PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10000568}
5,2 395  ocen
5,2 10 1 395
Saints Row
powrót do forum gry Saints Row

To nowe Saints Row? To jakaś kupa a nie Sainsts Row.

Saints Row kochane było za kompletny odjazd niczym w soundtracku do czwórki.

https://www.youtube.com/watch?v=5cJYDvFC__8

To było prawdziwe Saints Row.

AuchanBin

Specjalnie tak piszę, by taki jak ty, miał się o co zahaczyć przy pisaniu komentarza. Bo widać, że twoje pomysły są coraz gorsze, mimo, że już dawno osiągnęły dno. Zasłużyłeś sobie na to jak ci się ode mnie dostaje, trzeba było nie cwaniakować.

Bilet95

Widze ze zmieniles nawet obrazek bo masz nadzieje ze mniej ludzi bedzie cie poznawac i kopac cie za twój belkot do samego dna :D Twojego belkotu nikt nie pomyli i kazdy sie na nim pozna gwarantuje ci nieudaczniku :) Wiem ze specjalnie tak piszesz bo juz ustalilismy ze jestes niedorozwiniety i masz syndrom sztokholmski wobec mnie i slusznie przyznajesz ze dostaję od ciebie drugi policzek zebym mogl ci przywalic aby rowno puchło :) Ciekawa sprawa mieć własnego bezmózgiego trola :D No cóż, trzeba było nie zaczynać to może twój nieudolny los inaczej by wyglądał :)

AuchanBin

Typ, który nazwał się śmietnikiem, będzie miał pretensje o moje logo? Zmieniam sobie bo mogę, ale w twoim świecie, wszystko ma się kręcić wokół ciebie.
Przegrałeś na całej linii a teraz żałośnie się wiercisz w nadziei, że ci odpuszczę. Ale takim przegranym jak ty trzeba przypominać, gdzie ich miejsce.
Tylko umiesz powtarzać trzy rzeczy w kółko, bo na więcej twojego intelektu nie stać. Wciąż czekam na te twoje legendarne docinki, czy na "syndrom sztokholmski" się skończyło? Oj tandeta.

Bilet95

Nazwalem sobie i tak zostanie, bo chcialem. Ty zmieniles logo bo masz nadzieje, ze mniej ludzi cie skojarzy z tych twoim belkotów w sieci, ale niedoczekanie :) Wiem, ze twoje zachowanie jest tandetne, ale ewidentnie dostales syndromu sztokholmskiego przez opieprz jaki ci sprawilem i wracasz po więcej, bo kolejne kopniaki ode mnie traktujesz jako nagrodę, to co ja ci poradzę ze zachowujesz sie debilnie XD

AuchanBin

No tak, chciałeś się nazwać śmietnikiem bo z nim odczuwasz relacje. Tak działa u osobników o wątpliwej inteligencji, projekcja. Nazwałeś się tak, jak się czujesz. Proste.

Bilet95

Wiem, ze tak to dziala u osobnikow watpliwej inteligencji, w koncu takiego widzisz w odbiciu witryny sklepu przed ktorym zebrzesz o drobne. Ja na szczęscie jestem intelektualnie na zbyt duzej wysokosci dla kogos takiego jak ty, co wstydzi sie samego siebie i tego jak ludzie go kopią i przez to musi zmieniac sobie zdjęcia :)

AuchanBin

A więc jesteś żebrzącym o drobne typem, teraz już wiadomo czemu nazwałeś się śmietnikiem Auchan. Tam jesteś na tym poziomie. Dobrze pamiętać, trzeba omijać Auchan bo pewnie tam będziesz. Czego się spodziewać po typie, który nazwał się koszem na śmieci.

