Good Luck Guys Polska: Sezon 2 Good Luck Guys Polska sezon 2, odcinek 6

Good Luck Guys Polska | odcinek 6

52m
4,2 27  ocen
4,2 10 1 27
Good Luck Guys Polska
powrót do forum s2e6

Monia zarzygana

ocenił(a) program na 1

Aha, to w pierwszym odcinku nie wiadomo dlaczego wyrzucają trzy osoby, ale jak psycho Moniczka ma odpaść to nagle nie odpada XDDD boże żałosne, odechciało mi się to oglądać, przewijam tylko zobaczyć kto odpadnie, ŻENADA

Woldester

Pewnie żeby dalej poddymiać, innej opcji nie widzę :D Do tej pory nie rozumiem po co wyrzucać trzy osoby, w tym Tamarę, tylko po to, by zaraz do Piotrka dołączyć Stiflera. A zagrywka z chlebem na końcu żenująca.

Woldester

Mogli zrobić z tego coś fajnego ze szczyptą polskiego stylu, lecz wyszło propagandowo. Zły religijny mężczyzna kontra postępowe przyjazne drag kłiny - XD. 
No Piotr grubo przesadził poprzednio z tą reakcją i pewnie przez tę rekcję zostawili tamtych w programie. Piotr jest naprawdę sam, ale to blondynek nie wytrzymał nerwowo... Ach, te płatki śniegu. No i czerwoni nie błysnęli intelektem, dając drag kłinom wielgachną, twardą marchewkę do jedzenia na czas - jprdl. 

Grobsmoj

Ja po odpadnięciu żółtych przestałem oglądać ten syf. Monika dno. Zobaczcie program The 50 tam też była i też syf robiła. Z resztą jak w każdym programie.