PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111524}

Zaklęte serce

Mariana de la noche
2003 - 2004
7,2 625  ocen
7,2 10 1 625
Zaklęte serce
powrót do forum serialu Zaklęte serce

Kocham go

ocenił(a) serial na 10

Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)

ocenił(a) serial na 10

Hehehe Paco troche sie wyrobi xd
Final Rubi jest mega xd
Rubi to sucz i dla mnie nie da sie jej lubic w porownaniu do Atilia lub nawet Cumache xd Wierze, ze Rogelia tez polubie xd Ale widze, ze naprawde Ci sie spodobala ta telka ;)
Jak dam rade to obejrze ta telke z Alejandra tez.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak ,jestem już na 20 odcinku , nie mogę się doczekać kolejnych , Rubi to podłe małpisko ,romansuje z pszyszłym mężem swej najlepszej przyjaciołki ,co za śmieć ) A ten Paco to chyba wpadł w oko swej szefowej ,tej brunetce ,czy oni będą razem ?

Cristina wybrała tekiego brzydala ,a przecierz doktorek przystojniejszy ,fakt serce nie sługa ,,widać z daleka ,że Cristina ma całkowicie inny charakter niż jej ambitna siostrzyczka )

A oglądasz już Zakazane uczucie ? wiesz występuje tam ta aktorka ,która w Rubi gra ciocię Hectora ( ,Elisa ) '' w La que no podia amar;; ,miała taką rolę ,że zrobiła by wszystko do pieniędzy , ) nawet sprzedała swoją siostrzenice za dom, uwielbiała luksusy i wygody ,pomimo ,że była biedna ,Rosaura była niemożliwa , nawet szantażowała chorobą wszystkich ,ale i tak ją lubiłam )

A ta telka z Alejandrą o którą Ci chodzi ,to ( quiero amarte) ,bo ta jest jej ostatnia ,napewno ją obejrze ), może dziś zobaczę 1 odc nie wiem
,Nie jest tak tragicznie ,bo ma tylko ponad 160 odc ,zawsze mniej niż ,Moda na sukces ,

A Marianę de la noche zakończyłaś ? czy od nowa oglądasz,bo wiesz ja też tak miałam z telką zakazane uczucie , i Zaklęte serce ledwo skończyłam ,i znowu musiałam je obejrzeć ,przez te telki nie oglądałam inne ,bo mnie nie interesowały ,he he he ))

ocenił(a) serial na 10

No Rubi to wredna malpa, najgorsza z nich wszystkich chyba xd
Nie, Paco z nia nie bedzie. Taak, ja tez sie dziwilam, ze Cristina wybrala Cayetana, ale zobaczysz jak to sie dalej potoczy z nimi :)
Jeszcze nie zaczelam ogladac Zakaze Uczucie , ale zamierzam wkrotce :D To ciekawa role miala Dona Elisa hehehe xd
Tak, chodzi mi o Quiero Amarte ;) Ja juz nawet polskich seriali nie ogladam, przez ostatnie pare lat ogladalam tylko Pierwsza Milosc, ale nawet na to juz nie mam cierpliwosci, pewno bedzie tak dlugo, az polowa obsady powymiera ;/ Te polskie niczym sie nie roznia od Mody na Sukces
Zaklete Serce juz skonczylam, ale jeszcze sobie powtarzam najlepsze sceny xd
A jak Ci sie podoba piosenka z czolowki Ceny Marzen? Dla mnie cudna xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nie ma czułówki w tej telce ,ktoś chyba ją wyciął ,ale wiesz zobaczy w orginalnej ,Rubi ,a tam na pewno będzie ,i napiszę czy mi się podoba ,ok )

No, ja też się węzmę za ( Qiero amarte) wczoraj kawałek zobaczyłam

)Racja tych ciągnących się tasiemcach , szkoda oglądania ,ja wogulę ich nie oglądam .,Meksykanskie telki to bynajmnej mają jakiś koniec ,wiesz kiedy się skończy ,czeka się na finał ,a w tych mdłych amerykańskich czy polskich to prędziej doczekamy się końca świata )

Wczoraj obejrzałam nowe promo nowej telki ,w której Alejandra B .ma zagrać vilianę i,powiem ci ,że to będzie chyba ciekawa telka ,nawet w niej zobaczyłam Susane Gonzales .
Alejandra na pewno da rade w tej telce świetnie jej to wychodzi ,mimo ,że jest narazie kilka sekundowe proma ,ale jeśli będzie 1 odc ( ,La sombra del pasado ) na pewno ją zobaczę oczywiście z ciekawości ,jak Alejandra wcieli się elegancką vilianę)