Bilet95

XD Ja pie dole co za debil XD Te ciosy psychicznie ktore ci sprzedalem naprawde bardzo zniszczyly ci czaszkę, tylko czy jakikolwiek specjalista jest w stanie ci pomoc teraz :D

AuchanBin

Przeklinanie, tak mają przegrywy gdy już nie ma co napisać. Widać, że mimo brania urlopu ode mnie i tak się już przegrzewasz.
Prawda jest taka, że zacząłeś ty, a teraz z tego powodu cierp, ja ci zawsze odpisze tak, że ty się będziesz gotował w swym jadzie, zasłużyłeś.

Bilet95

HAHAHAXD Zmasakrowalem twoj maly umysl, tracisz umiejetnosc poslugiwania sie pismem, belkoczesz cos tam do scian, albo do siebie, widzisz rzeczy ktorych w rzeczywistosci nie ma... No takiej rozrywki sie nie spodziewalem, chociaz wiedzialem ze mam do czynienia z ograniczonym trollem :D

AuchanBin

Zabawne, jak typ, który nie umie pisać polskich znaków i ogólnie ma problem z poprawnym zapisem interpunkcyjnym, wali tekstem o " tracisz umiejetnosc poslugiwania sie pismem". Wygląda na to, że sam to straciłeś, i teraz walisz projekcją jak przystało na niskolotnego cwaniaczka, który myślał, że może cwaniakowaci do lepszego. Jak widać, po twoim żałosnym płaczu, startowałeś do nie twojej kategorii. Ale dobrze, zawsze czekam by odpisać takiemu jak ty i przywoływać cię do pożądku, bo z każdym twoim odpisaniem widać, że coraz bardziej się zatracasz.

Bilet95

Ale jaja HAHAHA XD Wiedzialem, ze cie skopałem, ale te twoje bez przerwy powtarzane debilne bazgroly są teraz przemoczone od twojego placzu pobitego przegrywa i nawet nie musze ci juz jechac, bo mazgaisz sie przy moich butach w tak zabawny sposób :D

AuchanBin

Zabawne, nie musisz, a jednak cały czas za mną powtarzasz bo liczysz, że jak napiszesz mi parafrazę tego co ja napisałem, poprawnie, o tobie, to się popłaczę. Ale ja nie ty. To ty zacząłeś cwaniakować, to ty zacząłeś płakać, to ty zacząłeś się skarżyć na prawo i lewo, jaki to jestem zły. Doprawdy, przegrałeś w każdym możliwym aspekcie, i dobrze wiesz, że taka jest prawda. Ale typ, nie mający życia, cały czas będzie mi odpisywać w nadziei, że sobie odpuszczę. Chciałeś być cwaniakiem, a gdy przyszło co do czego, wyszedł żałosny chłopaczek, którego jedynym osiągnięciem w życiu jest "luzaka" w sieci, a potem tylko płacz i wycie. XD Ale czego oczekiwać od typa, który próbuje mi odszczekać powtarzając jedno i to samo bo jego jednocyfrowe IQ nie jest w stanie więcej stworzyć.

Bilet95

Juz pomijajac fakt, ze poziom twoich wiadomosci jest załośnie debilny i powtarzasz swoj belkot oderwany od rzeczywistosci dla mojej rozrywki to ty bez przerwy do mnie piszesz przez swoj syndrom sztokholmski i caly czas sie nadstawiasz na kolejnego kopa. Ja tylko odpisuję na twoje wiadomosci pelne masochizmu :) Wiem ze cierpisz, ale trzeba bylo nie zaczynać to nie plakalbyś teraz.

AuchanBin

O powtarzaniu mówi typ, co cały czas powtarza jedno i to samo XD Cały czas piszesz "syndrom sztokholmski" , "zmasakrowałem", "ograniczonym troll", "kolejnego kopa"... Klasyk, hipokryta, który myśli, że jak powtórzy coś 100 razy, to stanie się prawdą. Mówi o poziomie wypowiedzi, a sam masz problem z ortografią i interpunkcją, nie mówiąc o składni. Tak, nic innego jak projekcja swojej osóbki na mnie.
Ale typ, nie mający życia, cały czas będzie mi odpisywać w nadziei, że sobie odpuszczę. Chciałeś być cwaniakiem, a gdy przyszło co do czego, wyszedł żałosny chłopaczek, którego jedynym osiągnięciem w życiu jest "luzaka" w sieci, a potem tylko płacz i wycie. XD Ale czego oczekiwać od typa, który próbuje mi odszczekać powtarzając jedno i to samo bo jego jednocyfrowe IQ nie jest w stanie więcej stworzyć.

