Singiel to jakaś porażka, tak dennych dialogów to dawno nie słyszałem, grafika jak na 2010 rok koszmarna, wszystko zmałpowane z CoDa, fabuła, hmm nie wiem czy jest jakaś, przeszedłem pierwsza misję i stwierdziłem, że nie warto się męczyć, czułem jakbym grał w jakąś kaszankę, grafika i system strzelania, ogólnie wszystkie wrażenia wizualne w tej grze to dno dna. Jedynie multi ratuje sytuację, bo w multi na grafę nikt uwagi nie zwraca, co nie zmienia faktu, że i tak każda część CoDa multi ma lepsze, tak samo singla. Za kampanię musiałbym dać 1/10, ale żeby tak nie zaniżać oceny to wezmę pod uwagę tylko multi, a jemu wystawiam 6/10, nic porywającego ale fajnie się jeździ quadem unikając pocisków z czołgów. Szczęście, że nie kupiłem tego wcześniej, niż promocja gier EA za 25 zł. Jakbym dał za to 50, to chyba bym się pochlastał.
PS. Polski dubbing - tragedia.
a bc2 sie nie gra ? hahahaha kolejny, juz chyba 100, bezsensowny i durny post w twoim wykoonaiu.
hahahah jak sie chlopie nie kampi ? o czym ty mowisz ? black ops to jedna wielka KAMPERNIA, jesli mozna tak to nazwac.
kolesie siedza po katach i czekaja az przybiegniesz i... bum. nie zyjesz.
przeciez w to sie nie da grac. nie ma kompletnie zadnej przyjemnosci z siedzenia w kacie i naparzania. taka gra to ja gardze. pozadny multi ma bc2 i tyle. mw2 tez bylo dobre, ale teraz pewnie tez tylko tam kampia.
Nie wiem jaka sytuacja teraz panuje w CoDach, nie gram w to. Ale jak grałem na początku tego roku to było całkiem fajnie.
Porównuję bo taka jest prawda, ludzie chwalą BC2 za grafikę, która podobno jest piękna, ale zapomnieli o Metrze i Crysisie, grach, które grafikę mają 100 razy lepszą.
Owszem, nie ma kompletnie ŻADNEJ różnicy. Przed wyjściem patcha z DX11 Crysis 2 był nawet brzydszy. Grałeś w ogóle w te dwie gry?
Hahahah, ty jesteś popie*dolony człowieku. Grałem w dwie części na kompie co to pociągnął na max detalach i widziałem, że nie było różnicy (po ukazaniu się patcha DX11 dla dwójki bo przedtem grafika była szpetna i trzeba było fanowskimi modami wyłączać posrane blury i inne tego typu gówna). Tak więc nie pieprz głupot bo zachowujesz się jak dzieciak popierający swoje zdanie recenzjami krytyków. Jesteś takim debilem, że nie masz swojego zdania? Ja widzę co mam przed oczami na monitorze i choćby wszyscy ludzie na świecie mówili, że Crysis 2 ma grafę ładniejszą od jedynki to wiem, że to jest gówno prawda, kłamstwo w żywe oczy. Grafika NIE MA RÓŻNICY.
ech ty glupi kretynie, ja mowie o konsolach ( crysis 2) i rozniac byla. znacznie lepsza grafika, wiec nie pier#ol cieciu, bo sam gowno wiesz, a twoja opinia jest tyle warta co gowno na ulicy.
Teraz to cię nie rozumiem. Porównujesz grafikę z konsoli w Crysisie 2 z grafiką na kompie w Crysisie 1? Chory jesteś? Przecież na konsoli to już jest z 10 razy gorsza od jedynki na kompie.