Nawet wydaje mi się być ciekawą i pełną tajemnic telcią ,zobaczy się 1 odc, chyba w listopadzie ma być

ocenił(a) serial na 10

Spoko, ale wydawalo mi sie ze jest w 1 odcinku czolowka heh
To moze dam rade obejrzec obie te telki z Alejandra, jestem bardzo ciekawa :D chociaz pare odcinkow, zeby ja zobaczyc :D
Obejrze te proma. A w tym kawalku Quiero Amarte widzialas Alejandre?

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Narazie jej nie widziałam,bo obejrzałam tyko ,kilka minut pierwszego odcinka , pewnie pojawi się trochę póżniej, ale i tak jestem pewna ,że wygląda pięknie jak zwykle ,wiesz myśle aby oglądać tą telke , w wecend ),dużo znajomych aktorów wystę puje i wydaje się być bardzo ciekawa ,)

Masz racje czółwka jest w 1 odcinku ,kurcze tak szybko lece z odcinkami ,że zapomniałam ,większości odcinków niema piosenki , czułówka, piękna ,ale z zaklętego serca bardziej mi się podoba , )

La sombra de l pasado , chyba będzie dopiero ,w listopadzie jak dobrze zrozumiałam ,normalnie po promach będzie się działo ,ja nie odpuszczę tej telki ,będę musiała ją obejrzeć ,dla Alejandry oczywiście ,)Nawet nie wiem kto będzie bohaterką ,bo mnie interesuje nowe wcielenie Mariany )

ocenił(a) serial na 10

Ale powiem Ci, ze Cena Marzen to jednak dobijajaca telenowela. Swietna, to prawda, ale jak ktos ma depresje, to niech lepiej nie oglada. Przynajmniej dla mnie taka jest.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Mnie w tej telce denerwuje Rubi ,nie lubię jej ,wolę Maribel ,mam nadzieje ,że znajdzie kogoś dobrego ,bo ten śmieć Hector ją zostawił dla pazernej , ambitnej kukły bez uczuć ) ,normalnie nie mogę patrzeć na tę parę

ocenił(a) serial na 10

Zeby ja ogladac musze miec dobry nastroj xd ja to taka jakas nadwrazliwa jestem xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ja jakoś daje radę ,.oglądam dla Maribel , chociarz Rubi podnosi mi ciśnienie ,i mnie nieraz zdenerwowała , pazerna lafirynda ,jak ja jej nie lubie i jej fałszywego uśmieszku )

ocenił(a) serial na 10

Tak, mi tez czolowka i piosenka Zaklete Serce bardziej sie podoba, no bo to moja naukochansza telka i lepszej nie bedzie xd
Rubi to menda, ale Hectora mi zal. Jego jedynym bledem bylo zostawienie Maribel. Tez wole Maribel. To na ktorym odcinku teraz juz jestes? Szczegolnie zakonczenie jest dobijajace.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

jestem przy 57 odc ,oglądam cały czas tą telkę ,jak nie mogę w telewizji to na kompie ,interesująca jest ,więc całe dnie i nawet wieczory spędzam na oglądaniu Rubi , ) Ah ten Paco udawał ,że jest biedny, pracował w pralni , a przecierz nie musia bo tak naprawdę jest bogaty , nawet bym się tego nie spodziewała jego mama to Victoria , a czy Maribel ,jest naprawdę siostrą Luisa ,bo podobno mają tego samego ojca ,pierwsze odcinki nie były ciekawe ,ale jest coraz lepiej ) Najbardziej podobało mi się jak dwójka lekarzy chciała wrobić Alejandra ,a Maribel wymyślila świetny plan z kamerką w gabinecie , a jescze ten film na pokazie lekarzy normalnie czadowo ,super wymyślony plan )

