Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)
Hugo zawsze jest wierny swojemu panu ,) Wiesz ja na początku gdy oglądałam tą telenowele myślałam,że ten Hugo będzie jakimś złym ,bo pracował do Rogelia ,który nie był zbyt dobry był jego tak jakby drugim cieniem ,myślałam też ,że Hugo będzie za niego wykonywał różne czarne roboty ,a tu co innego bylo )
Wydaje mi się ,że Cosuelo i Hugo pasowali do siebie
Tak ,bardzo pasują );
Szczęśliwego Nowego Roku, życzę Ci aby ten cały 2015 rok był najlepszy i najszczęśliwszy :)
Ja też Ci dziękuje :) ,
Wiesz ,tak sobie pomyślałam ,że w Zaklętym sercu proci nie mieli piosenki ,tylko muzyczkę,jedynie była na początku ,a szkoda ,znowu w ( Zakazanym uczuciu) proci mają piosenkę a nawet inni bohaterowie mają ,tam było chyba z 4 różne piosenki
A która piosenka w Zakazanym uczuciu Tobie się podoba ? jeśli masz taką ,bo mnie Corre ,fajna też jest pioseneczka Miguela i Danieli (Te dejo en libertad )śpiewa ją ( HA -ASH), te najbardziej mi się spodobały ..
Masz racje, w Zakletym Sercu Mariana i Ignacio nie mieli piosenki (nie liczac Yo te recuerdo z czolowki, ktora czasem leciala na ich scenach), ale mi to wlasnie pasowalo :)
Corre mi sie bardzo podoba i jeszcze piosenka Any Pauli i Gustava. A z muzyczek oprocz tej Rogelia, to jeszcze taka, ktora leciala na ich slubie i muzyczka Cynthii :)
Racja..No i kolejne odcinki zaklętego serca są dodane ?
A wiesz jaką ważną postacią będzie Margarito ? w Zakazanym uczuciu ). domyślasz się czy nie .
Tak chociarz ( Marianie de la noche) była jedyna piosenka ,ale to jaka śliczna ,ale wiesz bardzo szkoda ,że krótka ,pamietam raz w którymś odcinku leciała chyba cała ..piękna melodia i słowa wogule tej czułówki .
Masz racje, piosenka przepiekna tak samo jak slowa ;)
Latwo sie domyslic, ze Margarito jest synem Rogelia.
Tym bardziej jak sie widzialo wspomnienie jak ta matka go zostawila w hacjendzie.
Tak, ta dziewczyna dodaje kolejne odcinki :)
Tak jest synem Rogelio, fajnie dobrali prawda
Wiesz czytam komentarze o La sombra del pasado i nie którzy narzekają na te telką ,że nudna ,ja narazie nie wiem czy to prawda bo nie oglądam ,podobno też Alejandra B. jest troche nie wiarygodna swej roli ,może to prawda nie wiem ,zresztą to pierwsza rola Alejandry zagrania viliany ,być może w następnej lepiej jej pójdzie
Prawda :)
Hmm ja tam nie wierze co pisza, wole sie sama na wlasnej skorze przekonac, gdybym kierowala sie zdaniem ludzi piszacych na forach to polowy moich filmow i telek bym nie obejrzala xd
Właśnie ,masz racje są takie negatywne komentarze ,ale na szczęście dużo się nie sprawdza ,lepiej samemu wyrobić opinie o telce lub aktorach,innym może się nie podobać ale są też inne osoby ,którzy pochawlą całą grę aktorską )
Pewnie, ze mam racje ;D Ja tam uwazam Alejandre za bardzo dobra, naturalna aktorke i jakos nie wierze, ze nie poradzila sobie z rola.
