PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605874}
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 12538
Battlefield: Bad Company 2
powrót do forum gry Battlefield: Bad Company 2

Singiel to jakaś porażka, tak dennych dialogów to dawno nie słyszałem, grafika jak na 2010 rok koszmarna, wszystko zmałpowane z CoDa, fabuła, hmm nie wiem czy jest jakaś, przeszedłem pierwsza misję i stwierdziłem, że nie warto się męczyć, czułem jakbym grał w jakąś kaszankę, grafika i system strzelania, ogólnie wszystkie wrażenia wizualne w tej grze to dno dna. Jedynie multi ratuje sytuację, bo w multi na grafę nikt uwagi nie zwraca, co nie zmienia faktu, że i tak każda część CoDa multi ma lepsze, tak samo singla. Za kampanię musiałbym dać 1/10, ale żeby tak nie zaniżać oceny to wezmę pod uwagę tylko multi, a jemu wystawiam 6/10, nic porywającego ale fajnie się jeździ quadem unikając pocisków z czołgów. Szczęście, że nie kupiłem tego wcześniej, niż promocja gier EA za 25 zł. Jakbym dał za to 50, to chyba bym się pochlastał.

PS. Polski dubbing - tragedia.

damian_filmweb

"na sile nie chcesz przyjac do wiadomosci, ze mam racje, a bc2 to bardzo dobra gra. to sie zaczyna robic chore."

Chore jest wielbienie tego gniota.

"RED FACTION to nie gra FPS kolego."

To żeś się kolego konkretnie sponiewierał, bo Red Faction to kultowy FPS.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

nie kolego, chore to jest to, co tu wyczyniasz. a ja tej gry nie wielbie, nie wiem czemu sobie to ubzdurales.

no tak, to red faction z 2001 to fps, zgada sie. pomylilem z red faction guerrilla.

damian_filmweb

Nie wielbisz jej? Jako jedyny zaciekle jej bronisz przez cały czas oraz oceniasz 10/10 + serduszko, a to coś znaczy.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

nie powiedzialbym, ze ciagle ja bronie. przeciez twoje argumenty to jakas pomylka. poza tym ocenilem ta gra na 10, fakt, ale tylko dlatego, ze multi mnie tak wciagna i przez to postanowilem zapomniec o bledach i niedorobkach, wiec ocena to 10. a serduszko ? bo nie ma lepszej gry fps online.

damian_filmweb

Moje argumenty to fakty, a z lepszych gier fps online to chociażby CS.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

i znowu pieprzysz glupoty. twoje argumenty to jedynie twoje wlasne zdanie, ktorego nie mozesz niczym poprzec. ja poparlem moje argumenty faktami, a poza tym jak widzisz wielu ludzi na tym forum ma takie samo zdanie jak ja, a ciebie jedynie wysmiewano.

wiec teraz zastanow sie i powiedz kto tutaj ma argumenty.

damian_filmweb

Nikt mnie tu nie wyśmiewał, ty i salamandra próbowaliście, ale wam nie wychodziło. B0sski na początku dyskusji tak po was i tej grze pojechał, że nic nie zostało, ja tylko się bawię i ciągnę ten mój zajebisty temat. BC2 to gra słaba, niczym nie wyróżniająca się, a twoim jedynym argumentem jest zdanie krytyków, którzy bardzo często pieprzą głupoty. TO są fakty.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

czyli nic, a nic do ciebie nie dociera. skoro nie zamierzasz zaczac myslec, to moze sie nie wypowiadaj juz, bo naprawde nie ma sensu ciagnac tych twoich z dupy wyjetych przemyslen.

damian_filmweb

Nie możesz pogodzić się z tym, że ktoś wreszcie powiedział prawdę o twojej ulubionej gierce.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

prawde ? jak na razie widzialem stek bzdur i narzekania w stylu 12 letniech dziecka.. buuu grafika mi sie nie podoba... buuuu w koncu ma juz 2 lata buuuu najnowszy crysis 2 lepiej wyglada buuuu - tak wygladaja twoje ekhm... argumenty.

damian_filmweb

No a niby co ma być argumentem? Grafika jest co najwyżej przeciętna, animacje są żałosne, system zniszczeń oskryptowany i biedny, dubbing żenująco słaby, muzyki praktycznie brak, fabuła to jakiś żart, klimatu tu nie uświadczymy, jedynie jako takie multi tę grę ratuje od wylądowania w koszu za 10zł.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

i to pisze czlowiek, ktory mysli, ze jest znawca gier i filmow. smiechu warte.

grafika moze sie wydawac specyficzna, bo to nie byle jaka nazucona i niezniszczalna tekstura, tak jak w innych grach.

