PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=612011}
6,7 3,2 tys. ocen
6,7 10 1 3246
Might & Magic: Heroes VI
powrót do forum gry Might & Magic: Heroes VI

Gram obecnie w Bete(legalna) i jest zajebi***, grafika 3D jest na plus,gra upodobniona do III, pole bitwy i animacje są świetne. Całokształt oceniam na 10.

Juz niem mogę się doczekać mojej kolekcjonerki.

Widzimy sie w multi!
Wiec nie narzekać i kupować, BIJAAAAAACZ!

ocenił(a) grę na 3
Golden415

Nie. Narzekać i nie kupować.

- Zabito jeden z najważniejszych elementów Heroes - miasta. Ekrany miast są totalnie skopane - malutkie okienka na których nawet nie widać stawianych budynków. Zero klimatu.
- 3 rodzaje surowców upraszczają niesamowicie rozgrywkę. Też na minus.
- Animacja jest ok, ale projekty jednostek beznadziejne - do bólu dodanych mnóstwo ozdobników i pierdółek, wymyślono mnóstwo dziwnych potworów, a zrezygnowano z klasycznych inspirowanych mitologią czy fantastyką.
- Walka nie jest wciągająca i prawie od razu nudzi - zmusza do włączenia trybu szybkiej walki.

Jedynym małym plusem jest muzyka, głównie ta z menu i eksploracji - niestety w miastach jest dużo gorzej.

Jestem ROZCZAROWANY BETĄ i prawdopodobnie nie kupię VI. Wolę pobawić się w III.

Apophis_

Ekran miast w Becie jest tak specjalnie zrobiony ;) zmienią to!

Natchan23

miejmy nadzieje że zmienią bo widok miasta najbardziej mnie boli pominąwszy uproszczenie surowców i tereny wpływów
ale co do grafiki i fizyki to jest max wyrabista, i szkoda że jednostki częściowo są zerżnięte z Warcrafta 3:/ ale to już nie jest problem

Jesuz

Szczerze? Jak dla mnie ta grafika jest podobna do tej z "piątki". Może wygładzanie krawędzi coś zmieni, ale to co widać w becie jest słabe, a gram na najwyższych możliwych ustawieniach.

Uproszczenia doprowadzają mnie do szału i po kilku godzinach gry w wersję testową jestem pełen obaw co do pełnej wersji, która ma wyjść już za kilka tygodni. Boli mnie przede wszystkim uproszczony system rozwoju bohatera, nie jest on już w ogóle losowy tylko przypomina grę RPG. W ogóle wszystko kojarzy mi się z jakimś World of Warcraft, w ogóle wiele rzeczy Ubi zerżnęło z Blizzarda(menu i statystyki przypominają Starcrafta II).A te gadżety typu skype nie napawają optymizmem. Robią kolejną grę dla ludzi uzależnionych od gier sieciowych...

Golden415

Miasta będę na finalnej wersji, a gra została uproszczona celowo, pamiętajcie ze wersja finalna będzie lepsza.

Golden415

Jakby ktoś miał na zbyciu klucz do BETY to ja jestem zainteresowany :)

wwmp@poczta.onet.pl