Singiel to jakaś porażka, tak dennych dialogów to dawno nie słyszałem, grafika jak na 2010 rok koszmarna, wszystko zmałpowane z CoDa, fabuła, hmm nie wiem czy jest jakaś, przeszedłem pierwsza misję i stwierdziłem, że nie warto się męczyć, czułem jakbym grał w jakąś kaszankę, grafika i system strzelania, ogólnie wszystkie wrażenia wizualne w tej grze to dno dna. Jedynie multi ratuje sytuację, bo w multi na grafę nikt uwagi nie zwraca, co nie zmienia faktu, że i tak każda część CoDa multi ma lepsze, tak samo singla. Za kampanię musiałbym dać 1/10, ale żeby tak nie zaniżać oceny to wezmę pod uwagę tylko multi, a jemu wystawiam 6/10, nic porywającego ale fajnie się jeździ quadem unikając pocisków z czołgów. Szczęście, że nie kupiłem tego wcześniej, niż promocja gier EA za 25 zł. Jakbym dał za to 50, to chyba bym się pochlastał.
PS. Polski dubbing - tragedia.
po pierwsze : klimat to kwestia gustu, wiec nie mow, ze ta gra go nie posiada. po drugie: jakie bezsensowne strzelanie ? tutaj masz przeciez multiplayer gdzie masz jest sens w strzelaniu. a kampania to tylko dodatek, ale nawet tam nie robisz niczego bez jakiegos uzasadnienia.
tutaj tez mozliwa jest taktyczna rozgrywka ze wzgledu na mozliwosc destrukcji otoczenia. no chyba, ze trafisz na bande kretynow. wiec jesli chodzi o taktyke i realnosc, to bc2 wygrywa z kazda gra tego typu.
wiec sam widzisz, ze twoje argumenty jakos kompletnie nie pasuja. to wyglada tak jakbys chcial skrytykowac ta gra, ale nie do konca wiedziales co napisac. gra posiada wiele prawdziwych bledow, ale jakos zadnego z nich od ciebie nie uslyszalem.
Normalnie jak do ściany.
Czy my dyskutujemy o mulit, raczej nie a sprawa opiera się o bezsensowny singiel.
Ta gra jest jak każda inna tego typu nie wyróżniająca się.Wiem że dla innych jak jest super grafa i przy okazji można zniszczyć budynek to palce lizać.
Co tu dużo mówić typowy koryto shooter .
Jak już sam wspomniałeś wszystko to kwestia gustu a ta gra wyjątkowo mi nie przypadła.
po pierwsze: wypowiedzialem sie rozniez o kampanii, ktorej rownie dobrze mogloby nie byc, wiec nazekanie na to mija sie z celem, ale ok.
po drugie: jak moze sie nie wyrozniac ? bezsensowne zdanie. pokaz mi innego shootera z takimi mozliwosciami destrukcji lub taktyki ? wiec, jak juz zdarzyles sie domyslic gra ta wyroznia sie i to bardzo.
po trzecie: grafika byla bardzo dobra, ale sie juz postarzala, wiec nie ma o czy mowic.
po czwarte: mam nadzieje, ze tym razem zalapiesz o czy mowie.
Ty się jarasz czymś takim jak grafa i całkowita destrukcja.To chyba nie powinien być wyznacznik dobrej gry.
Czasem jest dobrze sobie pomarudzić i narzekać.
Zwykła strzelnianka jakich wiele.Co ja tam będę tobie tłumaczyć przecież ty wiesz najlepiej a twój gust i zdanie jest nie do podważenia.
Bioshock się wyróżnia i ma klimat.
wtf ? gdzie ja napisalem, ze sie jaram grafika ? mowie, ze 2 lata temu grafika byla bardzo dobra. naprawde nie wiem skad ty bierzesz te domysly.
pomarudzic na bc2 moge i to calkiem sporo, ale my tu rozmawiamy o twoich argumentach, ale jak narazie zadnego sensownego nie widze. I nie dyskutujemy o moim guscie, a moje zdanie jak narazie przewaza nad twoim. wymien mi tu realne bledy to pogadamy.
Za gra i tak jest słaba i nić tego nie zmieni nawet twoje wypociny których nie da się czytać.
hehe czyli jestes na poziomie ownera glupi gowniarzu. nie masz kompletnie nic do powiedzenia, a zabierasz glos. Skad sie biora tacy ludzie. Chcialem po dobroci, ale widze, ze jestescie na to zby tepi. juz nie wiesz co napisac, to lepiej kogos obrazic nie ? ZALOSNY poziom prezentujesz.
I ty mi jedziesz od gówniarzy HA HA HA. Wnerwiasz się bo ktoś ma inne zdanie i nie podoba sie twoja gra.
Co za dzieciak. Prawdopodobnie jestem starszy ale pominę ten drobny szczegół.
