła! Ale numer przecież ona była główną postacią a do końca jeszcze daleko. może obejrze powtorke bo nie widziałam :)
Nie wiem jak wyglądała ale wierzę Ci :D
Wiesz teraz mi się przypomniał kolejyna bsurd w Zaklętym Sercu - Marcia ledwo co umarła a Isabel niesie Jose Antonia i się uśmiecha ^ ^ haha
Ja też nie, w końcu Cynthii nie widziałyśmy xd
Masz racje, tu to ciągle jakieś problemy z tymi postami.
Ej polecając Ci Rubi (Cene Marzen) nie miałam jeszcze tych fobii a jakoś nie pomyślałam, że ktoś inny może mieć. Wybacz mi :( Naraziłam Cię na coś takiego, mogłam Cię ostrzec, a ja jeszcze mówiłam, że przeżyjesz szok.(no bo jak Rubi skończyła strasznie) Dopiero jakiś czas temu wzięły mnie te lęki :(
To ten głupek Gustavo jednak się ożenił ech masakra. ten serial bez Lucii bedzie jeszcze gorszy ;/
Eh nie przejmuj się było minęło ,Fak faktem Rubi tragicznie skończyła , chyba najgorzej od wszystkich zresztą wiadomo ,że zawsze w telce jest coś z rodem horroru ,bez tego było by nudno . Takj samo w Zaklętym sercu jak Marcia zabijała księdza ,ileż było krwi ,albo wypadek Kandidy ,masakra>)
Może kiedyś się przełamiemy i zobaczymy jak Cynthia wyglądała.
Nawet jej nie pochowli jeszcze , Elizabeth szybko zrezygnowała powodem podobno było to ,że gwiazdorzyła ,dlatego taka szybka śmierć ;
Ha ale w Dzikim sercu jest tak samo Lucia jeszcze nie ostygła a Octavio i Simona na takiej uroczystość jak ślub i wszyscy uśmiechnięci jakby Lucia wyleciała na wyspy kanaryjskie a nie umarła .Szok.!
Ale mimo wszystko źle się z tym czuję :( W ZS Yadira jeszcze miała twarz oszpeconą.
Ja chyba nigdy się nie przełamię i nie obejrzę tego. Zamierzałam obejrzeć Virginię, ale tam też Annabella była poparzona ;/
napisałam Gustavo zamiast Octavio xd No proszę to Elizabeth ma charakterek xd
No absurd! Ta telka coraz śmieszniejsza jest xd A Ty wiesz, że znowu zaczęłam oglądać Zaklęte Serce xd ja to jestem nienormalna xd
Ja chyba też nie obejrzeę tyle razy oglądałam,ale tej sceny z Cynthią nie mogę ,jedynie słyszałamjej krzyk ,i musiała chyba wyglądać okropnie bo ten wrzask był przereżający .
Virginie można obejrzeć ,ale tę scenę z poparzeniem omijać wielkim krokami :)
To co domyśliłam się ,bo tylko Octavio brał ślub .Tak podobno było z Elizabeth ale czy to prawda sama nie wiem .
Ha ,ha tak będziesz długo oglądała az Ci zbrzydnie na wieki .;) ale z Ciebie fanka tego serialu ,widać ,że mocno ją uwielbiasz ,ale Wiesz nie dziwi mnie to ,jak się ma ulubioną telkę
Hahaha nigdy mi to nie zbrzydnie :D tym bardziej oed kiedy zaczęłam oglądać to ponownie rok temu to mam jeszcze większą obsesję niż kiedyś xd
Gorzej jak nie da się tego przewidziec tak jak w przypadku Lucii, myślałam ze ją w bandażach pokazą a nie tak od razu z grubej rury ;/
Dwóch cębałów nie wiadomo który gorszy Gustek czy ofiara losu Octavio.
Ja to sama nie wiem czy wiezyć tym tabloidom ,bo gdyby przecierz Elizabeth gwiazdorzyła to chyba by nie trzymali jej tak długo tylko wyrzucili by ją po 5 odcinkach ,a zresztą ona w rzadnej telce od tamtej pory nie grała tylko miała przerwe do dziś ,myśle że powodem było może ,że chciała mieć dziecko i wtedy musiała wziąśc urlop aby się leczyć ,bo ona miała z tym problemy z powodu przypadłości przez którą tylko dzięki invitro zaszła po tylu latach leczenia.
po prostu rok temu mama mi zwróciła na coś uwagę,a potem kuzynka czego ja wcześniej nie widziałam i jeszcze bardziej ten serial pokochałam xd
o kurde to nawet nie wiedziała że zaszła dzieki invitro! Ale numer.
Oglądałam końcówke powtórki DS dzisiaj i Maricruz faktycznie pięknie wyglądała na ślubie Octavia i Simony miała ładny makijaż. A potem w tej czerwonej bluzce zabójczo :D
Jednak Gustavo mnie bardziej wkurzał niż Octavio poki co xd
tylko ten Oktavio taka tępota Maricruz pyta się go czy domyśla się po co przyszła na hacjendę, a ten odpowiada, że nie xd
w każdym razie szkoda, że ją uśmiercili. Ale Ty mi pisałaś przecież, jak skończy Lucia, a wyleciało mi to z głowy xd
A jeśli to nie jest tajemnica ,to co Ci zwróciło uwagę ?
Twoja kuznka też lubiła tą telkę ,tak jak my ?