Ja uważam tak samo ,zresztą w meksyku nie piszą ,że żle grała tylko głupie polskie komentarze ,które wcale nie muszą być prawdziwe )
Dokladnie zawsze pelne zawisci i to pisane zazwyczaj przez kobiety, pisza o aktorkach a to ze brzydkie, a to ze nie umieja grac. Porazka ;/
Oczywiście ,tak jakby oni mieli super przystojnych nieskażitelnych bez wad mężów lub, faceci swoje żony, Wiadomo przecierz ,że nikt nie jest doskonały , )
Wiesz nie wiem ktory raz to piszę ,ale ta Alejandra jest naprawdę prześliczna ,kurcze więcej niż prześliczna ,jest boginią , a najlepsze jest to ,że ona nie robi operacji i wciąż jest cudowna , nie ma słów :)
Doladnie. Ale juz taka natura ludzka, ze zeby sie dowartosciowac trzeba ponizac innych ;/
Alejandra jest tak piekna, ze szok, najpiekniejsza :* I wlasnie jest po 40 i nadal wyglada tak samo :) Jak widac nie trzeba operacji, zeby wygladac idealnie :D Tez nie wiem, ktory raz to pisze, ale co tam xd
Wlaśnie )... moim zdanie Alejandra jest wciąż taka ładna ,że tylko role protek powinna otrzymywać,ale cóż niech gra w różnych rolach ,wiesz podoba mi się to ,że Alejandra nie pcha się na siłe ,nie robi skandali ,ani operacji czy coś aby być slawną ,ona nie jest typową skandalistką tylko porządną aktorką i w życiu matką )
Takie aktorki to ja lubię ,nie pchają się na siłe czekają spokojnie na role ,taka jest Alejandra spokojna ,nieskandaliczna ,naturalna ,nie robi szumu wokół siebie jak inne
Co do Zakazanego Uczucia to jestem dopiero na 37 odcinku, rzadko moge ogladac ;/ ale fajnie, ze Ana Paula dala Rogeliowi szanse :D I nawet Vaneska mi sie spodobala xd nie raz mam tak, ze musze sie na kogos napatrzec zeby docenic urode xd
Ja tak samo ,na początku tej telki myślalam,że protka nie jest najpiękniejsza ,potem zmieniłam zdanie ,tak samo z innymi aktorkami , )
Tak Ana Paula dala szanse Rogeliowi ale nie na długo wkrótce wszystko się zmieni ,nie napisze ci bo nie będzie ciekawe ,To przed tobą jeszcze masa odcinków .he ,he he,na dodatek jeszcze masz Zaklęte serce do obejrzenia no cóż miłego oglądania :)
Hej :) Ej zamiast Tobie to odpisalam komus innemu xd To było do Ciebie:
Pzepraszam, ze tak dlugo nie odp, ale znowu problem z netem ;/ pewnie juz wiesz, ze zaklete serce jest juz do 70 odc na youtube. i mam nadzieje wreszcie obejrzec zakazane uczucie
Masz racje co do Alejandry w 100% lepiej bym tego nie ujela ;) Na szczescie Zaklete Serce kolezanka posciagala mi na pena to sobie w tym czasie ogladalam i nie moge sie doczekac kolejnych odcinkow xd
Bylam pewna, ze Tobie odpisuje, bo macie podobne nicki, a sie nie spodziewalam kogos innego tutaj xd
Nic się nie stało :) a to super ,że masz Zaklęte serce na penie ,a można wiedzieć ile zmieściło Ci się odcinków ?
A oglądasz może Dzikie serce na tv4 występuje tam Ana Brenda z Zakazanego uczucia jest protką a Cesar Evorra gra jej ojca .. , bo ja oglądam w poniedziałek będzie 5 odcinek
A Cesar jest od początku w tym Dzikim Sercu?
