PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605874}
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 12510
Battlefield: Bad Company 2
powrót do forum gry Battlefield: Bad Company 2

Singiel to jakaś porażka, tak dennych dialogów to dawno nie słyszałem, grafika jak na 2010 rok koszmarna, wszystko zmałpowane z CoDa, fabuła, hmm nie wiem czy jest jakaś, przeszedłem pierwsza misję i stwierdziłem, że nie warto się męczyć, czułem jakbym grał w jakąś kaszankę, grafika i system strzelania, ogólnie wszystkie wrażenia wizualne w tej grze to dno dna. Jedynie multi ratuje sytuację, bo w multi na grafę nikt uwagi nie zwraca, co nie zmienia faktu, że i tak każda część CoDa multi ma lepsze, tak samo singla. Za kampanię musiałbym dać 1/10, ale żeby tak nie zaniżać oceny to wezmę pod uwagę tylko multi, a jemu wystawiam 6/10, nic porywającego ale fajnie się jeździ quadem unikając pocisków z czołgów. Szczęście, że nie kupiłem tego wcześniej, niż promocja gier EA za 25 zł. Jakbym dał za to 50, to chyba bym się pochlastał.

PS. Polski dubbing - tragedia.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

WTF ? mowilem ci, ze najpierw masz sie zapoznac ze znaczeniem slowa HIPOKRYZM.

damian_filmweb

Hipokryzja (od gr. ὑπόκρισις hypokrisis, udawanie) – fałszywość, dwulicowość, obłuda. Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych.

Idealnie pasuje do ciebie.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

WTF ? chory jestes ? nie miales mi tu kopiowac wikipedii. miales podac mi przyklad hipokryzmu. falszywosc ? gdzie ja to okazuje ? pisze o tobie prawde, ktora moze poprzec 100 innych ludzi, ktorzy cie tu wysmiali.

dwulicowosc, obluda ? kolejne slowa, ktorych nie rozumiesz.

dokladnie tak jak myslalem. dzieciaczek skopiowal wikipedie, nie jest w stanie poprzec swoich argumenow, a na dodatek osmiesza sie jak przyglup.

damian_filmweb

No jaki przygłup, nie mogę. Masz tu objaw swojej hipokryzji. Piszesz do mnie tak, jakbym wszystko mówił na serio, a jednocześnie:

"maly blad. jego JUZ nikt nie bierze na powaznie."

To w końcu bierzesz mnie poważnie czy nie?

ocenił(a) grę na 10
0wner2

czego ty nie rozumiesz tepaku ? tak, ty piszesz na SERIO, ale nikt nie bierze tego na powaznie ( czytaj: ma to w dupie, bo jestes kretynem ).

damian_filmweb

Chyba lepiej wiem jak piszę idioto. Nie pisze na serio, piszę dla zabawy, by pośmiać się z odpowiedzi takich debili jak ty. Czasami prowadzę kulturalne i normalne rozmowy, ale tylko z osobami taki poziom prezentującymi.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

nie kolego, to ja mam swietna zabawe z ciebie ( podobnie jak inni ktorzy to czytaja ). jestes tepakiem i tyle w temacie. twoje kulturalne rozmowy mozna policzyc na palcach jednej reki, wiec dobrze, ze napiales CZASAMI.

szkoda, ze twoje pisanie dla zabawy cie tak kompromituje.

damian_filmweb

Jak może mnie kompromitować pisanie dla zabawy skoro z logicznego punktu widzenia pisanie dla tak zwanych jaj nie musi mieć absolutnie żadnego związku z prawdą i równie dobrze mógłbym napisać coś w stylu "ZMIERZCH TO ZAJEBISTY FILM OJCIEC CHRESZTNY TO CHU JNIA HAHHAHAHAJHGLDHDGGHIGJEDGitFHISHGVSIGV".

ocenił(a) grę na 10
0wner2

to swiadczy o tym, ze jestes jebn#ety, bo nikt normalny nie zasmieca fora dla jaj. tak czy inaczej zwyczajnie przyznales sie, ze jestes zwyklym trollem i prowokatorem. dzieki, bo na to czekalem.