Z kolei ludzie którzy chociaż troszeczkę mają pojęcia o grach biorą pod uwagę fakt iż grafika jest czymś drugorzędnym w grze. Przyznam Ci rację że singiel w BC jest poniżej średniego ale multi moim zdaniem jest kilkanaście razy lepsze od Black Opsa i na równi z MW2. Black ops nie byłby taki zły, ale jest to gra tylko po to aby ludzie głupi (taki jak ja-dałem się namówić na kupno iteraz załuję wydanych pieniędzy) ją kupili.Wystarczy wejść na poważne portale i sprawdzić recenzję gry. Np. na gry online.pl jest kilk aocen. Ocena redaktórow/recenzentów oraz graczy. W obydwu przypadkach BF wypada lepiej. To że Ci się nie podoba to pewnie dlatego jak damian napisałe, padałeś... Jestes pewnie jednym z tych którzy kampi w black opsie, ma heli i mokro w gaciach... W BF minusem jest shotgun i nic więcej.
"Przyznam Ci rację że singiel w BC jest poniżej średniego ale multi moim zdaniem jest kilkanaście razy lepsze od Black Opsa i na równi z MW2."
Dlatego wybieram MW2. Logiczne prawda? I ja nie bronie tu Black Opsa tylko stwierdzam fakt, że bawiłem się przy nim lepiej niż przy BC2 bo pograłem w niego z 10 godzin, a BC2 odrzucił mnie po 2. Ta gra jest przeciętna, są lepsze, grafikę w porównaniu do Crysisa czy Metra ma brzydką, ogólnie mówiąc nie jest to gra warta grania, a co dopiero oceniania na 10.
Wyiberaj co chcesz, tylko przestań trollować...tak samo było z wątkiem o Mass Effect2, ale pomijam to, szkoda gadać. Część użytkowników próbuje Cie przekonać że Black Ops jest gorszy od bfa, bo jest i takie są fakty. MW2 jak pisałem wcześniej jest na równi z BC z tym że w MW masz dynamiczna akcję a w BC taktyczną. Lubisz szybkie gry, spoko. To że crysis czy metro maja lepsza graę to jest oczywiste, wystarczy nawet spojżec na wymagania sprzętowe.
"I ja nie bronie tu Black Opsa" Cały czas broniłeś, a raczej trollowałeś i nie wypieraj się bo i tak ja to wiem, i ty również.Pozdraiwma
Stwierdzałem fakty, że Black Ops to dobra gra i gdyby nie kiepska optymalizacja byłaby najlepszą częścią CoDa. Stwierdzam też fakty, że BC2 to nic specjalnego i jest dużo lepszych gier.
To nie są fakty tylko Twoje nic nie warte zdanie które nie ma poparcia w argumentach. Nie odpisuj, marny jesteś...
Rany ale Ty jesteś głupi: Nie znasz definicji słowa 'fakt' którego tak często używasz, nie rozumiesz czym jest 'tekstura', 'grafika' to kolejna zagadka dla twojego małego mózgu, żyjesz w świecie w którym krytyka=opinia... ŻAL
Nie wiem dlaczego sobie ubzdurałeś, że niby nie wiem co to grafika. Jak ja według ciebie definiuję grafikę? Powiedz, bo naprawdę nie mam pojęcia o co ci chodzi.
w black ops jedyne co mi sie podobalo to zombii, ale i tak pelne bezsensownych i psujacych rozgrywke bugow ( ide sobie strzelam do zombii, a tu nagle padam, bo zaklinowalem sie na wystajacej w gore na 15 cm cegle.).
grafika ? slaba. juz od 4 lat widze to samo. destrukcja otoczenia ? kompletnie ZADNEJ. chyba mogli by zrobic tak, zeby gracz mogl rozwalic szybe po wladowaniu w nia polowy magazynka.
online ? kamperzy i jeszcze raz kamperzy. tez moge tak grac, ale co to za przyjemnosc siedziec w koncie caly czas i czekac az ktos przybiegnie i mnie nie zauwazy ? jaki jest sens tak grac ? ZADEN.
"( ide sobie strzelam do zombii, a tu nagle padam, bo zaklinowalem sie na wystajacej w gore na 15 cm cegle.). "
Nie uświadczyłem.
"grafika ? slaba."
Tak jak w BC2.
"destrukcja otoczenia ? kompletnie ZADNEJ. chyba mogli by zrobic tak, zeby gracz mogl rozwalic szybe po wladowaniu w nia polowy magazynka."