Odkrylam telke, z Jorge Salinasem i Adrianą Fonscecą :D Alejandra tez tam gra, ale nie główną rolę. Piosenka z czołówki jest piekna, a serial ma tylko 25 odcinkow. To jest czołówka:
http://www.youtube.com/watch?v=uvbVp7VIDoE
A wiem o jaką , telkę podobno była klapą dlatego tak mało odcinków ,zresztą szkoda ,że nie nagrywali być może potem by była ciekawsza :) ,tak czołówka piękna .
wiec skoro jest taka krotka to moze obejrze, ale jakosc na youtube jest straszna ;/
Też miałam obejrzeć ale jak już napisałaś ,sraszny obraz ,prawie twarzy nie widać ,to już może lepiej obejrzyj ( La esposa virgen ) obraz tam ładny i wystepuje tez Jorge oraz Cesar ,protką jest Adela Noriega
Kojarzysz Lorene Rojas? Ogladalam z nia Prawo Pożądania, nie zyje :( Tak mi jej szkoda :( Raka miala :(
Wiem która to aktorka też oglądalam z nią właśnie tę telkę ,bardzo szkoda ,że umarła, młoda jeszcze była .A tak wogule dużo aktorek umiera na raka
Teraz to te raki wszystkich wykonczą :( Młoda była, rocznik Alejandry :( Nie ogladam dzikiego serca, ale wiem, ze Cesar i Ana Brenda tam graja. Na penie mam na razie 102 odcinki, ale wszystkie mi sie zmieszczą. Wreszcie obejrzalam troche Zakazanego Uczucia jestem na 43 odcinku dobra akcja sie dzieje xd biedny Rogelio oskarzony o morderstwo ^ ^
A to dużo zmieściło się odcinków ,to świetnie ,mniejsze niż płyty ale chociarz nie zawala mjejsca w pokoju ) a co do Dzikiego serca oglądam Maricruz to biedna naiwna dzikuska ,trochę absurdów w tej telce ,ale gdzie ich nie ma . , prawda ?
o to już 43 odcinek ,pamiętam jak Ana Paula wydzierała się na niego ,zarobiła w twarz od Rogelio faceta poniosło ,dalej jeszcze będzie ciekawiej .
No ciesze się, że cała telka mi sie zmiesci :DI bede miec tez na jednej płycie, na wypadek gdyby coś się stało z penem xd
Oglądałam kawałek tego Dzikiego Serca wczoraj i parsknelam smiechem na widok tej Maricruz, skojarzyła mi się z Marią Lolą xd Niestety absurdy są wszędzie, w jednej telce mniej, w innej wiecej. Rogelio nie powinien uderzyc, ale jakoś mnie to nie zdziwło jak to zrobił, bo święty to on nie był.
To szkoda, że zrezygnowali z kręcenia tej telki po 25 odcinkach ;/ Bez sensu La esposa virgen obejrze kiedyś, ale ma o wiele wiecej odcinkow, a jeszcze Zakazane Uczucie musze obejrzec. To atrevete a olvidarme chciałam, bo jest krótkie. Ale przyznam, że jeszcze nie widziałam tak krótkiej telki. Podobno Burze skrócili o jakies 80 odcinków, i miała 120. Z racji tego, że to leciało w tv obejrzałam w sumie kilkadziesiąt odcinków i ta telka była straszna naprawdę tyle absurdów, że szok i takie nudne ;/ Jedynie Cesar i Laura Carmine, która grała jego córkę ratowali ten serial ;/
A nawet bardzo ładnie w tej 25 odcinkowej telce Andrea Fonseca wyglądała ,lepiej chyba niż w Zaklętym secru .. Racja Maricruz to jak Maria Lola ,ale ci powiem tyle absurdów normalnie ,że szok ,chyba w Zaklętym sercu nie było tyle co w Dzikim sercu , .. Cesar Evora to ratuje każda telkę ,bez niego nie dało by się oglądać )
Właśnie to samo mamie powiedziałam, że Chachi chyba nawet lepiej wygląda chociaż i tu i tu super :) Oglądałam pare dni temu to Dzikie Serce odcinek w którym Maricruz jadła z tym całym Octaviem i jego rodziną obiad, nakrzyczał na nią, że pokroić miesa nie umie i się poryczała i uciekła do pokoju. To było przed tym całym przyjeciem, które planowała ta Lucia. Dalej nie udało mi sie tego oglądać, ale chyba będę, bo poki co jest ciekawie, a Maricruz nie da sie nie lubić xd Ale już zauważyłam pełno absurdów, w Zaklętym Sercu na pewno tyle nie było xd Zaklęte Serce już mam całe na penie oprócz 103 odcinka, bo dziewczyna, która dodawała odcinki przez przypadek usunęła ten jeden, ale doda go.
