Heroes 3, gra która zajmuje niespodziewanie..( K%$@ ) 1 miejsce w rankingu światowym nie przypadła mi do gustu, troszkę pozwiedzałem , pobawiłem się frakcjami a nawet zagrałem z kumplem i jak na takie " arcydzieło wszech czasów " zawiodła mnie, jednostki są śmieszne szczególnie rozbawiło mnie trzecie ulepszenie jednostek u elfów bodajże łucznicy zamieniali się w centaurów aż żal dupę ściska....fabuła?Jak z fabułą, czy ktoś mi może napisać czy jest ona w jakiś sposób że się tak wyrażę " wgniatająca w fotel "?W tym momencie nie mam dostępu do tej gry i nie wiem czy trudzić się aby w nią zagrać.
Heroes 4 czy naprawdę muszę to komentować?
Na tle Herosów wypada jak "Batman i Robin" na tle Batmanów Burtona czy Nolana.
Heroes 5 grafika bajkowa ale o dziwo mi wystarczyła...fabuła...ja pieRrrr#)$%...nuda...kończę misję piątą w kampanii ludzi lecz zanim ją skończę wypieprze do gówno z kompa!
Fajnie się gra ze znajomymi....nawet fajnie.
Ale fabuła jak wspomniałem wcześniej zanudza na śmierć.
Heroes 6 póki co robi na mnie wrażenie, nie wiem czego czepiacie się co po niektórzy wyglądu postaci jak dla mnie zajebiście się one prezentują.
Frakcje....dość interesujące jest to że nie ma elfów...mam nadzieję że będzie jakiś dodatek.
Dużą wagę przywiązuję do grafiki, jak dla mnie do tego typu gry jest aż przesadzona...no cóż, postęp.
Proszę o odpowiedź co do Heroesów 3.
Z góry dziękuje.
aaa...zapomniałem....rzecz jasna mimo że grafika jest przesadzona miło będzie nacieszyć oko i jeszcze co do 3d jak dla mnie 2d w Heroesach 3 sprawiało problem...duży problem, więc cieszy mnie również to że twórcy nie odstąpili od tej technologi.
Nie wiem w co ty żeś grał, ale w Heroesach 3 każda jednostka miała jedno ulepszenie. Elfów i strzelców z odpowiednią umiejętnością można było ulepszyć na strzelców, ale jakie k#!@a centaury?
...kurczę, grałem z dodatkiem, chyba ostrze armagedonu ( chyba ) i wtedy jednostki miały trzy ulepszenia.
W "Ostrze Armagedonu" pojawiła się kampania z bohaterem Gelu i on miał umiejętność ulepszania elfów i innych łuczników w strzelców, czyli de facto mogły być 3 poziomy jednostek. Ale w żadnym oficjalnym dodatku nie było strzelających centaurów... Być może grałeś z nieoficjalnym, fanowskim dodatkiem "In The Wake of Gods". Sam nie grałem, ale wiem, że tam są nowe jednostki i frakcje.
Być może, nie wiem grałem w to ponad rok temu i nie wnikałem w nazwy dodatków i tym podobne rzeczy tyle co wiem to że grałem w Heroesa 3.
No ale jak z fabułą?
Godna zagrania....Heroes 5 nuży mnie, nie mogę znaleźć łzy Ashy a odblokowałem Obeliski i dalej nie wiem gdzie ona jest...
Trójka przypomina piątkę?
Grałeś w Heroesa 3 z NIEOFICJALNYM dodatkiem, który tak naprawdę zmienia całą mechanikę gry, więc Twoja ocena jest bezpodstawna, bo de facto nie grałeś w tę grę.
Fabuła nie jest zła, ale kiepsko przedstawiona, po prostu trzeba czytać pojawiający się tekst, co nie każdemu odpowiada. Jest ona takim delikatnym tłem do gry, najważniejsza jest tutaj sama rozgrywka.