animacja zalosna ? to chyba ty jestes zalosny chlopie. zastanow sie nad tym co piszesz.

system zniszczen osktyptowany ? przeciez tylko budynki wala sie w ten sam sposob... nazekasz na cos, czego w innych grach nie uswiadczysz nawet w minimalnym stopniu.

dubbig ? kogo obchodzi dubbing ? kto gra w FPS z dubbingiem? jesli to mialbys argument to brak mi slow.

fabula ? pewnie, ze jest, nie jakas wybitna, ale calkiem dobra jak na gre, ktora z zalozenia nie miala miec trybu kampanii.

brak klimatu ? dobre.

i ty sie uwazasz za znawce ? buahah

damian_filmweb

Nie, byłbym znawcą, gdybym napisał, że grafika jest piękna, system zniszczeń perfekcyjny, fabuła jest super, klimat się z monitora wylewa, muzyka najlepsza na świecie. Mógłbym to napisać, ale po co, skoro byłoby to wierutnym kłamstwem?

A co do systemu zniszczeń to już Crysis miał lepszy, może nie było oskryptowanych ścianek, ale za to domki, stoły, kartony, drzewa, wszystko rozwalało się perfekcyjnie, zgodnie z prawami fizyki. A takie drzewo w BC2 wali się tak drewniacko, jak w grach sprzed 10 lat.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

pewnie, ze nie wszystko jest piekne, perfekcyjne i najlepsze. wszystko ma swoje wady, ale lepiej zeby bylo niz takie wielkie gowno jak black ops.

mimo wielu bledow lepszej gry Fps online z takimi mozliwosciami nie ma. dobrze o tym wiesz.

damian_filmweb

Black Ops jest lepszy pod każdym względem prócz zjeb anej optymalizacji i to jest jedyna, ale bardzo poważna wada tej gry. Jakby się nic nie cięło to byłaby to bez wątpienia najlepsza część CoD'a i gra od BC2 lepsza tysiące razy.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

W żadnej grze nie widziałem tyle bugów co w codzie black ops... Najgorszy fps jaki grałem. MW2 jest tysiąc razy lepsze i mam nadzieję że mw3 też takie będzie.

Pider

Mówisz o bugach w multi czy singlu? Bo w singlu żadnych nie uświadczyłem.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

wszedzie byly bugi. najwiekszy jaki mnie wkurzal to klinowanie sie na kazdej scianie, byle jakim przedmiotem lezacym na ziemi.

damian_filmweb

Nie uświadczyłem.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

hahaahahhahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahhaahhaahah

tylko tak moglem to skomentowac. najgorsza czesc Coda, zalosny online, ten sam silnik od 4 lat, a ty mi takie kity tu wciskasz ? nie, no koncze ta dyskusje, bo widze, ze juz nie masz co napisac i coraz to glupszymi tekstami rzucasz.

damian_filmweb

Taki sam tryb online, tylko że się tnie i to jest jego gwóźdź do trumny.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Dokladnie, bf ma chociaż nowszy silnik graficzny... BF3 też będzie miał nowy, a cod? Dalej ten sam stary, wyssany do końca silnik, który nie da już nic więcej... Wszyscy ida naprzód poza MW...

Pider

W dupie to mam, że ma nowy silnik, nie mam ani jednej części CoDa i nie zamierzam wydawać na to kasy, są lepsze gry zarówno od CoDa jak i Battlefielda. B3 może i będzie miało wyjebistą grafikę, ale i tak w to nie zagram bo nie jarają mnie takie strzelanki. W CoDa się fajnie pykało kilkanaście godzin na multi i z chęcią przeszedłem singla (który miał żałosne momenty ale był przyjemny), a BC2 za to pograłem w multi może ze 2 godziny i takim ch*jem wiało, że wyłączyłem, a singiel to jakaś porażka, na drugiej misji skończyłem. Wnioski nasuwają się same która gra jest lepsza.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

hhaaha to ty nawet nie przeszedles kampanii ? i ty czlowieku zabierasz tu glos? smiechu warte. nie masz zadnego pojecia o tej grze i nawet sam sie przyznales.

w multi grales, ale dostawales w dupe, bo kampic sie nie da tak jak w codzie, to wylaczyles i teraz nazekasz. taka jest prawda.

damian_filmweb

Oczywiście, że nie przeszedłem singla w BC2, jeszcze mnie nie poje bało, żeby marnować czas na takie gówno. Przeszedłem pierwszą misję i byłem załamany, druga to uczucie pogłębiła do tego stopnia, że byłem zmuszony to ścierwo wyłączyć.