Bilet95

Wiem, ze nie dociera do ciebie rzeczywistosc i twoj glut z glowy spalił sie doszczętnie i pozostal ci tylko twój syndrom sztokholmski, placz i ujadanie, ewentualnie klamstwa z niedorozwiniętymi błedami ortograficznymi i gramatycznymi. Kazdy widzi, ze jedyne co ci pozostalo to płaszczyc sie bez przerwy przede mną i belkotac w kólko jedno i to samo z nadzieją, ze cokolwiek to da XD Za kazdym razem gdy mnie zaczepiasz, ja z radoscią odpowiem zgodnie z faktami i zaszczycę twoje zalosne zycie przegrywa swoją obecnością na chwilę chociazby żebys zaznał wyższej kultury i obycia. Zwlaszcza ze to twoje belkotanie jest coraz zabawniejsze :D

AuchanBin

I znowu, powtarzanie i powtarzanie, bo nic więcej nie możesz. Wiecznie powtarzasz ten sam bełkot w nadziei, że coś to zmieni, typowe jak przystało na nieogarniętego trolla.
Chciałeś być cwaniakiem, a wyszedł płaczliwy nieudacznik, zacząłeś i jeszcze kłamiesz, że nic takiego nie miało miejsca, bo gdy ty atakujesz, to wszyscy się śmieją, a gdy w twoją stronę idzie to samo, to płacz i skarżenie się wszystkim wokół.
Za każdym razem musze dłużej czekać na twoją odpowiedzi, bo doprowadziłeś się do takiego stanu, że nie masz odwagi tutaj wejść i mi opisać.
Przegrałeś już dawno, nic ci nie zostało. I doskonale o tym wiesz.

Bilet95

Wiem, ze powtarzasz i klamiesz bo nic innego ci nie zostalo, pewnie sam juz wierzysz w ten belkot ktory starasz sie wcisnąc, ale plaszczeniem sie pod moimi nogami niewiele wskorasz. Zacząłes, ja cie zniszczyłem i taki jest koniec, Reszta to juz sprawa lekarzy jak bedą leczyc twoją zniszczoną psychikę.

AuchanBin

Uwielbiam, jak żałośnie powtarzasz za mną wszystko, ale to dosłownie wszystko. Ale tak robią trolle takie jak ty, nie potrafią nic wymyślić, to kopiują to co inni napisali. Ale wszyscy to widzą, wszyscy widzą jakim jesteś. Pisałem, że sobie nie życzę takiego pisania, jak to serwowałeś, to teraz masz! Cierp, tak jak na to zasługujesz.

Bilet95

Wiem, ze lubisz powtarzac za mną wszystko co powiem, jednak róznica jest taka, ze taki niedorozwój jak ty nigdy nie dorówna mistrzowi takiemu jak ja. Zdeptałem cie i ludzie cie deptają przy okazji co mnie cieszy :) Wiem, ze cierpisz, bo nie masz zycia poza trolowaniem przed ekranem komputera. Niestety zaczepiles mnie i cie zmasakrowalem dla dobra forum filmwebu :)

AuchanBin

Ośmieszaj się dalej, wszyscy widzą, że to ty powtarzasz za mną. Jesteś na tyle nie dorobiony, że myślisz, iż jak powtórzysz kłamstwa to stanom się prawdą. Wszystko co o tobie pisałem okazało się prawdą, przegrałeś co potwierdzają twoje żałosne powtarzanie za mną. Tak jak przystało na trolla. Dobrze, że cię tak potraktowałem, przytemperuje to twoje cwaniactwo, co jak widać już poskutkowało w twojej desperacji.

