Uwielbiam tą telenowelę - moja ulubiona! Niesamowita historia :) Najlepsze postacie to Mariana i Atilio :)
To juz nie moge doczekac sie tych klotni :D
Gustavo taki jakis nijaki. Rogelio bije go na glowe xd
No tak teraz Susana taka chuda jest, ze moglaby byc modelka xd
Niestety slubu jeszcze nie bylo ^^ Ale obawiam sie, ze jakby Cesar gral w Zakazanym Uczuciu, toby ten serial nalezal do niego a nie do Jorge xd a tak cala uwaga skupia sie na Rogelio xd Ty wiesz, ze teraz niemal wszystkie odcinki Zakletego Serca na youtube nie maja dzwieku? Ja to mam pecha ;/ Mam nadzieje, ze to sie zmieni niedlugo ;/
Pewnie ,że Rogelio bije go o głowe ,chociarz jest starszy ,ale nie przenudza jak Gustavo , ale wiesz , Jorge też jest dobry w swej roli.doskonale się wciela w niepełnosprawnego drania , nie wiem czy wiesz ale czytałam gdzieś ,że gre Jorge pochwaliła jakaś ważna osobistość w stanach.
Oj masz pecha faktycznie ,ale wiesz to bez sensu ,że niema głosu po kit komu ogladać taką telke ,jak nic nie słychać chyba dla głuchych)
Rosaura jest niemożliwa ,najlepsze są jej te niewinne minki , dla domu sprzedała siostrzenice ,a najlepsze to było ,że najpierw chciała aby Paula związała się z Brunem ,bo adwokat ,ale gdy dowiedziała się ,że Rogelio jest o wiele bogatszy to już zmieniła zdanie , co za nie możliwa kobieta .
A jak podoba ci się muzyczka przy Rogeliu ,bo mnie się wydaje ,że bardzo ją dopasowali .
No wlasnie Rogelio przynajmniej nie przynudza :D Dla mnie Cesar najlepszy jest, dlatego tak napisalam, ale Jorge tez jest swietny, niczego mu nie brakuje i super gra :) Hmm ciekawe kto go pochwalil? Ale nic dziwnego, zasluguje na to :)
Pewnie, ze bez sensu ogladac bez dzwieku, a tym bardziej to sciagac ;/ Musze czekac i tyle ;/
Ta Rosaura jest udana, niby sucz ale jakos ja lubie ^ ^ Ta muzyczka przy Rogeluo bardzo fajna :)
Tak Rosaura jest nie zła ,też się naśmiałem z scen z jej udziałem ,ona jest nie możliwa ) Jorge pochwaliła jakaś kobieta, nie wiem ,ale chyba było to po tym jak trafił do szpitala za mocno przecholował ,on poprostu dawał z siebie wszystko ,aby dobrze zagrać tę role ,wiesz myśleli nawet,że się nie wiwinie śmierci ,myśleli nawet o zmianie aktora ,Muzyczke dopasowali
Wlasnie skonczylam na slubie dobra ta cala akcja z Rogeliem, Paula i Vanessa xd Jak juz sie napatrzylam na ta Paule to stwierdzilam, ze brzydka nie jest :D I wcale staro nie wyglada xd Ale ta Vaneska nadal mi sie nie podoba.
No nie jest taka brzydka ,bardzo ładnie wyglądała na ślubie pasowało jej te uczesanie. A tenRogelio nawet kazał swoim pracownikom zamknąć Vanesse ,ale z niego dzenetelmen normalnie podły he ,he he ,a widziałaś jak Rosaura podrywała Efraina ,ona myślała ,że jest bogaty ,dobre ha ,ha ,ha ,Wanesa potem będzie wyglądał ładniej chociarz mi się tak zdawało .
Tez mi sie podobala na slubie :) No z Rogelia to taki dzentelmen jak z Atilia xd No to jak Rosaura podrywala Efraina bylo dobre xd
Wiesz obaj potrafią zagrać różne role ,i dobrze bo ja lubię gdy aktor potrafi wcielić się w każdą role , nawet bardzo złego,
Rosaura myślała ,że jest bogaty dlatego go podrywała a jak ci się podoba Consuelo ? ładna czy nie ,bo mnie zdaje ,żejest dosyć ładna
Swietni sa obaj, ale jednak Cesar lepszy :)
Consuelo taka normalna dla mnie, brzydka nie jest, ale jakas piekna tez nie.
Tak, bo Cesarito to twój ulubiony aktor dlatego lepszy prawda he he he ,no cóz dla ciebie Cesar a dla mnie Jorge ,albo razem po równo )
Tak Consuelo nie zachwyca i nie jest brzydka ,ale wiesz wydaje mi się ,że nie zbyt jej ładnie w rozpuszczonych włosach
Cesar to jeden z moich ulubionych aktorow, bo jestem strasznie niezdecydowana i troche tych ulubionych mam :D Ale aktualnie ja jego punkcie znowu mam obsesje xd
Ale Jorge tez jest super ;)
Nie przypominam sobie, zebym widziala Consuelo w rozpuszczonych wlosach, wydaje mi sie ze poki co zawsze ma zwiazane.