Co jeszcze ma ci napisać TA GRA JEST KIEPSKA - co ma tobie to narysować,wtedy będzie na twoim poziomie.
moj ,,starszy'' kolego. mam zrobic ci liste bledow jakie zrobiles w swoich wypowiedziach ? tak, wiec opanuj sie gowniarzu, bo nie wyrobie ze smiechu.
gdzie ja sie wnerwiam ? zadalem ci proste pytanie: podaj mi argumenty, a nie jakies bzdury. A ty nie wytrzymales i
napisales, ze moich wypocin nie da sie czytac.
jestes hipokryta i nie rozumiesz pewnych faktow, ktore masz jak na dloni. na drugi raz chociaz postaraj sie pisac tak, aby pozniej twoje wlasne wypowiedzi stanowily jedna calosc.
tak wiec moj maly kolego wysil swoja mozgownice i napisz cos sensownego, bo poziom jaki teraz reprezentujesz jest zerowy.
Ty tak na serio.Czy robisz sonie jaja.
Jak można inaczej wytłumaczyć,że gra jest przeciętna gdzie o nić nie chodzi.Idziesz i strzelasz.Wiem że takie są FPS-y i nie musisz mi o tym mówić i proszę cie nie wyjeżdżaj mi czymś typu - " to podaj inna grę..."
nie ma sensu pytac cie o inna gra, bo wszystkie sa na podstawie jednego schematu. tu chodzi o to, czy dana kampania w danej grze jest dobrze zrobiona, a jak wiadomo w bc2 nie jest spejcalnie udana, miejscami nudna i nieciekawa, ale nie bezsensowna, bo jakas tam fabule posiada.
tak jak wczesniej pisalem: bc2 to gra, gdzie kampania to tylko mily dodatek do multiplayera. nie oszukujmy sie, bo to wlasie multi stanowi sile tej produkcji i to wlasnie na multi powinnismy sie skupic chcac znalesc wady tej gry, bo to, ze kampania jest przecietna juz wszyscy wiemy.
Battlefield to seria gier nastawiona na multi w których jak się wyraził damian singiel to tylko dodatek którego mogło by w ogóle nie być, więc nie rozumiem czemu się czepiasz klimatu kampanii, jeśli chcesz mieć ciekawą fabułę to kupujesz gry z serii Call of Duty, a jeśli na prawdę dobre multi to kupujesz Battlefield.
A czy ja gdzieś powiedziałem że multi jest złe.
cały czas próbuje wytłumaczyć iż pojedyncza rozgrywka jest jaka jest nie będę się kolejny raz wypowiadać bo nie lobię się powtarzać.
To pod tym względem teoretycznie mogę się nawet z tobą zgodzić kampania jest nieciekawa, i brak w niej klimatu, ale nie po to kupiłem tą grę dlatego swoją ocenę wystawiłem biorąc pod uwagę tylko rozgrywkę multiplayer.
nie, ty jestes chory. naprawde, bo kiedy odpisales na moj wczesniejszy post to nie robiles sobie zadnych jaj, bo ty tak naprawde myslisz, a co za tym idzie, jestes nienormalny.
i nie pisze tego, aby zrobic ci na zlosc i cie wkurzyc, bo z toba naprawde jest cos nie tak.
ty sie nie mylisz, wiesz lepiej niz ja i wszyscy inni na tym forum, wszystko widziales i wiesz.... gadasz normalnie jak czlowiek chory na glowe.
Każdy inny FPS ma ciekawszą fabułę i klimat. Nie broń się, że klimat to kwestia gustu, bo ta gra go po prostu nie ma. Klimat to ma Stalker, Half Life, Far Cry, Bioshock, a nie to gówno. Już Crysis ma 100 razy lepszy klimat. Ba, CoD jest bardziej klimatyczny i bardziej przypomina zabawę w wojnę.
koles, tobie to ja nawet nie zamierzam niczego tlumaczyc,bo i tak nie zalapiesz.
A co tu jest do załapywania.
Na prawdę nie rozumiem o co tobie chodzi.Za wszelką cenę i na chama próbujesz komuś wmówić że ta gra jest arcydziełem.Zgroza.
100% racji. Nie byłoby to tak absurdalne, gdyby BC2 prezentowało choć dobry poziom. Ale to jest zwykły przeciętniak, który wygląda jak budżetówka za 10 zł.
jestes zalosny i tyle mam ci do powiedzenia. w kolejna duskusje z kims takim sie nie bede wdawal, bo tobie nie da sie nieczego wytlumaczyc.
no jesli ty nie rozumiesz mojego tlumaczenia, przedstawionego w najbardziej mozliwie prosty sposob, to juz nie wiem co o tobie myslec.
polecam ci po raz kolejny sprawdzic w slowniku znaczenie slowa FANBOJ. A tobie czegos wytlumaczyc sie zwyczajnie nie da, wiec nie denerwuj sie, bo kazdy ma jakies tam skrzywienie umyslowe :))
komu ja chce to wmowic ? koles opanuj sie. nie podaliscie ZADNYCH argumenow, a owner to juz kompletnie robi sobie jaja. i ja tutaj na chama komus wmawiam? przeczytac co twoja wczesniejsza wypowiedz ? zacznijcie myslec, bo zal mi was.