damian_filmweb

Ale jeśli chodzi o BC2 to pisałem całkowicie na serio, tak dla jasności.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

to milo wiedziec, ze chociaz tutaj nie klamiesz. coz, sam sie przyznales to bycia trollem, a zaprzeczyc nie mozesz, wiec to byloby na tyle. mozesz sie sam osobiscie dopisac na swoja liste, bo wlasnie cie rozwalilem.

damian_filmweb

Czym mnie rozwaliłeś? Tym, że się przyznałem do okazyjnego prowokowania? Każdy głupi to widzi, nie trzeba się przyznawać. Rozje banie trolla to coś innego niż przyznanie się do bycia trollem.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

rozje balem cie. przyznales sie. osmieszylem cie. nie masz juz nic na obrone gry ani siebie samego, wiec fakty mowia same za siebie.

damian_filmweb

Hahah. To ja cię rozje bałem już w pierwszym poście gdzie napisałeś, że BC2 to dobra gra.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

pewnie, ze dobra. sorry, ale ja sie tym nei osmieszylem i nie skompromitowalem. mam ci skopiowac twoje wypowiedzi ? znow gadasz zupelnie bez sensu. czasami wydaje mi sie, ze wg nie myslisz nad tym co piszesz.

damian_filmweb

"czasami wydaje mi sie, ze wg nie myslisz nad tym co piszesz."

No czasami tak mam, że piszę na odpie*dol obojętnie co bo dyskutowanie z takimi jak ty już mnie nudzi.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

znow bezsensowne tlumaczenia wlasnej glupoty. nie odwracaj tak kota ogonem, bo po 100 razie juz mnie to nudzi.

damian_filmweb

Nic dziwnego, wszakże piszę od niechcenia.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

a myslisz, ze mi sie chce pisac z kims takim jak ty ? niestety rozumu do glowy ci nie wbije, wiec niejsza durna i bezsensowna dyskusje uwazam za zakonczona.

somber

Przecież to ja wszystkich cisnę tak mocno, że trafiają na moją listę zniszczonych, więc kto tu się może ze mnie naśmiewać? Damian dla którego BC2 jest arcydziełem? No proszę cię.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

kolejny przyklad ignorancji. nikogo tu nie cisniesz. wszyscy pojechali cie jak psa, a ty dalej szczekasz.

damian_filmweb

Czemu wszyscy których dojechałem piszą tak jak ty? Czemu wy, trolle, robicie sobie takie złudne nadzieje? Większość z was poległa w starciu ze mną, a ci co jeszcze się trzymają niedługo uciekną z podkulonymi ogonami. Więc czemu się opierasz? Poddaj się, wpiszę cię na listę i będzie spokój.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

haha dobre. wpisz mnie na liste, a na drugi dzien masz bana na konto. zreszta o czym ty znowu gadasz ? kogo ty pojechales ? kogo ty cisniesz ? zastanow sie, bo takiego kretyna jeszcze w zyciu nie widzialem. nawet van_helsing i j_drugi to przy tobie okazy ponadprzecietnej inteligencji.

damian_filmweb

Hahahha Van_Helsing, który zrobił konto dla zwały? Jego pewnie też na poważnie brałeś. A ten drugi to nawet nie wiem kim jest.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

niestety, ale ty nie znasz van_helsinga. konta dla zabawy nie robil. zapewniam cie.

damian_filmweb

Ja cię zapewniam, że robił. Pisał o tym heavy_metalowi prywatnie, że ma 13 lat i robi se jaja.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

tak ja tez z nim pisalem. mam jego gg. na poczatku robil sobie jaja, fakt, ale przestal.

damian_filmweb

Przestał bo mu się znudziło. Robił sobie jaja, a potem przestał się udzielać, logiczne.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

glupota plynaca z jego postow najczesciej nie byla zamierzona.

damian_filmweb

Jakim cudem nie? Jak twierdził, że jest wilkołakiem, albo że wszystkie filmy Seagala to arcydzieła niby nie było głupotą? A tylko takie posty pisał.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

chodzi o to, ze nie robil sobie jaj, tylko pisal na powaznie.