Tak bo narazie ma oczywiście związane ,póżniej w jakimś odcinku rozpuści A wiesz z kim będzie Consuelo domyślasz się czy nie ?
W ogole ogladalam ostatnio filmiki z Cesarem z jego serialu ''dia y noche'' tam byl jeszcze mlody zajebiscie wygladal :D
Też sobie obejrze. No pewnie Cesar zawsze przystojny ,super aktor jak go nie lubić ,no jak bo ja nie potrafię ,Cesar jest świetny
Pewnie ,że boski ten jego głos też cudny
Dziękuję za życzenie ,też życzę Ci Wesołych miłych Świąt ).
Proszę bardzo , właśnie Cesar ma cudny głos tak samo Jorge . a jak podoba ci się życiowy fajtłapa ( Miguel,)brat Pauli bo dla mnie on jest taki słaby,ah wieczny niedorajda bał się więzienia . Jego siostra jest silniejsza od niego )
A wiesz pewnie już widziałaś taką Macarie ,to Paty Dias ona też występowała w ( Cenie marzeń )jako starsza siostra Rubi ,mnie się wydaje ,że się troszkę postarzała i nawet była po kilu operaciach plastycznych )
Ale np glos Alejandry tez mi sie bardzo podoba :)
Co do Miguela to on jest okropny i nie moge patrzec na te jego zrosniete brwi. Ale zal mi go w sumie, najpierw te palce, potem wiezienie, jeszcze pozniej pic zacznie ;/ Ana Paula na pewno jest silniejsza psychicznie.
Tak Macarie juz widzialam, faktycznie ta aktorka sie postarzala i chyba sobie ''poprawiala'' urode.
Ty wiesz, ze na youtube jest 7 ocinkow Zaklete Serce po polsku :D Cieszylam sie jak glupia, oczywiscie juz je obejrzalam xd
No to świetnie ,że są po polsku odcinki twojej ulubionej telki ,aby były wszystkie cieszę się bardzo
Prawda ten Miguel ma okropne brwi ,takie krzaki na czole )
Ja właśnie teraz słucham Corre ,corre ,bo kolend to ja nie lubie słuchać
No wlasnie oby byly wszystkie :(
Hehe ja troche koled sluchalam, ale co za duzo to niezdrowo xd
Prawda Alejandra ma piękny głos , cała jest piękna bardzo bym chciała aby (La sombra del pasado )było u nas ze wzglądu na Alejandre bym obejrzała
Kto wie ,przecierz ta telka nie jest komediowa to być może gdzieś za dwa latka będzie : ) ah marzenia !
Hehe wszystko jest mozliwe xd Skoro Zaklete Serce pojawilo sie po polsku (a dla mnie to cud xd) to LSDP moze byc u nas xd
Racja)... a jak Ci idzie oglądania ( La que no podia amar )? pewnie już poznałaś wszystkich bohatrów wiesz ,który dobry ,który zły
A ja Ci powiem,że gdyby nie internet i yutube czy wogule inne zrudła ,byśmy nie wiedzieli o większości telenowel ,bo u nas to tylko z Levym lecą ,No faktem jest ,że z innymi też ale przeważnie co rok to Levy )
Jestem na 31 odcinku :D Bardzo fajna telka, sa super postacie jak Rogelio (no prawie bo on jest najlpeszy) i mega wkurzajace jak np. Mercedes
Masz racje gdyby nie Internet to np. nigdy by mi sie nie udalo obejrzec calego Zakletego Serca bo w telewizji trafilam dopiero na 100 ktorys odcinek ;/
Dodali kolejne odcinki po polsku i wlasnie teraz ogladam :D
Nie rozumiem tego fenomenu Levy'ego, ale coz ;/
Mnie też ta Mercedes działała na nerwy i jej brat ,normalnie ich nie mogłam znieś )
Tak Rogelio jest świetny , ten serial być może byłby nudny bez niego ,a jeszcze fajną postacią jest Rosaura ,ta babka jest nie możliwa ,albo Efrain zauważyłaś ,ze on chodzi wyprostowany tak jakby miał kij w plecach i no zawsze jest uśmiechnięty ,też go lubie ).
To fajnie ,że koleje odcinki możesz obejrzeć z lektorem aby tak dalej do samiutkiego finału: )
Kiedyś minie ta moda na Levego ,jak na Colunge ,kiedyś to wszystkie telki prawie były wykupione z tym Colungą bo była moda na niego teraz to epoka ,i już z nim nie wykupują ....i Chwała wszystkim świętym ) tak samo będzie z Levym
Gustavo tez mnie wlurza, ale nie tak jak jego siostrunia wredna zolza.
Masz racje serial bez Rogelia bylby nudny :) Efrain mnie wkurzal na poczatku, ale ostatnio go polubilam, ale masz racje ze tak chodzi xcd Rosaura tez fajna postac xd Jeszcze David mnie wkurza.
Jestem pewna, ze Zaklete Serce cale bedzie po polsku, ale zauwazylam ze np. Zakazane Uczucie wcale nie jest okrojone, moze dlatego ze lecialo na tv 4 a Zaklete Serce na tvn to okroili dranie ;/
Mam nadzieje, ze moda na Levy'ego minie i zaczna puszczac lepsze telki bez niego.