Noo ,makijarz i strój Maricruz zajefany ,tak ślicznie się prezentuje ,a na ślubie tępoty Octavia i nudziary Simony przećmiła nawet samą * Starą* młodą panne .Prawda ?? póżniej czerwona bluzka i do tego spudnica czarna oraz makijarz ah normanie piękna ,Wiesz z Tahilą też kiedyś oglądałam Marimar ,ale Breco bardziej mi się podoba jak gra czy się ubiera ,Maricruz to ma dopiero super cichy ,bo Marimar ( Thaila ) to miał takie zwykłe łachy z lumpów pewnie .
Pewnie Octavio to jeszcze można jokoś znosić ,Gustka nie !
Ciapa Octavio pewnie nawet nie wie czy żyje .
Mama z kuzynką uświadomiły mi, że jestem podobna do Mariany xd z początku pomyślałam, że oszalały, ale po głębszym zastanowieniu stwierdziłam, że mają rację pytanie tylko jak ja mogłam tego nie zauważyć oglądając Zaklęte Serce tyle lat xd z kolei ta kuzynka jest podobna do Marcii, ale nie chce tego przyznać xd Nawet jej powiedziałam, że możemy polską wersję nakręcić xd Ona widziałam wiele fragmentów Zaklętego Serca i podobało jej się, ale woli telki z Levym xd co więcej kolega mojego brata jest podobny do Cumache, a niedawno swierdziliśmy, że jeszcze jeden sąsiad do Ivana jest podobny, a drugi do Gerarda xd
Ona nawet w łachmanach przyćmiłaby Simonę xd
heheh łachy z lumpów dobre :D
Octawio nawet nie wie czy się urodził xd Simona jest w ciąży, zdziwiłam się że nie zapytał jak do tego doszło xd
Wiesz, tak pomyślałam, że piosenka z ogniem i mieczem Dumka na Dwa Serca pasuje jak ulał do Zaklętego Serca, każde słowo :D
No proszę już by była połowa obsady do polskiego , (Zaklętego serca ), masz szczęcie ,że jesteś podobna do Marianki.
Racja.
A Octavio jest tak głupi ,że nawet mała Lupita by go sprzedała na bazarze ,tępak ciemnota ,debil ,idiota ah szkoda słów ,dobrze chociarz ,że jest ładny ,bo rozumu to on za grosz niema .Napewno Simona nie zaszła w ciąż po ślubie ,bo kiedy ? przecierz się kłócili,chyba ,że mieli noc jeszcze przed ślubem. w każdym bądz razie ta telka jest pokręcona jak sam prot .
ogólnie widziałam lub znałam parę osób, podobnych do aktorów np chłopaka podobnego do Haydena Christensena (wyglądał dokładnie jak Hayden w ''Ataku Klonów'' i to był zdecydowanie najprzystojniejszy koleś, jakiego widziałam), do Joaquina Phoenixa (też cudo), Jamesa Franco, Davida Oakesa, do Aidana Gillena za młodu, dziewczynę podobną do Britney Spears na pewno ktoś jeszcze xd A moja mama do Anny Dymnej jest podobna xd
Brakuje kogoś kto by był podobny do Atilia :D Rok temu zachorowałam i wyglądam teraz gorzej. ale zdrowie najważniejsze. chyba zostałam ukarana za tą swoją próżność :( ale co tam i tak będę uważać Alejandrę za boginię :D nie tylko dlatego, że widać podobieństwo, tylko dlatego, że jej urody nie można zakwestionować.
Taki wygląd ma plusy i minusy. Już od dzieciństwa pojawiali się jacyś psychopaci w moim życiu. np Jak miałam 11 lat to ''zakochał się'' we mnie chłopak, który miał 17 lat, udawał mojego przyjaciela, a tak naprawdę miał brudne myśli. Łaził za mną parę lat, potem był jeszcze jeden taki, co spokoju mi nie chciał dać. Ogólnie wszyscy się patrzą na Ciebie, jak na okaz w zoo, a prawdziwych koleżanek nie masz, bo najchętniej by Cię zabiły za to, że istniejesz ;/ Jedynie przyjaźnie z dzieciństwa u mnie przetrwały.
hahahaha kocham Twoje teksty :D Octavio jest przystojny, ale żeby niewiadomo jak mi się pdoobał to nie xd Wolę Cesara i Jorge xd
Właśnie, kiedy ona zaszła w tę ciążę? ^^
Pokazałam też Zaklęte Serce koleżance, która nigdy nie oglądała telenowel , to się wciągnęła bardzo, bardziej niż kuzynka. A tak krytykowała telki xd (nie wiem jak mogła, skoro żadnej wcześniej nie oglądała xd)
No są tacy ludzie co by krytykowali aktorów ,aktorek czy telki chociarz nigdy tego nie widzieli ,albo śmieją się ,że oglądasz telki ,u mnie w domu tak jak u Ciebie przynajmniej możemy pogadać o ulubionych aktorach czy telkach ,wiadomo trochę naśmiejemy się z tych absurdów ,ale i tak oglądamy ,bo kochamy te piękne pejzaże ,krajoobrazy ,domy ,oraz aktorków tak ,ślicznych jak Alejandra czy Ana B. >)
Jendo jest pewne zawsze kiedyś nas którakolwiek telka wciągnie , bo kochamy telenowele
To świetnie ,że w Polsce są sobowtóry .z różnych seriali zagranicznych czy filmów.
Cieszę się ,że już wszystko w porządku ,masz rację zdrowie jest najwarzniejsze ,Miałaś naprawde trudne dzieciństwo jak ci kolesie za tobą łazili i nie dawali spokoju ,ale to już przeszłość .
Ludzie były poprostu o ciebie zazdrośne ,nie mogli pewnie znies tego ,że jestaś taka ładna. przemawiała przez nich zazdrośc