W CoDzie to się biega i napie*dala do wszystkiego co się rusza, a nie campi. Multi BC2 jest po prostu nudne i kompletnie nieefektowne.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

he he he. juz kompletnie nie masz co napisac. nie przeszedles kampanii ? to twoje zdanie an ten temat jest GOWNO WARTE.

a to wlasnie w codzie siedzisz i kampisz. kazdy o tym wie, ale ty piszesz inaczej i jak zwylke odwracasz kota ogonem.

damian_filmweb

Jeżeli gra ma kompletnie do dupy pierwsze 2 misje to nie mam zamiaru grać dalej, choćby końcówka była arcydziełem.

W CoDzie się nie campi, jeśli widziałeś tylu camperów co piszesz to znaczy, że grałeś na jakimś mega lamerskim serwerze.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

skoro tak uwazasz, to moge jedynie napisac, ze zal mi cie. wiele swietnych gier ma slaby poczatek, a pozniej rozgrywka jest swietna.

gralem w black ops wiele razy, bo nie moglem uwierzyc, ze graja tu sami kamperzy. i ciagle bylo to samo. a zreszta poczytaj na forach. kazdy ci to powie, wiec nie sciemiaj.

damian_filmweb

"skoro tak uwazasz, to moge jedynie napisac, ze zal mi cie. wiele swietnych gier ma slaby poczatek, a pozniej rozgrywka jest swietna."

Czyli teraz mnie wkręcasz i próbujesz zachęcić do przejścia singla? Nie licz na to, grafika jest słaba, a system strzelania żałosny, dwie najważniejsze rzeczy w grze FPS spartaczone.

"gralem w black ops wiele razy, bo nie moglem uwierzyc, ze graja tu sami kamperzy. i ciagle bylo to samo. a zreszta poczytaj na forach. kazdy ci to powie, wiec nie sciemiaj."

W dupie to mam co każdy powie, jak ja grałem to tylko biegałem z dwoma uzikami i kosiłem innych co też tak biegali, nie pamiętam campu, no ale może to dlatego, że grałem krótko.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

nie zachecam cie do grania. nie martw sie. tak jak napisal Pider, jesli dla ciebie wyznacznikiem jakosci jest grafika ( ktora juz sie postarzala) to jestes zenujacy.

damian_filmweb

Grafika nie jest dla mnie wyznacznikiem w żadnym wypadku. Najważniejsze dla mnie w grze są fabuła i klimat. No ale jeśli gra tego nie ma, to wypadałoby chociaż, by grafika na wysokim poziomie stała prawda?

ocenił(a) grę na 10
0wner2

jasne. mowimy o multi. tak klimat masz. i nie odwracaj znowu kota ogonem. nie pierwszy raz nazekasz na grafike i dajesz jasno do zrozumienia, ze to dla ciebie wyznacznik jakosci.

damian_filmweb

Znowu kłamiesz. Skoro jest tak jak mówisz to czemu większość gier, które oceniam na 10 mają gównianą grafikę, ale za to klimat i fabułę?

ocenił(a) grę na 10
0wner2

a co mnie obchodza inne gry ktore oceniasz ? stwierdzam to, po przeczytaniu tego co pisales na tym forum i do takiego doszedlem wniosku. nie mozesz zaprzeczyc, wiec nie klam.

damian_filmweb

No to ja ci teraz oświadczam, że wyciągnąłeś całkowicie błędne wnioski i lepiej je zmień, bo pisząc tak jak piszesz ośmieszasz się i głosisz herezje.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

ja sie osmieszam ? dobre.

damian_filmweb

A kto? Ja?

ocenił(a) grę na 10
0wner2

jeszcze sie pytasz ? hehe.

damian_filmweb

No właśnie się pytam, bo dziwi mnie, że zaprzeczasz.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

ech... kolejna kompromitacja z twojej strony. widze, ze to lubisz.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

To jesteś tępakiem. Stwierdzileś że mass effect to gówno bo ma plastikową grafikę, źle oceniłeś cała serię chociaż ma doskonałą fabułę której moga pozazdrościc. No comment trollu...

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Ale się wali... porównujesz bc do crysisa. Crysis 1 i Warhead to są arcydzieła graficzne, i każda gra przy niej wymięka, no może poza metrem 2033.
W codzie możesz nawalać w stól, krzesło, cokolwiek i nic się nie stanie...

ocenił(a) grę na 10
Pider

przeciez on jest znawca i wie lepiej niz my i recenzenci gier wideo.

damian_filmweb

W końcu załapałeś.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

to byla ironia, ale pewnie nie zrozumiales.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

Ludzie z trisomia 21 chromosomu tego nie rozumieją...

ocenił(a) grę na 10
Pider

jak widac nie :)

damian_filmweb

No widać, widać na waszych przykładach ;)

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Kiepska prowokacja :(

damian_filmweb

Mój post to była ironia której ty nie zrozumiałeś.