PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656254}
7,2 2,9 tys. ocen
7,2 10 1 2864
Injustice: Gods Among Us
powrót do forum gry Injustice: Gods Among Us

http://uk.ign.com/videos/2013/06/03/injustice-gods-among-us-scorpion-dlc-trailer lubie tą postac
ale czy on musi być w tej grze ????? dc i mortal nie pasują to sobie moglidać kogoś z dc tyle tych
postaci mają np dla mnie Poison Ivy .Zatanna lub dr fate

ocenił(a) grę na 8
wort801

Zastanawia mnie ta końcówka, w której pojawia się Martian Manhunter na 2 sekundy ;).

Kamil1519

może on będzie jako dlc

użytkownik usunięty
wort801

Łączenie uniwersów zawsze jest ciekawe. Ja osobiście czekam na Animal Mana ( głupio brzmi ), Booster Gold'a, Deadmana, Scarecrowa ( może głupio wyglądać w Arkham Asylum ) oraz Blue Beetle'a! :)

, Scarecrowa może nie być ponieważ jest na mapie w arkham :(ale nigdy nie wiadomo a innych postaci co napisałeś nie znam wiec się nie wypowiem

użytkownik usunięty
wort801

Właśnie napisałem. Ale mogli by zablokować tę mapę podczas gry NIM lub PRZECIW NIEMU ;) .

no :)

użytkownik usunięty
wort801

A właśnie. Polecam listę 10 superbohaterów których zabrakło w Injustice!
http://lists.cheatcc.com/lists/39#.UdseAjtsycE

Hawk , Dove są marni i nie dziwie się ze ich nie ma hawkman jest nie potrzebny bo jest hawkgirl a Blue Beetle i Booster Gold nie znam wiec się nie wypowiadam a Atrocitus, zatanna black canary ,darksaid są to fakt potrzebni tej grze a lobo jest jako dlc brakowało mi na tej liście Amazo .metallo,dr fate,poison ivy i Marsjanina i tej z supuermena z mocą prądu ;)

wort801

a i powergirl lub supergril by się też przydała ;)

użytkownik usunięty
wort801

Supergirl to rzeczywiście by się przydała! :D Walka Supermana z nią... chciałbym taką bitwę rozegrać!

a nawet filmię chyba było o niej nawiązanie :)

użytkownik usunięty
wort801

Tak. Otwarta kapsuła którą widać za Clarkiem. Zresztą w komiksie było pokazane, jak Kara-El przyleciała tym statkiem na Ziemię ( tym w którym Supek spotkał pierwszy raz Jor-Ela ) Mam nadzieję, że się pojawi, ale żeby miała fajny ( nie kiczowaty ) strój! :)

:) czy ona miała solowy komiks pytam się czy jest taka możliwość żeby miała swój solowy film ????

użytkownik usunięty
wort801

Miała swoje oddzielne komiksy! Ale ten komiks o którym wspomniałem to był wstęp do "Man of Steel" i nic więcej. I wątpię żeby Warner Bros zgodziło się na taki film. Teraz skupiają się raczej na ważniejszych superbohaterach, takich jak Batman czy Wonder Woman. Prawdopodobnie pojawią się w "Man of Steel 2", ale to tylko plotki! ;)

no oby nowy batman był w stylu arkham :)

użytkownik usunięty
wort801

Ale na litość boską! BEZ MAJTEK! :D

no :)