Jejku ,więc terez coraz bardziej nie mogę się doczekać zakończenia ,)

ocenił(a) serial na 10

Wow to niezle polecialas :D Tak Maribel i Luis sa rodzenstwem. Rubi to taka franca, ze im dalej ogladalam to tym bardziej jej nienawidzilam, wiem ze to tylko telka, ale naprawde cisnienie podnosi xd Tak wydaje mi sie, ze Maribel jest rownie ladna jak Rubi, jeszcze bedzie taka Elena, tez mi sie podobala. Szczerze mowiac ostatnio jak Rubi ogladalam to przewijalam sceny z Paco, Lorena, Ingrid, Cristina, Lola, Henaro, Arturem i Elisa bo mnie denerwuja xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Bo ja gdy zaczynam oglądanie jakieś telki oglądam bardzo dużo odcinków ,aby się rozkręciło ,potem ,gdy jestem po ponad połowie ,oglądam znacznie mniej , ) a potem gdy zostanie trochę do finału znów oglądam bez przerywania )

Tak ,te osoby też mnie denerwują,są nudni ,) ,Eleny jescze nie widziałam w którym odcinku się pojawi ? Bo ta Sonia ,żona Alejandra to chyba po operacjach plastycznych )

ocenił(a) serial na 10

Maribel jak sie odwali to nieraz wyglada lepiej niz Rubi xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak ,tylko nie podobała mi się jej fryzura na ślubie Soni ,lepiej wygląda z falami )

ocenił(a) serial na 10

A ten lekarz jeszcze namiesza....

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ten wstrętny stary grubas ,jeszcze będzie co wyprawiał ,a myślałam ,że już go nie pokażą )

ocenił(a) serial na 10

Aha rozumiem :) Ale i tak Cie podziwiam xd nie pamietam w ktorym odcinku pojawi sie Elena, ale gra ja Yadira Carillo. W sumie fajna postac. Wlasnie nie wiem, czy ta aktorka, ktora gra Sonia poprawiala sobie urode czy nie, ale podoba mi sie xd
Niestety gebe Bermudeza jeszcze zobaczysz xd Jak ja go nie cierpie xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Już poznałam Elenę ,fajna postać ,ta aktorka grała chyba w ( Grzszesznicy )jak mi się zdaje .,Jeszcze nie ,nie obejrzałam odcinka w którym pojawi się ten zły doktor ,ale chyba juz nie długo bo jestem przy 75 odcinku , ) wiesz co była najzabawniejsze ,to ,że gdy Rubi mówiła prawde o luisie i Maribel ,że są rodzeństwem i to ,że widziała Cajetana to nikt jej nie wierzył ,a przedtem to każdemu wciskała kit i wszyscy jej słuchali jak mszy kościelnej ,) nie spodobało mi się ,że Hector zrobił się taki agresywny wobec Rubi ,fakt ta podłe małpisko zasługuje na to ,,ale nie podoba mi się jego zachownie , ) ,Jestem też ciekawa czy Yago Pietra Santa naprawde nie ,żyje czy tylko upozorował swoją śmierć , ) ,Paco wkoncu jest z Loreną nie widzieli się od trzech lat , biedak robił wszystko aby ukochaną nawet zaprosił mariachi i co zarobił miską wody ,ale wkońcu mu wybaczyła

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

A jeszcze ,żal mi Soni szkoda ,że tak skończyła , mostek się zerwał gdy kłóciła się z Rubi ,ciekawe czy Alejandro się dowie ,o tym ,świadkiem jest jego matka ale jest chora i nie jest wiarygodnym świadkiem ,jeszcze pielęgniarka ,która jest w zmowie z Rubi ,) ten wróżbita Rubi wszystko wywróżył , powiedział jej o tym ,że przyczyni się do czyjejś śmierci ,a ona mu nie uwierzyła )

ocenił(a) serial na 10

Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje, ale mam ograniczony dostep do neta poki co ;/
Tak Yadira grala w Grzesznicy, nawet ten serial ogladalam xd Hector jest agresywny, ale ja mu sie nie dziwie kazdy by zwariowal przy tej dziewczynie. Zreszta jego zachowanie bedzie poniekad usprawiedliwione, nie wiem moze juz doszlas do tego momentu na ktorym jestes odcinku? Yago naprawde nie zyje, a szkoda xd Ten aktor przypomina mi mojego lekarza ^^ Ja tam sie nie dziwie ze Rubi nikt juz nie wierzyl xd Ten Paco to udany jest xd No Soni to bardzo mi bylo szkoda :(

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nic się nie stało nie musisz pszepraszać , jest ok )

jestem przy 100 odcinku ,zostało mi tylko 15.już wiem ,że jego biologiczny ojciec był zazdrosny zabił ,i na końcu sam popełnił samobójstwo ,Hector odzidziczył po nim tę chorobliwą zazdrość )

