Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)
Pisałaś, że staro wygląda i nie powinna grać 20-latki :D
Też jej nie znoszę, dobre było jak wparowała do Marii Alejandry i chciała ją zabić :D MC pięknie wyglądała w tym odcinku, ten makijaż i sukienka ach :D
A Maricruz zwraca się do niej jak do dziecka, a przecież jest młodsza ^ ^ noo to jest zabawne :D Poki co cały czas oglądam, wiesz może czy faktycznie MC wyjdzie za tego gubernatora?
Chyba nie , w tamtej telce ( Marimar ) nie było ślubu ,tu pewnie też nie będzie .
Masz rację Maria Alejandra ślicznie wyglądała ,bo Doris to staro i brzydko , jak Doris krzyczy to dołożyłabym jej z 10 lat,nie mogą strawić tego ,że taką starą aktorkę wybrali ,z odcinka na odcinek ta baba to coraz starzej wygląda ,nie miałabym nic przeciwko gdyby Ingrid zagrała osobę w swoim wieku a nie 18 czy 20 latkę./
A jeszcze nie dziwi Cię ,że mała Lupita nic nie rośnie ta mała powinna mieć prawie roczek a wygląda na 3 lub 4 mieśięcy:)
Noo powinni młodszą dać, albo podać jej prawdziwy wiek a nie, że niby 20-latka ^ ^
Hmm to ciekawe jak MC wyywinie się z tego małżeństwa :D
No właśnie dziwi mnie to tym bardziej, że Miguelito rośnie,a ta nic xd
Mnie najbardzej denerwuje to ,że ta dziewczynka zawsze ma gołe nóżki i takie jakby sine mam wrażenie ,że jest jej zimno ,w (Zaklętym sercu ) synek Mariany był ubrany w śpioszki ,nigdy nie był z gołymi nóżkami :)
Powiem Ci ,że ja uważam ,że ta Ingrid pasowałaby na żonę Gubernatora ,nie w jego wieku ale młodszą taką 30 pare latkę a córkę rozkapryszoną powinna zagrać inna ,młosza , no ale cóż jak już ją wybrali pewnie mieli powód .
Noo tu też masz rację, zawsze to dziecko jest nieubrane ;/ A Jose Antonio zawsze w śpioszkach jak należy.
W sumie wiekiem na jego córkę pasuje, bo ona ma 30 pare a on pewnie 50 pare.
Wiedziałam, że Cynthia zabije Efraina! szkoda mi go :( tak się cieszył, że mała Maria jest jego córką. w ogole wzruszyl mnie jej chrzest w szpitalu, w ogóle to dziecko słodkie bardzo jest. i czułam, że Maria weźmie winę na siebie ;/
Tak ,Maria chroni córkę ,która ją nie kochała i poniżała ,wredna zołza Cynthia nie zasługiwała na tak dobrą matkę , Zobaczysz jak Rosaura podejdzie sprytnie Marię i ta wszystko jej powie .
Z listem od Efraina też będzie świetne .
Tak córkę mogła zagrać ,ale gdzieś taką po 30 Nie moge się doczekać kiedy Maricruz wypędzi Lucie z haciendy .
Juz to widziałam jestem na 146 odcinku. Maria jeszcze nie może uwierzyć, że Cynthia chciała zabić Paulę i jej dziecko ;/
Też chciałabym to zobaczyć, bardzo popieram zemstę MC, chociaż żal mi było Lucii jak jej dziecko chore było ;/
Cynthia zamiast wziąść list i podrzeć to dała Consuelo ,a ta dała go Mari ,a Maria Rogelio ,potem będzie się działo jak list trafi do Gustavo ,będzie burza , zobaczysz reakcje Any Pauli ./
Tak ,Lucia bardzo cierpiała ,wszystko by zrobiła dla synka ,Migel ofiara losu znów zaczął pić ,On jest taki sam jak jego brat niezaradny . )
Maricruz poprostu chce im pokazać jak się czuła jak Oni ją wyśmiewali i wyganiali z haciendy ,tak samo popieram jej zemste,niech poczują to co Ona.
Cynthia to jest idiotka jak mogła postąpić tak z tym listem xd jeszcze teraz dała pełnomocnictwo Brunowi xd
już to zobaczyłam jestem na 150 odicnku. dobrze, że Paula rzuciła się na Cynthię to było piękne :D pękałam ze śmiechu jak ta idiotka chciała się przecisnąć przez kraty w swoim oknie xd potem ucieczka na koniu i buch rana po cesarskim cieciu się rozwalila
Masz rację bracia Narvaez to obaj takie sieroty...
A najfajniejszą sceną było jak Ana Paula była w pokoju i rozpaczała a Rogelio z jedną różą w drzwiach ,a potem powiedział za mało ? i pokazał cały bukiet róż ,podobała mi się ta scena .Cynthia faktycznie nie była mądra jak chciała się przecisnąc przez kraty fat faktem była chuda ale bez przesady .
Cynthia jesz cze w szpitalu rozerwie rane ,specialnie to zrobi ,żeby nie pójść do więzienia ,miała coś z głową .