Z tego co pamiętam szyby można było rozwalić. No ale niech ci będzie, BC2 ma marną, ale lepsza destrukcję otoczenia.
"online ? kamperzy i jeszcze raz kamperzy. tez moge tak grac, ale co to za przyjemnosc siedziec w koncie caly czas i czekac az ktos przybiegnie i mnie nie zauwazy ? jaki jest sens tak grac ? ZADEN."
Nie wiem na jakich serwerach grałeś, ale ja tego nie uświadczyłem. W każdej grze online FPS znajdzie się camper, w BC2 również występują. Nie ma w tym nic dziwnego. I na pewno nie ma ich w CoDzie tylu ilu piszesz.
destrukcja otoczenia jest bardzo dobra, a zreszta nie chce mi sie tego tlumaczyc po raz kolejny, bo i tak nic do ciebie nie dotrze.
w kazdej grze znajdzie sie kamper. tylko, ze w bc2 takiego kampera chowajacego sie za sciana mozna rozwalic rozwalajac owa sciane z drugiej strony. i juz kampera nie ma. a w black ops ? nic nie zrobisz. mozesz tylko liczyc na jego nie uwage i jakims cudem go sprzetnac.
"destrukcja otoczenia jest bardzo dobra, a zreszta nie chce mi sie tego tlumaczyc po raz kolejny, bo i tak nic do ciebie nie dotrze."
Jest słaba, przereklamowana i kompletnie oskryptowana, a drzewa (brzydkie nawiasem mówiąc) upadają tak drewniacko jak w grach sprzed 10 lat. Zobacz jak upadają drzewa w Crysisie.
"a w black ops ? nic nie zrobisz. mozesz tylko liczyc na jego nie uwage i jakims cudem go sprzetnac"
Kolejne kłamstwo z twojej strony, w Black Ops nie ma takiego problemu jak zabicie kogoś przez ścianę.
jakie klamstwo ? sciany nie rozwalisz to jak chcesz zalatwic goscia ktory umiejetnie chowa sie w dobrym miejscu ? nie sciemniaj i nie mow, ze ja klamie, bo sam to robisz.
zalezy jakie. w takim nuke town wiadomo, ze taka scianka nie ochroni przed kula. ja mowie o prawdziwej scianie, ktorej nie przestrzelisz.
normalne sciany w betonowym budynku. tam wlasnie masz kamperow. i nie rozwalisz ich tak latwo.
Jeżeli masz wyje bane ne to nie zakładaj tematów i nie smiec forum ponieważ przez takich ludzi jak ty sięgnęło ono dna. Wyżal się matce bądź psychologowi jacy to "ludzie som źli bo zabili mnje w batelfildzie i teraz bende pisal na forum bo mam rzala". Nie wnosisz nic sensownego do dyskusji, mistrzem ciętej riposty nie jesteś. Masz bardzo wysokie mniemanie o sobie a w rzeczywistości jesteś pospolitym trollem. Lecz się na głowę człowieku. Nie odpisuj bo Twoje marne prowokaacje na poziomie ucznia 1 klasy gimnazjum są warte mniej niż twój cały dobytek życiowy.
Niestety ta prowokacja nie może być marna, bo ma już ponad 500 wpisów. Aha, jeszcze jedno, to nie jest prowokacja :)
masz racje ma juz ponad 500 postow i ciagle sie powieksza, bo dalej nikt nie moze wbic ci do glowy, ze jestes prowokatorem i, ze sie mylisz.
Ilość postów nie jest wyznacznikiem tego czy temat jest ciekawy oraz interesujący czy nie...
Singiel faktycznie jest tragiczny.Tu już nie chodzi o fabułę czy grafikę bo to są elementy którymi tak się osobiście nie przejmuje.
Najważniejsza w takich grach jest rozgrywka a w tej po prostu nie ma.Chodzi się bez sensu od przeszkody do przeszkody i bez najmniejszego namysłu nawala sie w przycisk odpowiedzialny za strzał.W połowie gry nie miałem juz motywacji by grać dalej ale się przemogłem.
Grałem oczywiście w wersje na x box360