Wiesz wydaje mi się ,że Hector jest ładniejszy od Alejandra ,Alejandro nie jest brzydki ,ale te straszne baki mógłby zgolić wygląda jak żyd )

Lola jest nie możliwa śmiać mi się chciało jak powyciągała z szafy krawaty Cayetana i zrobiła z nich smycz ,dla małej Fernandy ,stara wariatka

Niedługo skończę te telkę

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

A wiesz ,że 10 listopada będzie 1 odcinek telenoweli La sombra del pasado w którym Alejandra Barros zagra matke prota ,ciekawi mnie czy to będzie fajna telka )

Widzaiałam na twiterze zdjęci Alejandry ,naprawdę ślicznie wyglądała ,ma urode )

ocenił(a) serial na 10

Hehehe jak zyd dobre xd Pewno, ze Hector jest przystojniejszy :D chociaz Alejandro nie jest najgorszy xd
Z tej sceny z Dona Lola i Fernanda to sie smialam z pol godziny xd
Chcialabym wszystkie telki z Marianka obejrzec :D Moze mi sie uda :D Ona jest tak boska, ze szok :D W sumie wizualnie pasuje do Cesara :D

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ja też ,ale nigdy nie wiem za która się zabrać ,jutro będzie pierwszy odcinek nowej telki )

Alejandra ma super figure ,nawet młode dziewczyny ,czy nastolatki ,mogą jej pozazdrościc takiej sylwetki o oczywiście urody ,ja np zazdroszcze ,chciałabym wygladać tak jak ona w jej wieku ,masz racje ona jest boska )

Alejandra ma chyba syna nastoletniego ,widziałam jego zdjecie ,ale starsze ,jak będzie do niej podobny to będzie bardzo ładny )

ocenił(a) serial na 10

Witaj :D Wreszcie moge Ci odpisac po tak dlugim czasie. Widzialam zdjecie Alejandry z synem i to aktualne i w sumie troche jest do niej podobny xd Pewnie Rubi juz obejrzalas? Jestem ciekawa bardzo :D
Przegralam ta kasete na plyte dvd z tymi 3 odicnkami Zaklete Serce :D i od tej pory non stop to ogladam xd Ale okazalo sie, ze te odcinki, przynajmniej te ktore mam nagrane to jeden byl okrojony o 5 minut, a drugi o 6 minut. Nie wiem jak ten trzeci odcinek, bo nagrywanie mi sie wtedy zepsulo i nie nagral sie caly xd nagralo sie 29 minut xd

ocenił(a) serial na 10
AnneBoleyn1536

Ale to okrajanie jest naprawde podle takie fajne sceny ;/ Dobrze, ze chociaz na youtube mozna obejrzec.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

A w których to odcinkach są pocięte ,to sobie zobaczę orginalne )

Troche obejrzałam z Alejandrą ( L a sombra del pasado ) scenek ,telenowela będzie chyba z przemocami ,taka troche straszna ,Alejandra nadal jesat śliczna i zgrabna ja nie wiem co ona robi ,że nadal jest task młodziutka i śliczna ,naprawde mało takich pięknych aktorek ,ona jest naprawdę cudowna i prześliczna )

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Także Cię witam ,tak masz racje obejrzałam telkę ,zakończenie było naprawdę zaskakujące ,Rubi skończyła tragicznie ,nikomu bym nie życzyła tego co ona przeszła nawet najgorszemu wrogowi ) ,

Ale i tak nie żałowała swych czyn ta Rubi podsycała swą złość i jad kazała,aby jej siostrzenia robiła to co ona kiedyś ,dawała jej głupie rady ,żeby podrywała Alejandra ,aż nie chce myśleć ,że Fernanda byłaby wprzyszłosci taka podła ,ambitna i zła jak jej ciotka )

Wiesz nawet mi się zdaje ,że tą już prawie dorosłą ( Fernande ) ,zagrała ta sama aktorka co Rubi

Dziewczyna nawet nadała sobie te same imię ( Rubi) ,telka była dosyć fajna ,najlepszy był loreto ,biedak skończył jako sprzedawca na ulicznym straganie ,jestem ciekawa co stało się z jego pieskiem ,)

