Nie kupujcie, nie warto, to już nie ten sam Heroes.
Gra jest strasznie nudna, rozbudowa zamku spieprzona na całej linii.
Jedyny plus to grafika i... i tyle.
Po pierwszej godzinie odpuściłem bo w to może i da się grać, ale nie wciąga.
A szkoda bo liczyłem że zrobią z 6 świetną część i tak się nawet zapowiadała.
6/10 z sentymentu.
gra jest tak beznadziejna , tak denerwujaca juz w pierwszych paru sekundach, ze.... zaluje wydanych pieniedzy, lepiej za to bylo kupic piwo niz tak zmarnowac
w grze denerwowalo mnie wszystko, od grafiki na play style, beznadziejne przerywniki filmowe, zwalony system miast, brak ekwipunku, brak wyboru rozowju postaci, wszystko zrobiony na za przeproszeniem odpier..ol...
gre jest tak niedopracowana i tak nie uszanowana, nikomu na niczym w niej nie zalezy, niech tworcy sie nie dziwia ze ich studio upada...
bo ta gra jest tak beznadziejnie zrobiona ze czlowiek nie wie za co sie zlapac i co ze soba zrobic, nie wiem dlaczego wszystkie nowe gry sa ostatnimi czasy tak tragicznie zrobione
i nie gadaj mi ze nie wlaczylam tej gry bo chyba wiem lepiej, te wasze polskie cwaniactwo i mania wyzszosci tez mnie denerwuje ostatnimi czasy
Ale jak możesz pisać o braku ekwipunku czy braku rozwoju postaci, skoro te elementy w grze są, a rozwój bohatera jest bardzo rozbudowany, w zasadzie tylko w Heroes 5 był on lepiej skonstruowany, w innych częściach jest znacznie uboższy.
To tak, jakby napisać, że najnowsze BWM nie ma kół i drzwi.
Rozumiem, że każdy ma swoje zdanie na temat tej gry, i nie każdemu musi się ona podobać, jeżeli jednak już się krytykuje, to nie powinno się mijać z prawdą i podawać jakieś konkretne argumenty.
przez ci napisalam ze ta gra jest tak beznadziejna ze na poczatku czlowiek nie wie co ma ze soba zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!! potem dochodzi do tego po paru godzinach, co nie zmienia faktu , ze gra juz w pierwszych paru minutach zdarzyla tak mnie wkurzyc , ze nawet sie tego opisac nie da, pozatym jest brzydko zrobiona, tak na odwal, interfejs i cale menu nielogiczne i ciezkie do ogarniecia na samym poczatku, paskudnie wykonane miasta, pozbawienie gry wszystkiego co bylo fajne z poprzednich czesci, i podaje ci konkretne argumenty jakbys nie widzial!
Skoro ta gra jest dla Ciebie za trudna to z nią nie graj. A jak nie masz co ze sobą zrobić to idź na grzyby. Poza tym Farben ma rację wytykając Ci kompletną niewiedzę, z Twojego postu wynika iż nie masz jakiegokolwiek pojęcia o tym co próbujesz negować...
Ona nie jest trudna, a jedynie fatalna.
Wkurzające przerywniki filmowe w trakcie walki,
zero epickości poprzedników,
nudny system rozwoju (wow mamy w grze aż ~10 zaklęć! Amazing i to wepchniętych jako rozwój postaci... Do tego każdy rodzaj rozwoju to jakiś bonus do statystyki i tyle, w HoMM5 rozwój postaci był świetny, umiejętności ciekawe, a tu mamy kompletnego gniota)
fatalne miasta (super wyskakuje okienko gdzie możemy zbudować 10 budynków na krzyż i to kompletnie nie powiązanych ze sobą, gdzie jest system rozbudowy poprzedników? Czemu psuć coś co było dobre?!)
Wkurzający playstyle gry
Praktycznie zerowa grywalność.
Nawet grafika nie jest specjalnie lepsza niż w poprzedniczce...
Ta gra nie ma chyba żadnej zalety i mówię to z przykrością, ale Ubisoft lekko mówiąc zrobił ze swoich klientów idiotów serwując im taki produkt (który równie dobrze mógłby być demem...)