Tak David jest wkurzający ,ten debil razem z Jednym wspólnikiem doprowadzą do długów w haciendy Rogelio,nie napisze ci bo nie będzie ciekawe sama obejrzesz. ok....
Tak Zakazane uczucie nie jest okrojone jak, Zakletego serca ,ale dobrze chociarz ,że takie ktoś dał i możesz obejrzeć aby wszystkie
Ah ta Rosałra zawszelką cene chciałaby być właścielką haciendy ,wszystko by zrobiła ,a jak podobają ci się sprzeczki Rosaury i Marii bo mnie śmieszyły ich kłutnie ,a jeszcze najlepsze jak ona będzie sie kłócić z Cynthią albo Vanessą ,Rosaura nie da sobie w kasze dmuchać
A jeszcze świetny moment był gdy Rosaura spotykała się z Efrainem myśląc ,że jest bogaty ,szczena jej opdła gdy Cynthią jej wyparowała ,że ten jest zwykłym peonem a nie jakimś bogaczem,he he ,he ,ale Rosaura była zła na niego
Właśnie Levy już zbrzydł ,aby nie wykupili z nim telki przez najbliższe 5 lat ,przecierz są inni aktorzy nie tylko On . ale zresztą gdyby wykupili mamy internet tam możemy obejrzeć telcie jakie i z kim nam się podoba omijając lalusia
A to gnida z tego Davida ;/ Ok ;)
No wlasnie, dobrze ze ktos dodal w ogole te odcinki, nie mam prawa narzekac xd
Rosaury klotnie ze wszystkimi sa smieszne xd
Noo ta scena z nia i Efrainem dobra byla hahahaha xd
A Cynthia zazdrosna byla o ''stara babe'' xd
Mogliby Zaklete Serce w tv puscic ^ ^
Racja, no wiesz narazie to lepiej za wczasu się nie cieszyć bo nie wiadomo jak długo będą nadawane odcinki ,znam takie telki ,że ktoś dodał i trzeba było czekać pare latek aby były nastepne odcinki ,ale mam nadzieje ,że z Zakletym sercem będzie inaczej i nie będziesz musiała zbyt długo czekać:)..
Ah ta kochana ciotunia nie da się jej nie lubić .))
Tak mogliby ,a co byś powiedziała gdyby nagrano Zaklete serce ,tą samiutką fabułe ,ale wystąpili by inni aktorzy ciekawe czy by nagrano tak dobrą jak te naszą Mariane de la noche ,jak myślisz?
O kurde to mnie wystraszylas ;/ Mam nadzieje, ze jednak w krotkim czasie beda wszystkie odcinki
Hmm wydaje mi sie, ze gdyby nagrano znowu MDLN to i tak by nie dorownalo tej wersji, nie wyobrazam sobie lepszego Atilia i lepszej Mariany.
Nawet ,ale powiem Ci ,że gdyby nie Cesar to ta telka nie była by dobra ,Cesra miał fajniejszą role niż Jorge ,oczywiście Jorge też miał fajną ,ale rola Cesara ciekawsza
Ja tak samo myśle,przecierz Cesar Evora świetnie wcielił w role Atylio ,albo Alejandra w role Mariany,czy aktorka grająca Marie Lole ,wogule wszyscy tam super zagrali
Ja też mam nadzieje ,że będzie copmplet)
Tak ,to jest w tym najlepsze ,bo jakie kiedy chcemy telki oglądamy ,tyle tylko ,ze nie które są nie tłumaczone
A nie wiem czy wiesz ,ale podobno lepszym od płyt i od pena jest Dysk zewnętrzny ,czy coś takiego, tam podobno można pomieścić bardzo dużo telek więcej niż na pendrive
Consuelo moze z Miguelem bedzie? No bo tam juz nie ma nikogo mlodego w tej hacjendzie.
Zal mi Rogelia, ze ciagle musi wysluchiwac, ze Ana Paula go nigdy nie pokocha.
A ta corka Carmen ma fajne imie hahahaha Melina xd
A napisać ci czy wolisz poczekać ,powiem Ci telko ,że to nie będzie Miguel ,ale ktoś napewno z Haciendy )
Racja ,ona nie może go pokochać bo kocha Gustavo który niby nie żyje ,mnie też było szkoda Rogelia tyle prezentów jej robił aby ja zdobyć,a ta córka tej Carmen ma faktycznie dziwne imie i wiesz ona nie jest taka ładna ,Margarito ładniejszy od niej choć jest chłopcem
Mozesz mi napisac z kim bedzie ;)
Dzieci jak dzieci, tez niewiadomo jak beda wygladac jak beda dorosle, Ale zgadzam sie, ze chlopiec troche ladniejszy.
Dobrze ,Consuelo na początku będzie z Efrainem ,ale ten ją zdradzi z Cyntią ,potem ostatecznym nażeczonym będzie (Hugo) ,to z nim będzie Consuelo..
Racja być może z tej dziewczynki będzie ładna kobieta w pszyszłości