To fajnie ,że przegrałaś mam nadzieje ,że nagrasz kolejne , na płycie mogą pomieścić się 4 odcinki ,tak było u mnie ,na każdej płycie mam po 4 odcinki ,na penie pewnie więcej ,ale by musiałybyć przynajmniej 3 peny)

ocenił(a) serial na 10

Hej :) Wszystkie odcinki sa okrojone, tylko jedne bardziej inne mniej ja akurat mam 130,131 i 132. ''La sombra del pasado'' obejrze, nie wiem kiedy, ale musze wszystkie telki Alejandry zobaczyc :D Wiesz nie tak dawno znowu mialam ''faze'' na Natalie Portman, nawet na jej forum napisalam, ze chyba najpiekniejsza akrtoka, ale odkad ogladam Zaklete Serce to znowu mam faze na Alejandre :D Stwierdzilam, ze jest piekniejsza od Natalie :D Przecudowna, przepiekna twarz i figura :) ze trudno mi sobie wyobrazic piekniejsza xd Na pewno zgram wszystkie odcinki Zaklete Serce :) Wiesz, zalezy jaka pojemnosc ma plyta czy tam pendrive.
Co do Rubi to mimo wszystko tez jej tego nie zyczylam, juz lepsza smierc ;/ Niestety Fernande wychowala na swoje podobienstwo i tak, Fernande tez zagrala Barbara Mori. Loreto tez marnie skonczyl, ale byloby pewno jeszcze gorzej, gdyby sie nie opamietal.

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ja też myśle ,że Alejandra jest śliczniejsza ,bez porównania.

Masz racje zależy od pojemności i od odcinków ,jedne są takie ,że dużo można pomieścic a nie jedne ,że malutko ,ale pendrive jest malutki i wszędzie można go schować i nie zawalają miejsca ,ja dobiero nie dawano zaczęłam nagrywać na penie ,żałuje ,że na początku tego nie robilam ,nie miałabym kilka porysowanych płyt,no ,ale cóz .

La sombra del pasado ,to jest wtrakcie nagrywania ,nie wiadomo ile odcinków będzie ,ja obejrzałam tylko momenty byłam ciekawa jak wygląda Alejandra i jak gra , może nawet polska wykupi tą telke gdy się zakończy nagrywanie ,oni lubią takie telki .

ocenił(a) serial na 10

Tak szkoda tylko ze na youtube jakosc pozostawia wiele do zyczenia ;/ Ale i tak lepsza, niz te odcinki po polsku co kiedys byly. No ale musze sciagnac wreszcie juz obojetnie czy na pena czy na plyty, bo nie daj Boze usuna nawet te odcinki po hiszpansku, i juz nie bede miala co sciagac xd
Fajnie by bylo, jakby wykupili La sombra del pasado.
Fakt, ze Cesar na starszego wygladal w tej brodzie, ale fakt, ze zawsze dobrze wyglada :)
Potega milosci z Jorge :D To jak taka fajna to sprobuje obejrzec, tylko najpierw chcialam Zakazane Uczucie.

ocenił(a) serial na 10

W ogole stwierdzilam, ze jednak Cesar lepiej wyglada bez brodki albo co najmniej tak samo dobrze xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak ,oczywiście ,wygląda dobrze za każdym razem ,lecz bez brody facet wygląda młodziej niż w zaroście zresztą prawie każdego broda postarza )

Ja właśnie jutro mam ostatni odcinek( potęgi miłości) ,telka bardzo fajna uwielbiam ją

ocenił(a) serial na 10

Wlasnie obejrzalam 1 odcinek Zakazanego Uczucia spodobal mi sie :D Zobaczyc Jorge w roli drania- bezcenne :D W ogole duzo aktorow z Rubi jest, jeden nawet z Niewinnej Intrygi xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

O to fajnie ,że ci się podoba ,ale masz jeszcze przed sobą dużo odcinków ,mam nadzieje ,że spodobają ci się inne odcinki,
A jeśli chodzi o osobe z ( Niewinnej intrygi) to pewnie chodzi Ci o Hugo ,który towarzyszy Rogeliowi za każdym razem, taki jakby jego pomocnik ,ale więcej jest z Ceny marzeń

ocenił(a) serial na 10

Jestem juz na 7 odcinku Zakazanego uczucia :D Poki co swietny po prostu :D A na pulsie leci Krolowa Serc, obejrzalam 2 odcinki, ale chyba sobie daruje ten serial, moze sie jeszcze przemecze, ale jak nadal tak bedzie to przestane ogladac. Z nudow ogladalam kilkanascie odcinkow Burzy i tez jakos nie moge sie wciagnac, gdyby nie Cesar tobym nawet tego nie ruszyla ;/ Levy i ta jego partnerka graja tragicznie ;/

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Ja też miałam obejrzeć tą Burze ,ale jak przeczytałam ile w niej absurdów to mi się odechciewa na nią patrzeć ,a tak wogule to ten Levy mnie nie przekonuwuję ,takie ciepłe kluchy ,podobno ciągle są lamenty i prot ciągle beczy ,protka to szkoda gadać .)