Bilet95

Widzę, ze oprocz tego, ze straciles kontakt z rzeczywistoscią i dostales syndromu sztokholmskiego to jeszcze zlapales zboczenie powtarzania po mnie wszystkiego i w desperacji szukasz w tym pocieszenia po tym jak cie opieprzyłem ośmieszając cie przed wszystkimi (z resztą sam tez juz od początku sie osmieszales, ja tylko zakonczylem twoją egzystencję niedorozwinietego trolla). Myslałem, ze wiekszą frajdę przyniesie mi kopanie ciebie, ale to trochę tak jakbym kopal stare zaschnięte guano. Wiec jedyne co po tobie mozna zrobic to spuscic wode :) Plyn do najbardziej zakopanych kanalow przegrywie i na zawsze taplaj sie w upokorzeniu :) WOOOOOOOOSHHHHHHHHHHHHHHHHH :)

AuchanBin

Powtarzanie swoich wypocin oraz wieczne parafrazowanie tego co ja pisałem, tylko i wyłącznie potwierdza to, że się przegrzałeś.
Ale no cóż, zasłużyłeś sobie na takie potraktowanie swoim chamstwem, brakiem kultury, pseudocwaniactwem oraz "graniem ofiary".
Ośmieszaj się dalej, wszyscy widzą, że to ty powtarzasz za mną. Jesteś na tyle nie dorobiony, że myślisz, iż jak powtórzysz kłamstwa to stanom się prawdą. Wszystko co o tobie pisałem okazało się prawdą, przegrałeś co potwierdzają twoje żałosne powtarzanie za mną. Tak jak przystało na trolla. Dobrze, że cię tak potraktowałem, przytemperuje to twoje cwaniactwo, co jak widać już poskutkowało w twojej desperacji.

Bilet95

Moje buty już wystarczająco wyczyściłeś swoim płaczem syndromu sztokholmskiego i innymi zboczeniami. Teraz plyn, plyn, plyn do najbardziej zakopanych kanałow przegrywie i na zawsze taplaj sie w upokorzeniu :) WOOOOOOOOSHHHHHHHHHHHHHHHHH :)

AuchanBin

Żałosne. jak starasz się powtarzać swoje gadki pokazując twoją ubogość intelektualną. Ale to potwierdza fakt, jak zostałeś zjechany. A skoro ty mogłeś być chamem i prostakiem, to ja odpłacam pięknym za nadobne. Każdy widzi, że to ty zacząłeś, że sobie nie życzyłem takich tekstów jak waliłeś ty, a gdy poszło w twoją stronę... zacząłeś się żalić, na prawo i lewo. A najlepszym sposobem na zniszczenie ciebie, było pokazanie prawdy, którą starasz się żałośnie zatuszować swymi teoriami spiskowymi. Miałem racje i doskonale wiesz, że tak jest.

Bilet95

Powtarzam, ze nie jestes mi już do niczego potrzebny zniszczony skopcony trollu i malo mnie obchodzi twoj syndrom sztokholmski, zglos sie do lekarza (chociaz za miedziaki ze zbierania makulatury z resztą zuli to ciezko bedzie ci znalezc bardzo dobrą opieke). Moje buty juz wystarczająco wyczysciłeś swoim płaczem i innymi zboczeniami :) Teraz plyn, plyn, plyn do najbardziej zakopanych kanałow przegrywie i na zawsze taplaj sie w upokorzeniu :) WOOOOOOOOSHHHHHHHHHHHHHHHHH :)

AuchanBin

Jak przystało na zniszczonego i zjechanego z góry na dół, będziesz powtarzać jedno i to samo w nadziei, że sobie odpuszczę XD Przegrałeś, a krach twojej dumy był słyszalny w całej Polsce. Tak cię zabolało, że musiałeś się skarżyć innym. Ty zacząłeś, nie życzyłem sobie takiego traktowania, i dostałeś to na co zasługiwałeś. Teraz od 4 miesięcy cierpisz i będziesz cierpiał dalej panie porażko. Zesrałeś się i pogrążyłeś, masz za bycie gburem i frajerem, który myślał, że jest cwaniakiem do czasu jak trafił na kogoś kto odpisał mu w ten sam sposób co ty. A najlepsze jest to, że doskonale o tym wiesz! Mógłbym odpuścić, ale satysfakcja ze zgniecenia takiego marnego ego jak twoje, aż mi nie pozwala XD

