PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720567}
8,6 19 tys. ocen
8,6 10 1 18661
Life is Strange
powrót do forum gry Life is Strange

Teorie wszelakie

ocenił(a) grę na 10

Jak w temacie, tutaj zamieszczę swoje teorie i Wy też możecie zamieszczać swoje. Chętnie je przeczytam, może trochę się pokłócę xD Uwielbiam różne punkty widzenia.

Okej, no to mam 4 różne sprawy to przegadania - zwierzęce duchy Rachel i Max, Nathan Prescott, Chloe Price i zakończenie gry. Zacznę może od zwierzęcych duchów RA i MC. Po obejrzeniu (niestety nie mam możliwości zagrania w LiS, więc oglądam je jak film w możliwie różnych wykonaniach) czwartego epizodu zdziwił mnie znikający jeleń. Na początku miałam komple: "Coo?! No way!", ale potem (to znaczy około 4 rano) pomyślałam sobie, że może twórcy od początku wprowadzali nas w błąd, że niebieski ptak (bluejay? bluebird?) jest duchem Rachel. Pomyślałam sobie: "Ej, Rachel od początku prowadziła Max przez tę sprawę jako jeleń!". Moja teoria: jeleń jest duchem Rachel, a niebieski ptak być może Max. Lub obie mają takiego samego ducha i dlatego Max widziała ducha Rachel.

Teraz kilka słów o Nathanie. Czy tylko mi się wydaje, że jest mniej winny niż myślała Max? No okej, nie powiem, że jest w porządku. Nie grozi się innym bronią. Ale on zachowuje się, jak osoba z zaburzeniami, po traumie, a nie jak zły do szpiku kości psychol, jak widzi go Max. Może po zakończeniu czwartego epizodu zmieniła zdanie, ale tego nie wiemy. W każdym razie, Nathan nie chciał zabić Chloe, co widać, gdy spróbujemy wyjrzeć za róg, gdy postrzeli już Chloe (można to zrobić chyba za trzecim razem, ale nie jestem pewna). Widać, że to był wypadek i chciał tylko, żeby ona sobie odpuściła. Po drugie, co on takiego zobaczył w aparacie, że nawet nie zauważył padającego śniegu? Po trzecie: "Rachel in the Dark Room". Wyglądało to tak, jakby miał obsesję, ale nie na punkcie samej Rachel, ale konkretnej sytuacji. No i na koniec zdjęcie, które można znaleźć w Dark Room. Są tam trzy zdjęcia Rachel - na jednym jest żywa, na drugim jakby odleciała, a na trzecim wygląda już na martwą. I o to trzecie zdjęcie mi chodzi, bo teraz jestem już pewna, że nie była tam sama, tylko z jakimś chłopakiem, też prawdopodobnie odurzonym. Tylko mi przypomina on Nathana? Może o to chodzi z "Rachel in the Dark Room"? Przebłysk wspomnień z traumatycznych przeżyć? Jeżeli Nathan był jedną z ofiar Jeffersona (być może przypadkową, dlatego nie ma "własnego" segregatora), wyjaśniałoby to jego zachowanie i reakcję, gdy zobaczył Max w ubraniach Rachel. Był zaskoczony, że żyła, co mogło znaczyć, że widział ją martwą.