I jak podoba ci się Ignacio w roli złego ,napisz czy role się według ciebie różnią ,bo dla mnie bardzo ,jakbym oglądała innych aktorów

ocenił(a) serial na 10

Mialam bardzo dluga przerwe w ogladaniu telenowel, znowu zaczelam, bo mnie odstresowuja xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Racia ,nie da się zapomnieć o telkach na zawsze ,można zrobić przerwe ,ale i tak się do nich wraca ,prędzej czy póżniej )

ocenił(a) serial na 10

Wiem, ze jest dosyc duzo odcinkow, ale dam rade xd masz racje, nie da sie zapomniec o telkach xd Jorge w roli Rogelia jest swietny, nie widze w nim w ogole Ignacia :D To dowodzi, jaki ma talent :) I do tego wciaz ma chlopiecy wyglad, podoba mi sie xd Ale ta jego protka to taka niezbyt, kiepsko gra ;/ Z wygladu tez nie bardzo, przypomina mi troche Anne Muche i Dominike Palete ;/ Susana ladniejsza tylko chuda strasznie, a gra akurat siostre Jorge xd chociaz takie teksty z jego strony lecialy, jakby byla jego zona albo kochanka ^^ Choc dziwne, bo na jej stronie pisalo, ze starala sie o role Mariany w Zakletym Sercu, ale ja czytalam w Swiecie Seriali, ze miala grac Marcie. To juz nie wiem gdzie jest prawda, pewno po srodku xd Co do Burzy to wszystko sie zgadza niestety ;/ Levy brzydki nie jest, Ximena tez ladna dziewczyna, ale jakos nie da sie na to patrzec przez to, ze tak wieje nuda i ze tak beznadziejnie graja ;/ i wlasnie duzo absurdow jest ;/
Tak, ten co gra Huga gra w niewinnej intrydze, on jest taki oblesny a jak weszlam na forum zakazanego uczucia wczoraj to bylam w szoku, ze wielu dziewczynom sie podoba xd
Aa i znam jeszcze Alejandra Avile z roli Fabiana w Cenie Milosci xd

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Wydaje mi się ,że miała grać Marsie ,ale chyba Angelica dobrze zagrała nie wiem czy Susana byłaby dobra w tej roli .)

Masz racje ,Ana Brenda momentami nie była taka ładna ,ja też gdy oglądałam na początku ,to mi się nie podobała taj jakby troche strało na swój wiek wyglądała ,Nawet nie widziałam w niektórych momentach różnicy między Aną Paulą a Rogeliem ,albo Cynthią ,jej gra też wiele do życzenia pozostawała ,ale tak sobie myślałam,że jeszcze jest młoda ,więc wyrobi się , ) ,Ale wiesz ja tą telke oglądałam wyłącznie do Rogelia ,bo był fajną postacią ,taką nie przewidywalną ,za każdym razem nie wiadomo co zrobił ,Efrain Cyntha ,Maria Rosałra ,Margaro ,też spoko)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Nawet gra też z ( Ceny marzeń) ,Taki Luis chyba Marco Mendez,który grał alkocholika przyrodniego brata Maibel,ten aktor tez gra w (Zakazanym uczuciu ),jako Esteban były mąż Vanessy ,ja na początku go nie mogłam poznać ,bo całkowicie inaczej wyglądał ,w tych telkach )

Jeśli nie podoba Ci się telka Zakazane uczucie ,przerwij ,,)