damian_filmweb

Ku*wa na pewno pisał na poważnie, że wilk go ugryzł i zaczął się zmieniać. O czym ty stary pieprzysz bo już cię ku*wa nie rozumiem? Raz pisał na poważnie, raz dla jaj, ogarnij się chłopie i weź się wreszcie wysłów bo nie idzie tego czytać. Van_helsing od początku robił sobie jaja i NIC nie pisał na poważnie.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

ale ty nie rozumiesz. van_helsing jest chory. pisalem z nim wielokrotnie na gg, wiec NIE mozesz wiedziec , czy taki osobnik w danym momencie zartuje. rozumiesz ? zadajac sie z kims psychicznym nigdy nie jestes czegos pewien.

ocenił(a) grę na 10
damian_filmweb

moze i jest tak jak mowisz, ale po tym co ja widzialem, mysle, ze jednak mam racje.

damian_filmweb

Na co on jest chory? Heavy mówił mi tylko że to 13latek żyjący we własnym świecie i piszący dla zwały. O jego rzekomej chorobie pierwsze słyszę.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

chory na glowe. gdybym ci pokazal archiwum to tez bys doszedl do takich wnioskow.

damian_filmweb

To pokaż.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

niestety nie mam archiwum, bo nowy soft mi wgrali.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

szkoda, zszkoda, bo bylo co czytac.

damian_filmweb

A co on tam gadał?

ocenił(a) grę na 10
0wner2

zupelnie serio pisal mi, ze czuje sie kosmita, ze niedlugo bedzie inwazja, zadawal absurdalne pytania, zachowywal sie nienormalnie.
pokazalem to znajomym i kazdy z nich przyznal mi racje.

ocenił(a) grę na 10
damian_filmweb

w sumie to ja do niego nic nie mam, ale fakty to jednak fakty.

damian_filmweb

dobra chłopaki skończcie albo i nie ale jedna uwaga przestańcie chociażby używać względem siebie takich inwektyw. można przekazać swoje zdanie komuś bez używania takich wyrazów (też można równie dobrze kogoś "pojechać" bez niech w tedy ma to większy power nawet) :)

ocenił(a) grę na 6
0wner2

Tutaj się z tobą nie zgodzę (chyba pierwszy raz). Dla mnie to wszystko odczucia subiektywne, mi grafika bardzo się podobała, wybitna nie byla, no ale DLA MNIE na pewno bardziej niż w Codach. System strzelania w singlu, fabuła itp Wole ją tutaj niż w Codach. Oczywiście mowie o tych nowszych, bo CoD 4 z wojennych jest dla mnie jedną z lepszych gier. Polski Dubbing, też dla mne nie był zly, spotykalo się z o wiele gorszymi Dubbingami. Zresztą co tam, to i tak zwykłą strzelanka na kilka godzin, są lepsze na rynku (Stalkor chociażby)

robhans

co do COD4 się zgadzam jeden z najlepszych COD dlaczego jeden z najlepszych ?
bo we wszystkie nie grałem tylko w black-opsa i 5
...

robhans

"Zresztą co tam, to i tak zwykłą strzelanka na kilka godzin, są lepsze na rynku (Stalkor chociażby)"

I dokładnie o to mi chodzi. To jest zwykła strzelanka, jakich na rynku mnóstwo, niczym się nie wyróżnia. Ale większość dzieci uważa ją za najlepszą grę świata i to jest żałosne, bo są dziesiątki gier o wiele lepszych, o których te dzieci nawet nie słyszały.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

wiekszosc dzieci, w tym ty, niestety nie rozumie, ze bc2 zrewolucjonizowalo rynek gier FPS dzieki destrukcji otoczenia. po za tym, jakos nie widze nigdzie lepszej gry fps online.

damian_filmweb

Pod względem destrukcji otoczenia to rynek zrewolucjonizował Red Faction z 2001 roku. BC2 ma oskryptowane rozwalanie ścianek co jest żałosne i nie jest niczym innowacyjnym.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

haha dobre. na sile nie chcesz przyjac do wiadomosci, ze mam racje, a bc2 to bardzo dobra gra. to sie zaczyna robic chore.

PS. RED FACTION to nie gra FPS kolego.