jak myslicie jakie gry beda najlepszymI produkcjami roku 2011 podajcie 10 tytulow oto moja lista oczywiscie na PC
1.Assasin Creed Revelations
2.Assassin's Creed: Brotherhood
3.Warhammer 40,000: Space Marine
4.Dead Island
5.Dead Space 2
6.Call of Duty: Modern Warfare 3
7.Homefront
8.FIFA 12
9.Minecraft
10.Crysis 2
nie będę wypisywał 10 tylko podam trzy:
1. Battlefield 3
2. Assassin's Creed: Revelations
3. Crysis 2
1. Uncharted 3: Drake's Deception
2. Assassin's Creed: Revelations
3. Battlefield 3
4. Batman: Arkham City
5. Call of Duty: Modern Warfare 3
6. The Elder Scrolls V: Skyrim
Gdzie Wy wszyscy wiedźmina2 zgubiliście????? Gdzie Heroes VI?
Przecież żaden AC, Batman, Battlefield a nawet Crysis nie mogą się równać z Wiedźminem 2.
Jak dla mnie:
1. Wiedźmin 2
2. Heroes of Might and Magic VI
3. The Elder Scrolls V: Skyrim
10. AC: Revelations
Reszta daleko, daleko w tyle
Pierwsza czwórka (na razie nie w kolejności):
AC II: Revelations
TES V Skyrim
Deus Ex 3: Human Revolution
Batman: Arkham City (bo wychodzi w tym roku, a nie na początku następnego, nie...?)
1. Battlefield 3
2. Assasins Creed Revolations
3. Need for speed the ran
4. Call of Duty mw3
5. Uncharted 3
6. Battman: Arkham City
Według mojej opinii.
1.L.A. Noire
2..Dead Space 2
3.Assassin's Creed Revelations
4.Uncharted 3
5.Resistance 3
Czy ja tak twierdze po prostu raża mnie tamte wypowiedzi crysis 2 i battelfield są słąbe według mnie
a o to ci chodzi
mnie razi:
NFS RUN
BF3
COD MW3
nie wiem co ludzie widza w takich grach
1. Wiedźmin 2
2. Portal 2
3. Assassin's Creed Revelation
Reszta jest wg mnie słabsza więc ciężej je umieścić na konkretnych miejscach więc niech pozostanie na tej trójce (dziwię się że nikt wyżej nie wspomniał o Portalu 2 )
No dobra, z grubsza na razie wygląda to tak:
1. The Elder Scrolls V: Skyrim
2. Batman: Arkham City
3. Battlefield 3
4. Crysis 2
5. Portal 2
Do zaliczenia jeszcze AC: Revelations i Heroes VI.
Nie pytajcie się o Wiedźmina 2, bo wam nawet nie odpowiem.
Assasin Creed Revelations ta gra jest za słaba jak dostanie to tylko dlatego że ubistoft się o to postara
głupich to ty masz rodziców że nie uśpili kiedy była okazja masz inne zdanie na temat to se wypowiedz ale konstruktywnie.A co może powiedzieć ciekawego koleś który daje nagrody gra które jeszcze nie wyszły i wyże klasyfikuje Crisis 2 niż CoD MW 3." Nie trawie wiedźmina" boś baran.
Jakby szanowny pan nie zauważył, to były moje przypuszczenia.
"głupich to ty masz rodziców że nie uśpili kiedy była okazja "
Jeśli nie umiesz obrażać, to zamilknij na wieki.
"A co może powiedzieć ciekawego koleś który daje nagrody gra które jeszcze nie wyszły i wyże klasyfikuje Crisis 2 niż CoD MW 3"
A co może powiedzieć ciekawego koleś, który w jednym zdaniu popełnia 5 błędów w jednym zdaniu. A wyżej cenię Crysisa 2, bo ma nowy silnik, ciekawe misje i pełną swobodę poruszania się, a nie film MW3 (bo to już nie gra - ilość skryptów bije rekordy), który ma przestarzały silnik I.W 4.0 (ma on ponad 4 lata), chaotyczne multi będące kopią multi MW2, które było kopią MW....
"." Nie trawie wiedźmina" boś baran.", bo nie lubię jakiejś gry? Idioto, każdy może mieć zdanie, a teraz wracaj do książek, to się może czegoś jeszcze nauczysz.
1.Skyrim później długo długo nic
6.Batman Arkham City
7.Uncharted 3
8.L.A Noire
Od Bethesdy producenci powinni się uczyć tworzenia gier pod względem długości a nie tak jak Uncharted niecałe 20 godzin i platynka wpada Assassins Creed natomiast stracił gdzieś ten urok z poprzednich części a fabuła stała sie zagmatwana jak moda na sukces przy tym gra straciła jakikolwiek sens