PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617374}
7,9 16 tys. ocen
7,9 10 1 15841
Assassin's Creed: Revelations
powrót do forum gry Assassin's Creed: Revelations

EMBERS

ocenił(a) grę na 10

Właśnie ukończyłem Revelations,jak zwykle mocne zakończenie.No i właśnie,historie Altaira poznajemy do końca ale Ezio nie.Dopiero film animowany o podtytule Embers poznajemy historie Ezio do końca.Dlatego mam pytanie,czy ktoś wie skąd można go ściągnąć albo tylko obejrzeć?

ocenił(a) grę na 3
Przemas

Bardzo bym chciał dać tej grze więcej niż to 4, ale nie mogę. Tą grę ratuje końcówka i pewne postacie, ale to za mało.
Osobiście się zawiodłem na grze.
Niestety. :(

ocenił(a) grę na 4
deturis

dokladnie, z serii na serie gorzej idzie, 1 slaba bo strasznie monotonna i powtarzalna, schemat do bolu, dwojka juz lepiej, mocne 8, pozniej bh, ktore imo jest najlepsze z calej serii i 9 sie nalezy, ale tutaj to jakas kpina..

ocenił(a) grę na 8
bojan89

AC:R generalnie też mnie rozczarował. Ubisoft poszedł chyba za bardzo w Multiplayera, przez co sama histora Ezio i sama gra trochę na tym straciła. A misje Asasynów w Damaszku etc. to już totalna paranoja. Fajnie, że wymyślili coś takiego, ale żeby maksymalnie można było dojść do 50% poziomu danego miasta, to lekka przesada. No i tylko jedna misja Cyganów, Złodziei, Najemników..? Eh, poszli troszkę na łatwiznę. No ale grafika jak zwykle miód, Konstantynopol super, tylko szkoda, że poza podziemnym miastem Ezio nie podróżuje jak miało to miejsce w np. wcześniejszych częściach. 8/10 ale tylko ze względu na sentyment :P

ocenił(a) grę na 4
martenka

mi sie z calej gry spodobalo najbardziej wlasnie to podziemne miasto, swietnie to zrobione bylo, szkoda, ze tak krotko tam bylo, ale za to duzy plus im sie nalezy,
na sentymentach nie mozna jechac, tworcy tak robia w przypadku wielu gier ;p

ocenił(a) grę na 8
Przemas

3ba kupic wersje przedsprzedazowa ktora przychodzi z 2 plytami gra soundtrack oraz filmem - nic specjalnego
ponadto dostaniesz encyklopedie assassin creed