Teraz połączę ze sobą kwestie Chloe Price i możliwego zakończenia, gdyż są one ze sobą tak związane, że trudno byłoby opisać je osobno. Chyba wszyscy wiedzą, co znaczy nazwisko Chloe. Price, czyli cena, co można dwojako zrozumieć. Pierwsza możliwość - Chloe jest ceną za bezpieczeństwo Arcadia Bay. Tej opcji raczej nie kupuję, ale o tym później. Druga, wg mnie dużo bardziej prawdopodobna - za życie Chloe trzeba zapłacić ogromną cenę. I ktoś mógłby tu powiedzieć: "No tak, całe Arcadia Bay!". Mam na to odpowiedź, ale to też za chwilkę. Jeszcze kilka słów o Chloe - nieważne, w której rzeczywistości jesteśmy, Chloe ciągle jest w sytuacjach pozbawiających jej życia. Przypomnijmy je wszystkie: łazienka, pociąg, strzelanie do zderzaka, problemy z respiratorem, samobójstwo (a raczej eutanazja, ale nie wnikajmy w szczegóły ;)), rozmowa z Frankiem (pies rzuca się na Chloe i Frank ma broń, przez co jesteśmy zmuszeni cofnąć czas; gdyby Chloe miała wyjść z tego cało, nie byłoby to raczej konieczne), Jefferson. Pominęłam coś? Jeśli tak, to napiszcie :) W każdym razie, przez te powtarzające się śmierci Chloe, od których staramy się ją ratować, sprawiły, że wiele osób myśli, że to przez nią Arcadia Bay nawiedzi tornado. Chloe z pewnością w jakiś sposób symbolizuje śmierć i jest z nią powiązana, niezależnie od rzeczywistości, w której się znajduje. No, a teraz wrócę do kwestii Chloe jako ceny i tego, że ona musi zginąć w tej łazience w imię Arcadia Bay. Jeżeli miała wtedy zginąć, czemu w Max obudziły się moce akurat wtedy? Prawdopodobnie te moce zyskała, by powstrzymać tornado, więc coś chciało, żeby uratowała Chloe. To coś będę nazywała Siłą Wyższą, nie macie nic przeciwko? Po drugie, wizję tornada mamy przed sceną w łazience. Tuż przed nią, więc te dwa wydarzenia z pewnością są powiązane, ale skoro było PRZED nią, to może znaczyć, że wydarzy się coś złego, co musimy powstrzymać. Patrz: śmierć Chloe. Więc dlaczego uratowanie jej nic nie daje, a Siła Wyższa upomina się o jej życie we wszystkich znanych nam rzeczywistościach? Ja bym powiedziała, że po prostu nie zapłaciliśmy za życie Chloe, tylko je ukradliśmy. A Siła Wyższa chce, żeby zgadzały jej się cyferki. Jak sprawić, żeby zgadzały się cyferki? Niech w łazience zginie ktoś inny. Ta sama sytuacja, ktoś ginie... Siła Wyższa nie powinna czepiać się nazwisk. Tak więc moja teoria jest taka: na samym końcu gry będziemy mieć zdjęcia, inne dowody, być może zwiniemy Jeffersonowi broń. Będziemy znać prawdę. Zrozumiemy, dlaczego tornado przybywa do Arcadia Bay. Użyjemy np. selfie, które zrobiliśmy sobie na lekcji w pierwszym odcinku i cofniemy się w czasie do poniedziałku. W łazience dostaniemy wybór: zabić Nathana lub samemu poświęcić życie. Może też być tak, że skoro znamy rozwiązanie zagadki, to możemy pozwolić Chloe umrzeć.

Mam nadzieję, że komuś będzie się chciało to przeczytać do końca xD A nawet jeśli nie, to piszcie swoje teorie odnośnie czegokolwiek z LiS związanego.

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

Podam moją interpretacje ubioru Max...jak głupoty to spal.

Napiszę z innej strony mhmm... w pierwszym epie ta koszulka z "Jane" może oznaczac to jak Max "czuje" siebie i jak inni ją oceniają, wiesz "niewinna" "nieśmiała" "Don't give a shit'... w drugimi trzecim zaś jest już z Chloe, wydaje się być pewniejsza siebie,na dodatek ma cel-Rachel, i to widac na jej koszulce-Łania wydaję sie być dumna, i czujna.w czwartym nosimy koszulkę na której jest ćma,-"nocny motyl" widać na nim czaszkę,więc śmierć.jak juz napisałem ta odmiana ćmy to zwiastun najgorszego... sądze że odnosi się do naszej Chloe... mhmm...Che nosi koszulkę z czaszką,została zastrzelona w nocy przez osobę z duchową sową, kolejnym nocnym zwierzakiem,który w jadłospisie ma min. ćmy... i tu się własnie kupy nie trzyma bo chloe to motyl... no ale

Co do Vic to się zgadzam,tylko trzeba dodać złoty kołnierzyk,który jest w czerwonym i czarnym outficie(uważa Max za gorszą,nic nie znaczącą stąd ten złoty kolor) za to w białym go nie ma(w alternate timeline są przyjaciółkami)...ahh...ten kołnierzyk:)
Uhhh... dobrze że Victoria nie zmienia ubrań tak jak Bulma fryzury:D

Zanalizowałem też outfit Warrena i wychodzi mi Bad Guy... serio Dontnod?! ...

