Dlaczego twórcy nie szarpnęli by się na ulepszoną wersję III? ( mam na myśli więcej : zamków , scenariuszy [ chociaż losowe generowanie mapy dzielnie służy] , bohaterów , duuużo artefaktów , neutralnych stwórw . Już nawet nie chce żeby grafikę poprawiali poczciwe 2D mogliby ulepszyć ale nie musieliby.
gralem ale to nie to samo troszke przesadzone budynki i te potwory 8 poziomu za mocne sa nie trzeba zadnej armii jak sie je ma
ale o co ci chodzi? do czego sie stosunkujesz? ja nie mowilem nic o potrzebie scenariuszy czy grafiki
,,mam na myśli więcej : zamków , scenariuszy [ chociaż losowe generowanie mapy dzielnie służy] , bohaterów , duuużo artefaktów , neutralnych stwórw"
Heroes Chronicles to pakiet kampanii do Herosów 3.
,,Już nawet nie chce żeby grafikę poprawiali poczciwe 2D mogliby ulepszyć ale nie musieliby."
HD mod dodaje wysoką rozdzielczość do Herosów 3.
Chryste, a wy jak zawsze o 3, trójka już była możecie w nią sobie nadal grać (zresztą ja gram cały czas w 3 albo 5, która też mi się bardzo spodobała). Nowe wersje gier powstają po to żeby być inne a nie powielać te same schematy ( najlepsze elementy-rozumiem), dajcie już spokój. A tak z innej beczki, jak tam ta 6 kupował/piracił już ktoś ;)
Wszyscy zawsze o 3 bo moim zdaniem na tej właśnie części skończyło się rozwijanie gry a zaczęło poprawianie grafiki i nic więcej.
No dobrze 3 była dobra, tfu baaardzo dobra - jedna z najlepszych gier; moim zdaniem i wielu innych, ale już była więc dajmy szanse innym częścią ( no i sorry, ale grafika z 3 jednak trochę nie przetrwała próby czasu, więc nie widzę powodu, żeby psioczyć na dalsze tuningi w tej kwestii)
ulepszanie grafiki i pogorszanie calego schematu bo kazda kolejna czesc jest coraz gorsza
Jak się nie podoba to nie grajcie. Nie widzę problemu. Nie wiem co złego jest w tym , że grafika jest coraz lepsza. Też bardzo lubię 3 ale bez przesady, teraz każda inną część będziecie porównywać do 3 ? Każda nowa część niesie ze sobą nowe elementy i zmiany. A to jest chyba dobre przecież, a jak ktoś chce ciągle tego samego to niech nadal gra w 3 i nie zawraca...gitary.
Ale o zmianach już było prawda?
Zostało (według mnie przynajmniej) uzgodnione że każda super **** zmiana rzuca się na głęboką wodę i jest *** warta
Dlaczego mamy zaprzestać porównywania? BO 3 jest najlepsza? Czy bo się po prostu nie opłaca? Ponieważ poziom tej i innych po 3 jest tak słaby że nie chce się komentować? A i "zawracanie gitary" co to w ogóle za tekst na forum dyskusji? poczytaj sobie dokładnie zasady komunikacji werbalnej (o ile w ogóle znajome jest ci to słowo)
A no i jeszcze moje zdanie o twoim komentarzu "co wam przeszkadza że grafika coraz lepsza? " a co ci przeszkadzało w gorszej? ta grafika do tej gry pasuje jak kosa do kamienia ( mówię o takiej wypasionej jaka jest w 6) grafika suuuper nie pasuje do takich gier jeśli aż tak wam zależy na grafice to niech by poprawili trochę 3 ale 2D ma zostać bo to najlepszy wymiar heroesów
A na koniec uważam ciebie "miszczu_KInek" za niewartego tak długiego komentarza człowieka który się nie zna i mówi za dużo ( bardzo przepraszam za złamanie zasady , ale nie moglem inaczej)