Jednego odcinka jak brakuje to nic ,najważniejsze aby były kilkanaście ostatnich ,kiedy to się wszystko wychodzi na jaw :)
Maricruz faktycznie jest ośmieszana ,nic nie umie ,zachowuje się jak dzikie zwierzątko ,ale potem gdy wyjadzie do miasta zmieni się i będzie damą ,będzie też się mściła ,pokaże wszystkim którzy się z niej nabijali ) A Zakazane uczucie nadal oglądasz czy cię znudził ?
Olądam niestety nie tak często jakbym chciała. Jestem na 45 odcinku, Gustavo i Ana Paula juz sie spotkali, a ten głupi Gustavo jej nie uwierzył ;/ A jeszcze Ana Paula myśli, że to Rogelio kazał pobić/zabić Gustava, ale mu sie nie udało. Na pewno doda ten jeden odcinek, wiec sie nie martwie. Ale akcje są zabawne w tym Dzikim Sercu hehehe xd
A wiesz ,że aktorka w Dzikim sercu ,ktora gra Lucie ,żonę Miguela to prawdziwa żona Jorge Salinasa ,wygląda jak jaszczurka he he he ;) Sceny są naprawde zabawne ,a ile absurdów ,ten dziadek Maricruz chodzi w jednych tych samych ubraniach ,chociarz ten bogaty mąż Maricruz mógłby kupić mu jakieś ubrania ./ A ten Gustavo z Zakazanego uczucia trochę denerwujący a Zauważyłaś ,że często dyszy i stęka jak lokomotywa .
Tak wiem. Dobre porównanie z tą jaszczurką :D Jorge ma kiepski gust imo xd
Jak oni tacy biedni są to się nie dziwie, że jej dziadek w jednym chodzi, ale ten Octavio czy jak mu tam powinien się na coś przydać i pomóc im. W ogóle nie podchodzi mi ten aktor, trochę mi sie kojarzy z moim kuzynem ^^
''gustavo często dyszy i stęka jak lokomotywa'' hahahahahaha padłam :D :D Zgadzam się xd Jestem na 47 odcinku Ana Paula w koncu dowiedziała się, kto jest jej ojcem hehe.
Co zrobisz Jorge się zakochał ,on może nie widzi w niej wad .
właściwie to prawda ,że Maricruz i jej dziadek to biedoty dlatego nie mają ubrań ale co ten dziadek robił przez całe swoje życie ,że ma tylko tą chatkę i jedne ubranie przesiedział i bąki zbijał :)
Ale cioteczka Rosaura bardzo się cieszy ,że Ana Paula ma bogatego ojca , najlepsze było to ,że szybko poleciała wyznać temu Federicowi prawdę o istnieniu drugiej córki ,babka nie chciała tracić czasu ,lubię ją}
Haha z tego co widzę, to on często się zakochuje, ma kilkoro dzieci i każde z inną z wyjątkiem bliźniaków oczywiście xd
Nie wiem, w tym Dzikim Sercu jest mnóstwo absurdów, wczoraj też oglądałam, ta małpka Maricruz jest śmieszna :D
Też lubię Rosaure, bo to jest taka realną postacią xd
Wiesz czytałam gdzieś ,że Jorge podobno, Elizabeth poznał już dawno temu i się nią zauroczył ,jednak losy się inaczej potoczyły ,on raz był żonaty,miał inne kobiety ,ale ona to dopiero pierwszy raz brała ślub z Jorge ,jak to mowią stara miłość nie rdzewnieje/..no i w końcu są razem .