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Powiem Wam, że w jednym serialu (PLL dla ciekawych) i laska dostała imię Jane Doe, bo oszalała z powodu martwego ciała swojego chłopaka.

ocenił(a) grę na 10
Sobiem

Na koszulki Max sie nie patrzyłem, ale LiS jest grą tak zaskakującą, że i to coś oznacza :)

ocenił(a) grę na 10
Nikelaine

Patrząc na te wszystkie teorie to powiem coś od siebie:
Martwa Rachel?:
Te zwłoki to może być Nathan, albo ktokolwiek inny, niekoniecznie Rachel. Fakt, inni tu pisali, że zwłoki nie rozkładają się tak szybko, ale jest chyba taki środek chemiczny, który rozkłada organiczne rzeczy. Poza tym zawsze można użyć jakiegoś kwasu, albo środka do usuwania ciała z kości. Po co Jeff miałby go stosować? Żeby nawet jakby ktoś je odkopał to nie dowiedział się, że to Rachel, a zwłoki równie dobrze mogłyby być tak rozłożone, że nikt ich nie zidentyfikuje. Jeff nie jest głupi - światowej sławy fotograf zdemaskowany przez głupi błąd? Niee, sądzę, że jeszcze te zwłoki ,,zbeszcześcił'' tak, żeby ich nie poznać. W końcu nasz duet nie odkopał trupa w całości, może kawałek worka? A wikipedia kłamie.
Spamy o romansie Chloe z Max:
Ludzie, naprawdę są tacy którzy chcieliby zbojkotować twórców, za to, że między tymi dwoma nie byłoby romansu? Haahaaha, ludzie, gdyby tak kończyła się gra, że te zostają oficjalnie parą, albo inne wymysły Pricefieldów to cała historia przestałaby być poważna i zostałaby nieco spłycona. Możecie zrobić moda, albo mieć nadzieję, że w grze romans między bohaterkami byłby możliwy tylko jeśli faktycznie pchałoby się Max do tego, wiecie, tak, żeby nie byłoby tak, że jak ktoś nie chce między nimi więcej niż przyjaźni to nie musiałby być skazany na to.
Szpital jako ostatnie miejsce w dzienniku:
To jest bardzo wątpliwe, żeby szpital był ostatnim miejscem, bo jak ktoś nie uratował Kate, to nadal miałby puste miejsce, a jak się ją uratowało to byłyby w dwóch szpitalach? To bez sensu.

Aurona

1. Martwa Rachel ; d
Pomijajac środki chemiczne itp.... to nie moze byc nathan xdd ani nikt inny - nienaruszona ziemia w miejscu grobu bleh.. I podejrzewam, że jednak zobaczyly kawałek ciała co pozwoliło Chloe jednoznacznie zinterpretować to co widzi ; P.. Wątpie by nagle przestała kopać widząc np nie wiem.. ręke i od razu stwierdzic "to na pewno Rachel" ... ; p
2.W teorii jeżeli nie pocałowalismy Chloe.. wybralismy męską szatnie i odpowiedzielismy odpowiednio na pytanie o Warrena.. to nie mielibysmy szansy na romans.. Po za tym troche płytko podchodzisz teraz do tematu Pricefield ; P - nie kazdy (na pewno nie ja) nie widze jakiegos ckliwego zakonczenia tu nie chodzi o zaprzeczenie calemu konceptowi Life is Strange, ale skoro teoretycznie mozesz nawiazac blizsza znajomosc z Warrenem badź z Chloe to wpływa to na sfere uczuciową, emocjonalną między nimi co ma późniejsze odzwierciedlenie w reakcjach tych postaci na Mad Max'a ; p.. wsparcie jej itp etc.saeokasop... Co moze miec ciekawy wpływ na to co się będzie działo gdy przyjdzie ten "koniec" AB ; p po prostu... kto jest bliższy twemu sercu i z kim chcesz uciec/umrzec i te sprawy xdd tak to mniej wiecej wygląda.

Sobiem

Bójmy się... :(
https://41.media.tumblr.com/9ea3ad8d0df189aeab12262bee830950/tumblr_ntr7qiEcBZ1u esxdfo1_1280.jpg

PS: A co do postu Aurona, to tak ja bym grę zbojkotowała za brak Pricefieldu i myślę, że znalazłabym tutaj kilka bratnich dusz do takiego czynu ;)

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Ah, nie wiem czemu, ale nie mogę pozbyć się wrażenia, że Chloe wciąż żyje i współpracuje w Jeffersonem.
Albo współpracowała, ale w końcu postanowiła się wycofać, a nasz kochany podstarzały hipster postanowił "usunąć" niewiernego świadka jego sesji zdjęciowych. Może zamierzała go wydać? Lub po prostu chciała zapomnieć, ale on jej na to nie pozwolił.