A jaki jest argument na TAK.
Yyyy... dobra grafika i .... a tak możliwość niszczenia zabudowań. LOL.Masz racje trzeba dać 10.
Po co dawać jakiekolwiek argumenty na temat tego gniota, skoro każdy widzi jaka ta gra jest? Produkt dla mas, głównie dzieciaków w wieku gimnazjalnym, jarających się konsolami. W dodatku produkt z przeciętną grafiką, żałosnym systemem strzelania, durnym sterowaniem, kompletnie gównianą kampanią cierpiącą na brak jakiejkolwiek fabuły oraz całkowity brak klimatu. Grę ratuje jako takie multi, ale tak czy tak nie jest on niczym szczególnym, typowy przeciętniak do pogrania kilka godzin i odstawienia na półkę. Takim gównem mogą podniecać się tylko dzieci, które w życiu dobrej gry na kompie nie miały oraz bezguścia.
Wiesz co bez urazy ale ty masz nakopane... bo nie wiem jak inaczej wyjaśnić twój brak inteligencji i popieprzone wypowiedzi...
Brak inteligencji w czym wykazuję? W tym, że widzę brzydkie tekstury? Czy w tym, że twórcy gry pokpili sprawę wymyślając takie syfiaste rozwiązania jak np. brak możliwości biegu po skosie? A może w tym, że taki CoD ma porządną kampanię i fajnego multi, a BC2 ma tylko multi? No powiedz, bo pojęcia nie mam.
moze zrobie liste z punktami:
- przesiadujesz tu pragnac przekonac innych do swojego zdania
- nie umiesz przyjac do wiadomosci, ze mozesz sie mylic
- nie akceptujesz opini innych i odnosisz sie do nich w sposob wulgarny
- uwazasz sie za znawce kina i gier wideo, a tymczasem gowno jeszcze widziales, tak jak my wszyscy
- lekcewazysz fakty, ktore ci nie raz przedstawilem i ogolnie masz gdzies co ktos chce ci powiedziec
- jestes trollem i prowokatorem, a do tego przyznales sie osobiscie, wiec nie zaprzeczaj.
jak widzisz kilka rzeczy sie znalazlo, wiec moze czas, aby je wyeliminowac ?
"przesiadujesz tu pragnac przekonac innych do swojego zdania"
Pisze tu z nudów, jak nie mam co robić.
"nie umiesz przyjac do wiadomosci, ze mozesz sie mylic"
Ja się nigdy nie mylę.
"nie akceptujesz opini innych i odnosisz sie do nich w sposob wulgarny"
Jeżeli ktoś w sposób wulgarny odnosi się do moich opinii lub ubliża mojemu gustowi obrażając dany film, który lubię, to masz rację. Ale pisze wulgarnie tylko w tych wypadkach.
"uwazasz sie za znawce kina i gier wideo, a tymczasem gowno jeszcze widziales, tak jak my wszyscy"
Na pewno widziałem więcej od ciebie i znam się lepiej od ciebie.
"lekcewazysz fakty, ktore ci nie raz przedstawilem i ogolnie masz gdzies co ktos chce ci powiedziec"
Nie przedstawiłeś do tej pory żadnych faktów tylko bzdury zaślepionego fanboja, ale zgodzę się, mam gdzieś co chcesz mi powiedzieć.
"jestes trollem i prowokatorem, a do tego przyznales sie osobiscie, wiec nie zaprzeczaj."
Bawię się w trolla okazyjnie i tylko w szczytnych celach (czyt. Łapanie innych trolli).
"jak widzisz kilka rzeczy sie znalazlo, wiec moze czas, aby je wyeliminowac ? "
Ani jedna z tych rzeczy nie jest oznaką mojej podobno niskiej inteligencji. Więc może czas, aby napisać coś sensownego?
hahahahahahaahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahahahahahahahah ahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahhahahahaha
buahhaha i ty sie koles uwazasz za normalnego ????? widziales wiecej, wiesz lepiej, nigdy sie nie mylisz ?????
czlowieku cos jest naprawde nie tak z toba. tak sie teraz skompromitowales, ze normalnie ze smiechu nie wiem co napisac...
Człowieku, weź się wreszcie zapoznaj z definicją słowa "ironia", bo mi się płakać chce, kolejny raz to samo, jesteś aż takim debilem?
ty to traktujesz jako ironie ?? piszac w kolko to samo ?? ty jestes nienormalny :))) przy tobie to kazdy na tym forum jest wladca intelektu.
Piszę w kółko to samo z nadzieją, że może wreszcie pojmiesz, iż ja to robię dla jaj i przestaniesz pisać na serio.
uuu to teraz znowu piszesz dla jaj ?? yhyyy
i kogo ty nabierasz ? chyba samego siebie. gdyby to byla ironia, to moze chociaz napisalbys to w odpowiedni sposob, a tak sie tylko wkurzasz, piszesz na serio, a pozniej sie bronisz mowiac, ze to ironia. I nie mow, ze tak nie jest :))