Lepiej by zarządzali biedacy niż Ci * koziołki matołki'*Narvaez
Roztrzepana paniusia z tej Cynthi ,wszystko zawierzyła Brunowi ,ale czego się spodziewać po takiej która zrujnowałaby haciende ,w głowie jej były tylko sklepy Cynthia ma siano w głowie .)..
Widzę ,,że zmieniłaś zdjęcie w podpisie. Fajne :)
tak też mi się ta scena podobała :D jestem na 154 odcinku, Paula odwołała ślub ^ ^ A Cynthia pięknie udaje wariatkę hahaha Susana to naprawdę dobra aktorka :D
Oj tak co ona wyprawiała to się w głowie nie mieści ,specialnie rozerwała szwy aby nie pójść do więzienia z tym wariactwem też dobrze sobie radziła , jak potrafiła dobrze zagrać przed Marią ,że nie poznaje córki ,ha potem nawet Bruno jej uwierzył.
To teraz się zacznie . Gustavo znów będzie się wtrącał ,W tych ostatnich kilku odcinkach będzie się działo ,będa wychodzić wszystkie zbrodnie Bruna pierwszy się dowie Migel w więzieniu ,już pewnie oglądasz te odcinki .
Rogelio załatwi ochronę Migelowi .
W Zakazanym Uczuciu Cynthia urodziła dziewczynkę, fajnie bo myślałam, że poroni :) A Bruno z Vaneską mają romans heheh to było wiadome, że do tego dojdzie w końcu :D oni pasują do siebie.
Aha to już na tym odciku Jesteś ,na pewno się domyślasz kto jest ojcem małej Mari ,:) Bruno i Vaneska pasują do siebie obaj fałszywi i zakłamani .
Dalsze odcinki będą ciekawe dużo będzie się działo:)
to było wiadome, że ojcem będzie Efrain a ten głupi Gustavo długo dawał się wodzić za nos Cynthii.
Gustavo ,ciamajda prawdziwy a tak wogule to On wcale nie powinnen przyjerzdzac na tą haciende ,nudziarz tylko sie panoszył jak dumny paw i łazil za Paulą jak psiak,Dla mnie najfajnieszym odcinkiem chyba było jak Rogelio go z Haciendy wypędził :)
dokładnie panoszył się jakby był właścicielem hacjendy ;/ i nie rozumiał, że Paula ma go gdzieś ;/ jeszcze chciał zwolnić Efraina.
Właśnie On sobie za dużo pozwalał ,z jakiej racji ,przecierz to Rogelio go zatrudnił a nie Gucio ,a najlepsze to było jak Gustek zaczął się rzadzić a Efrein go nie słuchał ,bo jego szefem jest Rogelio ,he he he ,dobre to było :)
Powiem Ci, że chyba nie było bardziej wkurzającego faceta w telkach od Gustava. Co za typ!!!
Ha :) przyznaje Ci racje ,rzeczywiście był wkurzjący jak diabli i jeszcze podenerwuje.. Nie jeden raz .
Nie wątpię xd wolałabym się zamknąć w zakonie niż mieć z tym kolesiem do czynienia ;/ popapraniec...
Oj tak ,życie z takim nudziarzem to gorsze niż zakon .oglądając taką postać człowiek śpi na siedząco ,A najgorsze ,że do samego końca telki będzie.
to że nudny to swoją drogą, ale co gorsza ma nierówno pod sufitem, zachowuje sie jakby ćpał.
Więc teraz tak sobie pomyślałam, że pasują do siebie z Cynthią xd para wariatów xd
Ha ,dobrze Napisałaś ,Strzeliłaś w 10 .Pewnie oglądasz ten odcinki w którym Rogelio i Paula się rozstali . A ten nachalny Gucio ,jak tylko się dowiedział znów zaczął wścibiać nos w nie swoje sprawy , eh jak on mnie wkurzał wtedy ,a najgorsze to było ,że Paula znów zwątpiła w Rogelio ,uwierzyła Brunowi.
W sumie Paula nie powinna być zła na Rogelia, przecież koniec końców się w nim zakochała, a teraz co, żałuje, że nie miała szansy z Gustavem? pff
Właśnie najgorsza to była ta nie pewność Pauli ,nie wiedziała kogo wybrać ,Pewnie dlatego, bo producenci sami nie wiedzieli z kim ma być protka z Rogeliem czy Gustavo .
Tęż myśle ,że Paula nie powinna być zła ,przecierz gdy Rogelio tak postąpił był całkowicie inny ,zmienił się pod jej wpływem ,stał się lepszym człowiekiem
Obejrzałam już ZU. Szkoda mi było Miguela, że umarł, a nawet Gustava. A Bruno i Cynthia skończyli tak, że już lepsza śmierć... czytałam na forum ZU i ludzie pisali, że oni powinni zginąć itd, ale moim zdaniem zapłacili za swoje winy z nawiązką. Troche dziwna była nagła przemiana Vaneski. A Rosaura niemal do końca przejmowała się pieniędzmi jeszcze oszukała wszystkich, że to Cynthia zabiła Miguela, co za baba xd
Tak Vanessa od tak się zmieniła ,dziwne przez cały czas nie chciała oddać majątku a tu na ostatnim odcinku taka zmiana ,dziwne dla mnie też była śmierć Migela Bruno strzelił do niego w parku i nikt nie słyszał a ni nie widział choć ludzie byli za ich plecami i pistolet nie miał tłumika ,i bardzo było słychać huk .Rosaura wszystko powiedziała dręczyły ją wtedy wyrzuty sumienia dla tego o wszystkim powiedziała .