A propos Pricefield - sama jestem raczej zwolenniczką połączenia Max x Warren, ale to nie zmienia faktu, że skoro autorzy dali nam możliwość wyboru w momentach, które świadczą w jakiś sposób o tym z kim widzielibyśmy Max (możliwość pocałowania Chloe, możliwość zgodzenia się na wyjście do kina z Warrenem) to myślę, że gra potoczy się wedle naszych decyzji - pojawią się więc na pewno możliwości, które zadowolą zarówno zwolenników Pricefield jak i Marren.

ocenił(a) grę na 10
onlysleeping

Tfu! - w pierwszym akapicie miałam oczywiście na myśli Rachel!

onlysleeping

Cóż, autorzy mogli chcieć by to gracz okreslił w jaki sposób chce traktować Chloe tudzież Warrena - dali nam świadomy wybór ; P

Jestem tylko ciekawa na ile otwarcie bedziemy w stanie okreslić stosunek Max do którejś z postaci ^ ^...

aneciora11

Ufam dontnod XD

Pamietajmy, że jeden epizod to wiele wydarzeń .. wątpie by piąty epizod nagle z dopy stał sie prosty i liniowy .. także spokojnie ^ ^

Po za tym ja sie nawet zadowole dwuznacznym końcem ; P - nie bezpośrednim okresleniem ich relacji.. bo jednak na to czasu jakoś tak średnio starczy xD... tak myśle niestety

Mam tylko nadzieje, ze wizja z pierwszego epa sie sprawdzi.

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

Nie mogła zobaczyc nawet kawałka ciała,bo ono jest w worku na zwłoki ... sam Michel Koch to potwierdził. po prostu widząc to zdjęcie z Nathanem nie potrzebowała więcej dowodów,była święcie przekonana że to Rejcze l... tylko zobaczyła worek i !!!! Rachel!! NO!!! ... no chyba że ma Rentgen w oczach czy cuś,to co innego xD

Pricefield

Zapodaj linkiem do wypowiedzi Michaela Kocha ; p

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

Masz-imgur. com/9UOSW15 ; p

Pricefield

; d nie sądze by bez dowodów była święcie przekonana ze to rejczel .. worki na ciała mają zamki, ktore mozna odpiąć ; p.. .Potwierdzil, że jest to worek na ciało ale nie potwierdził, że Chloe tam nie zajrzała xd.. Wątpie by odpusciła i nie zajrzała... Juz nie kombinujac pewnie i tak dokopaly sie pewnie do twarzy lub czegokolwiek by ta mogla bez wachania stwierdzić, że leży tam Rachel - sorka ale jakos mi to nie pasuje by nagle po tylu poszukiwaniach nie spojrzala nawet do worka .. ; d az sie pokusilam o znalezienie filmiku
https://youtu.be/uJzOrRnuX54?t=44s << w tym momencie MAX otwiera worek i reaguje na fetor ; p, a chloe pacza i puakusia..

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

No bo tego nie mógł potwierdzić,bo by było wiadomo że to w 100% Rejczel a tak,takie ubki jak my, mogą sobie wyobrażać tam Nejtena czy bóg wie kogo... a Max tam łapke włozyła,i od razu smród ją wycofał i nie soudze aby cuś zauważyła... X_X
ALE! być może w tamtym momencie sugerowała się przeczuciem,no bo jaka jest szansa że leży ktos tam inny niż Rejczel?? sądząc po reakcji Chloe na vortex, upewniły się że to "R" "poza naszymi oczami".

Pricefield

No co ty nie powiesz.. nie wiedzialam, ze nie moze potwierdzić w 100% ; p dzieki ...dzieeekiii xdd

Jakim przeczuciem? ; dd Max otworzyła ten wór - gdyby lezał tam Nat to ciało byłoby na tyle świeże, ze by nie śmierdziało i wygladało jak nat.

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

O wielka pani Ironio ... pewnie masz rację ... ale tego dowiemy się w piątym epizodzie ... na 100% ...