Ja oglądam tę telkę dla Any Brendy ,Cesarego Evory ,Elizabeth Alvarez ,bo ich lubie ,reszta to mnie przeciętnie interesuje
Rosaura nie jest typową Matką ( Ciotką ) miłosierdzia ,dla swoich wygód jest zdolna do wszystkiego
No proszę, ciekawe czy z Elizabeth też będzie miał dziecko xd Wczoraj był nudny odcinek DS, ale za to pojawił się Hrabia z Rubi i to w jakiej roli hahahaha xd Ogladam to przede wszystkim dla Cesara, ale Anę Brendę też lubie, gra tu nawet Consuelo z Zakazanego Uczucia xd Co do ZU to jestem na 50 odcinku, szkoda że Federico umarł ;/
Podobna Elizabeth właśnie zapragnęła dziecka , ale kto wie nie jest już dwudziestolatką i być może trudno będzie jej zajść w upragnioną ciąże ale mam nadzieje ,że spełni swe marzenie bycia mamą ),Chodzi ci o tego brzydkiego łysola ,faktycznie też gral w Rubi , właśnie Consuelo gra i potem będzie Daniela z Zakazanego uczucia ale będzie chyba miała złą role/..
No mnie też było szkoda Federica był dobry ,szkoda ,że protka krótko nacieszyła się ojcem ,nie znosiłam tej rudej zołzy jego ,żony ,podły babsztyl ,jej oczy to jakby z orbit wychodziły ,takie straszne pelne złości.
No, byleby dziecko było zdrowe, bo w tym wieku już jest ryzyko ;/
Tak, chodzi mi o tego łysego hehe xd
Masz rację, ta żona Federica jest upiorna i te oczy wywalone, ja bym sie bała z taką pod jednym dachem mieszkać. Gdyby nie ona, może Federico by przeżył. Szkoda też Any Pauli, a Vaneska podle się zachowuje ;/
Właśnie najważniejsze by było zdrowe , bo Ivone Montero też urodziła dwa lata temu dziewczynke z wadą serca i coś niekształtnym noskiem wiadomo miala 40 lat ,Sylvia Navarro też podobno jest wciaży ,nie które aktorki póżno decydują się na dziecko /
A ten łysy brzydal pewnie się zmieni i będzie niezły pszystojniak
Tak , ruda chyba Elsa miała naimie postrach upiorów też bym nie chciała z taką mieszkać ,była szalona , Vanessa bardzo kochała swgo ojca ,nie mogła znieś ,że jej ojciec miał gdzieś drugą córkę a ona nie jest jedynaczka i jego ulubienicą i co najwarzniejsze majątek ,musiala by się podzielić po połowie z przyrodnią sostrą ,Chociarz zdaje mi się najwięcej buntowała ją matka _ wariatka Elsa
Biedne dziecko :( No teraz kobiety coraz później rodzą dzieci.
Tak, miała Elsa na imię. Na razie jestem na 58 odcinku ZU. Vanessa była rozkapryszona, ale cóż właśnie matka ją buntowała ;/
Co do Lucii z DS to powiem Ci, że mi się spodobała, ładnie wyglądała we wczorajszym odcinku w tej turkusowej sukni, ale jest strasznie podła dla Maricruz ;/
Tak Lucia jest podła ,mocno nienawidzi Maricruz ).A zauważyłaś ,że Lucia bardzo często się przebiera ,ile to ubrań dla Elizabeth musieli uszyć he he he . Prawdziwa ikona mody ./
A to już 58 odc szybko.) . Ana Paula jest już na haciendzie ? nie pamiętam w ktorym to odcinku Rogelio i jego ludzie za pomocą Rosaury ją odnalezli .