PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617374}
7,9 16 tys. ocen
7,9 10 1 15863
Assassin's Creed: Revelations
powrót do forum gry Assassin's Creed: Revelations

Jak myślicie czy Assassin's Creed: Revelations będzie ostatnią częścią tej Świetnej serii? Wiemy już że 50 letni Ezio podąży śladami Altaira do Konstantynopola... hmmm ale co dalej... no poczekamy zobaczymy.

użytkownik usunięty
kmil_pl

Myślę, że nie. Ubisoft zapowiadało, że stworzy 4 części gry (każda miała opowiadać o innym przodku), więc ja traktuję brotherhooda i tą co wyjdzie teraz za spin-offy. Assassin's creed 3 ma wyjść podobno 2012-2013

ocenił(a) grę na 5
kmil_pl

Hmm 50 lat jak ten czas minął a pamiętam go kiedy był jeszcze szczeniakiem i uganiał się za panienkami =D

Może przemyślenia:
- Ciekawe czy jego matka umarła, i by będzie coś o tym
- 50 lat to już ten wiek w którym wspinając się na wierze myśli się "k*** ufff ale wysoko, nie mogą budować niższych ufff" ^^
- Nom wypadało by już na tym zakończyć tą serie na trylogi
- Dla AC mamy jeszcze następne epoki barok, oświecenie, romantyzm .... może twórcy co epoka nowy bohater
- Ciekawe jak później coraz więcej broni palnej więc może już nie być to co AC2

ocenił(a) grę na 9
kmil_pl

Moim zdaniem twórcy dążą do współczesności, pomyślcie jak ciekawie było by używać współczesnych Assasynowych wynalazków, wspinać się na współczesne wieżowce jako Desmond czy zlikwidować jakiegoś dobrze chronionego polityka który zagraża ich celowi [ jakikolwiek by on nie był," zapobiegnięcie kataklizmowi " czy coś tam ]
Oczywiście wymagało by to sporo pomysłowości dla twórców ale jestem pewien że coś już mają obmyślone. Jakoś niezbyt wyobrażam sobie Desmonda w Animusowej śpiączce przez [ praktycznie ] całą cześć ...

DRSRng

Ja modle sie, zeby nie umiejscawiali rozgrywki w swiecie terazniejszym. Caly klimat polega na tych starych miastach. :)

a_f1

Właśnie czasy współczesne były by o wiele ciekawsze. Ale i czasy renesansu jak i wypraw krzyżowych miały swoje dobre strony. W zupełności zgadzam się z DRSRng czasy współczesne mogłyby też nieco urozmaicić rozgrywke. Co Ubi przyszykowało dla nas nowego dowiemy się w listopadzie

kmil_pl

Yym to na pewno nie będzie koniec serii ;p Koniec trylogii o Eziuli, ale już zapowiedziano AC3! Jeśli chodzi o Desmonda w śpiączce... to ja się bardziej martwię o Lucy ...

_camile_

Dokładnie! Przed chwilą przeszedłem grę i końcówka trochę mnie zaskoczyła.

użytkownik usunięty
kmil_pl

Nawet twórcy z Ubisoftu powiedzieli, że to będzie ostatnia część trylogii o EZIU, tylko o nim, ale to nie oznacza koniec serii. Na 100% będą dalej ciągneli. :))

ocenił(a) grę na 9

To prawda, że to koniec przygód Ezio, ale nie tylko, będziemy też sterować Altairem i to również jest zakończenie jego historii. Są to już na pewno potwierdzone informacje ;).

ocenił(a) grę na 9

Puki AC będzie przynosił takie dochody jak dotychczas to twórcy będą dalej ciągnąć serie ale juz z innymi własnie bohaterami. Historia to głęboka kopalnia pomysłow gdzie by usadowic akcje, jakich autentycznych historycznych bohaterów wcielić do gry aż po wspólczesność. Myśle tez ze powinno nakrecić jeden lub dwa filmy pełnometrażowe.

AngeloDevil

Trzeba przyznać, że większość filmów opartych na grach to kompletne klapy. Taki Far Cry na przykład. Niech AC będzie dalej tylko grą na PC i konsole a nie filmem bo nic by z tego dobrego nie wyszło

kmil_pl

Myślę, że to ostatnia część o Ezio. Jak super, że będzie w niej Altair! Brakowało mi go! :D
Natomiast oprócz tego na 100% będzie AC3, z nowym przodkiem i może w końcu Desmond będzie ratować świat. Ech, ci Desmondzi to mają życie (lost) xD

ocenił(a) grę na 9
kmil_pl

Ja mam nadzieję, że w końcu wyjaśnią tajemnice:
-Obiektu 16
-Tych, którzy byli przed nami
-Adama i Ewy
-Fragmentów Edenu
Ja myśle, że to już finał

użytkownik usunięty
Ktos_kto

W jakim sensie finał? AC3 będzie na pewno...

To będzie finał napewno, ale finał sagi Ezio, nie o Desmondzie. III będzie napewno, z innym przodkiem.

ocenił(a) grę na 8
kmil_pl

3 część będzie na pewno, twórcy nawet o tym wspominali. bardzo możliwe że będzie to w czasach francuskiej rewolucji, czy jakoś tak, więc będzie się działo :D. twórcy chcieli aby AC miał 3 części, ale ja osobiście sądzę że tak nie będzie. to by było zabicie kury która znosi złote jajka. stawiam że będzie więcej niż 3. możliwe że nawet 5 :D. ac objawienia czekam w dużej mierze ze względu na multiplayera, ponieważ ma być BARDZO ulepszony. zresztą pokazano już chyba 5 filmików. przynajmniej nie będzie leweli :D

ocenił(a) grę na 9
kmil_pl

Assassin's Creed: Revelations to ma być zakończenie trylogi o Eziu, zapowiedziano już AC3, a mam nadzieję ze na trójce się nie skończy :)

salamandra95pl

Z tego co wiem jeszcze III nie zapowiedziano.

gandalf1996

Ja oczywiście nie mogę się doczekać tej części ale moim zdaniem powinni zrobić 2 lata albo rok przerwy i zrobić kolejną część prince of persia to byłby fajny przystanek a potem z wielkim rozmachem trach kolejnego assassina.