Pricefield

Co do alternatywnego świata... Zauważyliście że najprawdopodobniej (niestety :*( ) Max jest przyczyną tych porwań, śmierci i narkotyków z prawdziwej rzeczywistości. Kiedy sms'owała z Nathanem on pytał gdzie jest a Max powiedziała: "Wywołuję zdjęcia w ciemni". Trapi mnie to :\

ocenił(a) grę na 10
minik555

W Ciemni się też na serio wywołuje zdjęcia. Dark Room, to nie jedyna ciemnia. Chyba chodziło o to pomieszczenie gdzie się wywołuje zdjęcia wkładając je do pewnego płynu, ktorego teraz nie kojarzę, no a potem je wieszasz i się suszą.

ocenił(a) grę na 9
minik555

Taa to jest dziwne ... tak naprawdę nie znamy Max z alternatywnej rzeczywistości ,bo ta "nasza" ją zastąpiła(?) jej zachowanie(nasza Max ćpunem?NIGDY!),przyjaźń z Nathanem, sms od Victorii,jakby naprawdę się bała że Max jest na nią wkurzona,jej mama napisała że nie będzie za nią płacić rachunków,a ta jej odpisała że potrzebuje tylko kase na film do aparatu(dzień przed odurzeniem Kate...) ,...wkleję też jej notkę z dziennika("Hey dear diary, remember me? Busy Max. Busy. Busy. Can't write now. Must shoot. Must live. Must befriend, but must Vortex first, Party time!") to zdecydowanie nie jest Maxine jaką znamy .. .NOPE ... ale ... jakoś ... cięzko uwierzyć aby Caulfield była jakoś połączona z tym całym syfem z Darkroomu ... w końcu wysłała kartkę do Chloe,a to znaczy że jest w niej dobro! być może miała na myśli Darkroom w którym wywołują zdjęcia w szkole?!
Mhmm...

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Ta alter Max faktycznie była podejrzana, patrząc na smsy. Gdyby nie patrząc na pewne drobiazgi, dość znaczące, to bym stwierdził, że w każdej rzeczywistości, każda postać stanowi przeciwieństwo, np. Max w drugiej rzeczywistości jest przeciwieństwem siebie z rzeczywistości pierwszej, w trzeciej rzeczywistości jest przeciwieństwem Max z drugiej rzeczywistości, i (zakładając, że rzeczywistości są tylko 3) to ta Max z pierwszej rzeczywistości, jest inna od tej z rzeczywistości trzeciej. I te alter Max również mają jakieś moce :) o których nie wiemy. Ogólnie ta gra stwarza tyle możliwości wydarzeń, że gdyby ogarnąć wszystko, to przejście gry zajęłoby ze 150 godzin :)

ocenił(a) grę na 9
Pricefield

Spodobały mi się to wrzucam:)
i.imgur. com/pcCnnpV.jpg?1
i.imgur. com/NorIMCC.jpg

Pricefield

Fajne :D. Zauważyliście ile ta gra ma konsekwencji... Widzę teraz wszystkie swoje złe wybory... Ta gra mnie rozwala o_O. Co do śmierci Rachel A. sądzę że nie wiadomo czy ona tam leży. To ciało leżało w worku a czy Max go odpakowała nie było widać :/. Wierzę że Dondnot rozwali mnie tym zakończeniem. Co zresztą potwierdza tamto zdjęcie:
"Make actors cry
Make players cry
Make twitter cry"

minik555

Było widać xdd
https://youtu.be/uJzOrRnuX54?t=44s - ewidentnie otwiera worek xddd plus reakcja Chloe..

Sobiem

Tak btw to jak myślicie? Nathan zginie czy raczej go oszczędzą? :p

ocenił(a) grę na 9
lanabananaaaa

Soudze że Diaboły z Dontnod bedo Nazi w piątym epku i nikogo nie oszczędzą ... więc tak. Nathan zginie xD

lanabananaaaa

To zależy.

Nie wiemy czy nam się jeszcze napatoczy - choć ja mam pewne przypuszczenia, ze bedzie w dark roomie ; p - i czy tam przypadkiem my nie podejmiemy decyzji odnosnie tego jegomoscia... Moze sfiksuje i zostanie w niszczonym AB.. A może samo AB nie zostanie zniszczone zgodnie z wizją, bo max wczesniej sie cofnie - wiec w sumie to Max nie doswiadczy tego zniszczenia xD.

Różnie to możę być - nie wiem jeszcze na czym konkretnie dontnod zależy, wiec dowiem sie dopiero w piatym epie ^ ^.

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

Rację masz...^_^" Maxi majtając łapkami przy worku otworzyła go,stąd ten smród ... ehh ... na trzeźwo to zupełnie inaczej wygląda... wybocz.