Cyntha z poparzoną twarzą ,straszne , Wiesz ja nigdy nie widziałam jej twarzy ,choć oglądalam tą telke tyle razy , i nie miałam odwagi obejrzeć a podobno strasznie wyglądała
Tak szkoda . Podobała mi się ta scena na końcu jak Margarito był ubrany jak jego tata ,albo kilka odcinków przed końcem jak Rogelio przyszedł do motelu do Pauli prosic ją zeby do nie go wróciła , i ta piosenka Corre , świetna scena . a tak wogule dużo scen pięknych było między Rogeliem a Paulą więcej niż Maricruz i Oktawiem
właśnie to był absurd, że w biały dzien go zastrzelił i nikt nie zauważył tego xd
Też nie widziałam twarzy Cynthii, za bardzo się bałam. Oglądałam z mamą i mi powiedziała, że dobrze, że tego nie widziałam.
No ta scena z Margaritem była słodka :) mały Rogelio hehehe :D
AP i Rogelio mieli piękne sceny, a Maricruz i Octavio niemal wcale, ten Octavio dodatkowo mnie irytuje, taki tępak ;/
Jeszcze teraz pewnie się ożeni z tą całą Simoną. w ogóle we wczorajszym odcinku MC i Lucia pięknie wyglądały
Ale był taki absurd, że brat bliźniak Eusebia stał naprzeciwko Octavia, gadał z nim, a ten głupi Octavio nawet się nie skapnął, że gada z kolesiem, który wygląda jak Eusebio tylko dlatego, że spuścił głowę. Nie wiem czemu ta telka była takim hitem w Meksyku ;/
He myślałam ,że tylko ja jestem tchurzem i bałam się zobaczyć twarz Cynthi po pożarze.:)
No tą scene z zabujstwem mogliby jakoś inaczej ,napszykład ,gdzies na pustkowiu albo w opuszczonym budynku ,wiarygodniej by to wyglądało .
Tępy jak młot ten Octavio ,ża każdym razem mnie dobija jego inteligencia ,jak takiego mogli wybrać na pilota ,ja bym nie wsiadła do samolotu jakby ten głąb kapuściany był pilotem w rzeczywistości ,za rzadne skarby świata ./
Właśnie sceny Any Pauli Rogelio przepiękne ,nawet było słychać ,że fani Rogelians chcieli znów zobaczyć ich w innej telce ,tylko ,że podobno niby nie można dwa razy nagrywać z tymi sami protami ,Dla mnie to dziwne bo w Teresie bohaterzy zagrali i potem w innej telce znowu zagrali.To nie wiem dlaczego Oni nie mogli
Ja się nie dziwuje ,że Oktavio nie poznał Eusebia ,jeżeli ten ofiara losu nie poznał swej żony Maricruz ,bo była wymalowana , W Meksyku " telka była hitem a u nas kitem "
Ja to naprawdę mam fobię na punkcie takich rzeczy :( za nic nie mogłabym zobaczyc jej twarzy.
Masz rację to był absurd. Apropo absurdów to teraz jak oglądałam Zaklęte serce to dla zabawy wyłapywałam wpadki i absurdy, trochę tego było ;D
Ja tobym w ogóle do samolotu nie wsiadła, a tym bardziej gdyby on pilotował xd
Przecież można, na przykład Natalia Oreiro i Facundo Arana grali razem w dwoch telkach.
Podobno Ana Brenda mówiła, że Paula powinna być z Rogeliem a nie z Gustavem to prawda??
hahahahaha co racja to racja :D aż mi żal tego aktora, że takiego kretyna musi grać xd Prawdę mówiąc jak był odcinek gdy zobaczył Marie Alejandre ze swoją córką, to pomyślałam, że jak ona mu powie, że nie jest Maricruz to on jej uwierzy xd nie zdziwiło by mnie to w ogóle... chociaż w Burzy chyba jednak były większe absurdy xd
Pewno powód był inny. Właśnie pewno chodzi Ci o Angelique Boyer i Sebastiana Rulli?
Burzy nie oglądalam ,ale dużo czytałam i prawdą jest ,że absurdów było dużo. Z tego Oktavia robią pajaca ,,że taki aktor godzi się grać taką postać ,chyba dużo mu płacą
Prawda tez z tą informacją się gdzieś spotkałam ,chyba w jakimś filmiku Ana Brenda się wypowiadała .
Właśnie Natalia i Fakundo grali razem ,ale to może w Argetynire jest inaczej niż w Meksyku ,ale znowu Sebastian i Anquelica ,albo Maite Peroni i Willim Levy ,też grali razem we dwuch telkach. Sama już nie wiem co o tym myśleć.