A jak podoba tobie się piosenka Any Pauli i Rogelio "',Corre ",bo mnie bardzo nawet sobie ją pobrałam ,jak ją usłyszałam w tej telce to do tej pory ją słucham,inne piosenki też ładne ,ale ta mi się najbardziej spodobała

ocenił(a) serial na 10

Telka jest swietna wiec nie bede przerywac. Po prostu ta Paula mi sie nie podoba i ta druga, Vanessa tez nie ;/ tylko dla Jorge zaczelam ogladac, ale poki co jest super xd Nie wyobrazam sobie nikogo innego w roli Marcii niz Angelica Rivera, ale Susana tez gra dobrze.
Tez nie widze jakiejs duzej roznicy wieku miedz Jorge a Ana Brenda, staro wyglada to prawda.
Tak, to ten Luis gra Estebana xd Zmienil sie bardzo, a np ta co grala Lorene wyglada tak samo jak w Cenie Marzen xd
A ta pioseneczka fajna, podoba mi sie ;)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

To bardzo się cieszę ,że Ci się podoba ,ja tez oglądałam dla Jorge ,nie wiem czy bez niego ta telka byłaby taka fajna ,)

Masz racje aktorka grającą Lorene nic się nie zmieniła ,nawet mi się wydaje jakby miała stały makijaż,a co do Any Brendy mi się wydaje ,że troche staro wygląda ,ale wiesz może i lepiej bo nie widać różnicy między Rogeliem ,tak wtedy wyglądają jak para ,a gdby ona młdziutko wyglądała ,wyglądali by jak ojciec i córka , )

A Wiesz co najbardziej mi się podobało w tej Parze ,że gdy się uśmiechali mieli takie same dołeczki w policzkach ,a jeśli chodzi o piosenke protów ,śpiewa ją ( Jesse y Joy)

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

No Luis bardzo się zmienił ,ja też go nie poznałam od razu , a jak podoba Ci się Rosaura mi się wydaje ,że jej postać jest fajniejsza niż w ( Cenie Marzeń) , Ta Vanessa też mnie denerwowała ,nie wiem czy oglądałaś telke "' Morze miłości"' występowała tam taka plotkara Roselia ,tyle ,że tam ta aktorka była grubsza a tu chuda .Susana faktycznie dobrze gra ,pasuje jej rola złej, a wiesz nawet mi się wydaje ,że w tej telce jak by była bardzo wysoka ,może dlatego ,że jest szczupła jak osa.)

Który odcinek masz za sobą ?

ocenił(a) serial na 10

Tez uwazam, ze w sumie dobrze, ze ona tak mlodo nie wyglada, bo roznica wieku miedzy nimi jest spora ^^ Nieraz tak jest, ze jeden aktor ratuje caly serial xd ta piosenke chyba sobie sciagne, ta z czolowki tez jest fajna :) I jeszcze taka muzyczka jedna, ale nie ma slow. Aktorka, ktora grala Lorene to i makijaz i wlosy idencztyczne jak w cenie marzen xd
Rosaura jest komiczna, niezly mam ubaw z niej xd i tez mi sie wydaje, ze fajniejsza role ma niz w rubi xd Niestety nie ogladalam ''morza milosci'' ale zerkne, zeby zobaczyc jak vaneska wygladala xd
Ona jest wysoka ma 175 cm tylko moglaby wlasnie przytyc z 10 kg i wtedy o niebo lepiej by wygladala. Jestem na 14 odcinku ;)

ocenił(a) serial na 10
AnneBoleyn1536

Susana oczywiscie wysoka*

użytkownik usunięty
AnneBoleyn1536

Tak ,kilka piosenek jest ładnych ,ale mnie się najbardziej podoba ( Corre ,Corre ),racja Rosaura jest nie możliwa ,do pieniędzy i wygód zrobiła by wszystko ,najlepsze będą kłutnie między nią Marią ,albo jak będzie szantażowała swą niby chorobą ,a jak podoba Ci się Gustavo ,bo ja przesypiałam gdy go pokazywali ,najbardziej denerwowało mnie jego dyszenie i stękanie ,normalnie dyszał jak lokomotywa ,eh szkoda zachodu ,dobrze ,że to on nie był do końca tym protem )

Tak Susana wyglądała by lepiej gdyby przytyła ,ale i tak ładnie wygląda ,ma ładną sylwetke jak modelka ) ,więc masz za sobę 14 odcinków ,to jeszcze ślubu nie było .Prawda ,że Rogelio jest świetny , wiesz jak oglądałam tą telke to sobie myślałam szkoda ,że nie występuje w niej Cesar Evorra ,obaj by wymiatali ,obaj są wspaniałymi aktorami .