Pricefield

Sith nie wybacza ; p

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

to niue! Jedi nie potrzebuje łaski od pachołka Viadera... ;P

ocenił(a) grę na 9
Pricefield

Cuś dla Presfieldów(a są tacy?!) Pricefield niech nie wchodzo!! `Д´

i.imgur. com/KASruCg.jpg?1
i.imgur. com/hC5bdoc.jpg?1
i.imgur. com/L8RqwA3.jpg?1
i.imgur. com/93aRcEb.png?1
i.imgur. com/IKY701T.png?1

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Max z tym gnojkiem Nathanem?! Chyba śnie :D

Pricefield

pachouka Viadera? pasopeiasoieposai

Pogódź się nastała nowa era Sithów.

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

pasopei..WAT?! ;p sugeruję mniej zioua. ヽ(。_°)ノ

Nikczemną duszę masz...zresztą, „The Force Awakens" Nuff'said. ;)

Pricefield

nou.. nie poczbuje zioua.. .. rozumisz... skoro bez zioua tok jest dziwnio.. to jok by bylo po ziuou...mhm.

C3PO - angielski gawndziosz... ^ ^ hohohohprohp

SZUKAJ INFORMACJI X_X

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

Ale ja potrzebuja zioua! czworta na zegurze a jo kujo...po prostu kujo...SZKOŁO SPŁUŃ!

Tyś jest czubek Starłorsowy O.o ale spoko oko, ja mam tak przy Dragon Bulu. tokże ten tego xD

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

i Tripio to nudziorz ... wolę Artu:) taki jokiś ciekowszy siue wydoje ... no nycz,popacze coś tam gdzieś bo zowsze lepi wiedzić wincyj niż mnij mhm?

Pricefield

BO jost ciekowszy... tylko jo chce t-shirt c3po z podpisem.. angiolski gawendziosz... i tripiiuooou jest sztywny i wspaniuale kontrastuje z r2d2

alo i tok wole hk-47

czubek starłorsowy, dragonbullowy (ohohoh), life is strangerowwyyy, half life'owy, gro tronowyy, mangowy, manhwowy, vampire masqueradowyy...i wiele wiele innych... ojjj nadoje sie juz do psychiatryka?

Sobiem

taylor swiftowy czupek.. ojj ; <

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

A zapomnianou Terler Swerft zastoupił bym Lindsey Stirling^ ^ i gitara xd

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

a ja wole ak-47...tss

Taak...czos na wariatkowo^ ^ ale serio to fajno lista*!...tylko w mojej odrzucił bym Manhwe(wat?!) i VM,za to dodał Zeldee OoT, AFC, Pottka(tylko booki) i jestemy w domu! xdd
Ty lubić manga. to masz-www.mangahere. co/manga/hentai_ouji_to_warawanai_neko/ może cię zaciekowić ;P

i.imgur. com/39HTch2.jpg?1 - Coś z głębszym znaczeniem(chyba:))

Pricefield

Też mi się tak zdaje. Nieżywa Chloe, narkotyki w tle i ręka Jeffa zaplamiona krwią biorąca aparat... Czyli ostatnia scena z ep. 4. Może to oznaczać hmm... Dark Room jest bardzo związany ze zdjęciami więc... Niewiem :D

ocenił(a) grę na 9
minik555

Ja nawet nie będe tego interpretował bo takie głupoty wyjdą że głowa mała xd baba przyjdzie to ogarnie^ ^

Pricefield

Manhwa- koreanski komikss

Lindsey Stirling też love <3... i też czupek...

W cs go ak-47 best gun evaaaaa <3

uooo wrabiamy Mad Max xDD.. szkoda, że to ten stary aparat XDDDD.... yhhh jeff zuodziej xD

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

Wygoglauem jusz^ ^

Violindsey<3 "Spontaneous me" my fav ;p

Cs?...nie zdziwionym wcale OO.OO... i Yep, kauach iz da bomb ;P

Jeffo AparaTO ZUOdziej! xD

Pricefield

Hi Hi xD
https://40.media.tumblr.com/8dd39aa2295532dce2b6f9b6b4076601/tumblr_ntv45uxE1o1u xbh0ko1_1280.jpg

ocenił(a) grę na 9
aneciora11

:3 Chloe wykorzystała okazję xD sam bym tak zrobił..chyba xD

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

W życiu nie widziałem takiego "wzięcia" na związek w grze, którego dużo fanów chce :D

ocenił(a) grę na 9
Sobiem

youtube. com/watch?v=faz4O_Qee1I -Porównanie reakcji Nathana,które się lekko różnią w
zależności na wybory jakie podjeliśmy. Szczegóły... szczegóły...

Pbs.twimg. com/media/CM-L5tGWcAAPAPP.jpg:large- Life is a Bird :)