Bilet95

Wiem, ze masz zniszczoną czaszke po tym jak cie niemiłosiernie skopałem (sam sobie jesteś winien) i rozumiesz cokolwiek tylko poprzez powtarzanie niemal jak niedorozwiniety więc powtarzam, ze nie jestes mi już do niczego potrzebny zniszczony skopcony trollu i malo mnie obchodzi twoj syndrom sztokholmski, zglos sie do lekarza (chociaz za miedziaki ze zbierania makulatury z resztą zuli to ciezko bedzie ci znalezc bardzo dobrą opieke). Moje buty juz wystarczająco wyczysciłeś swoim płaczem i innymi zboczeniami :) Teraz plyn, plyn, plyn do najbardziej zakopanych kanałow przegrywie i na zawsze taplaj sie w upokorzeniu :) WOOOOOOOOSHHHHHHHHHHHHHHHHH :)

AuchanBin

Aha, znowu kopiowanie siebie samego bo już nic nie jeste ś w stanie wymyślić. Jak przystało na zniszczonego i zjechanego z góry na dół, będziesz powtarzać jedno i to samo w nadziei, że sobie odpuszczę XD Przegrałeś, a krach twojej dumy był słyszalny w całej Polsce. Tak cię zabolało, że musiałeś się skarżyć innym. Ty zacząłeś, nie życzyłem sobie takiego traktowania, i dostałeś to na co zasługiwałeś. Teraz od 4 miesięcy cierpisz i będziesz cierpiał dalej panie porażko. Zesrałeś się i pogrążyłeś, masz za bycie gburem i frajerem, który myślał, że jest cwaniakiem do czasu jak trafił na kogoś kto odpisał mu w ten sam sposób co ty. A najlepsze jest to, że doskonale o tym wiesz! Mógłbym odpuścić, ale satysfakcja ze zgniecenia takiego marnego ego jak twoje, aż mi nie pozwala XD

Bilet95

Wiem, ze masz zniszczoną czaszke po tym jak cie niemiłosiernie skopałem (sam sobie jesteś winien) i rozumiesz cokolwiek tylko poprzez powtarzanie niemal jak niedorozwiniety więc powtarzam, ze nie jestes mi już do niczego potrzebny zniszczony skopcony trollu i malo mnie obchodzi twoj syndrom sztokholmski, zglos sie do lekarza (chociaz za miedziaki ze zbierania makulatury z resztą zuli to ciezko bedzie ci znalezc bardzo dobrą opieke). Moje buty juz wystarczająco wyczysciłeś swoim płaczem i innymi zboczeniami :) Teraz plyn, plyn, plyn do najbardziej zakopanych kanałow przegrywie i na zawsze taplaj sie w upokorzeniu :) WOOOOOOOOSHHHHHHHHHHHHHHHHH :)

AuchanBin

Aha, znowu kopiowanie siebie samego bo już nic nie jesteś w stanie wymyślić. A więc ponawiam: Jak przystało na zniszczonego i zjechanego z góry na dół, będziesz powtarzać jedno i to samo w nadziei, że sobie odpuszczę XD Przegrałeś, a krach twojej dumy był słyszalny w całej Polsce. Tak cię zabolało, że musiałeś się skarżyć innym. Ty zacząłeś, nie życzyłem sobie takiego traktowania, i dostałeś to na co zasługiwałeś. Teraz od 4 miesięcy cierpisz i będziesz cierpiał dalej panie porażko. Zesrałeś się i pogrążyłeś, masz za bycie gburem i frajerem, który myślał, że jest cwaniakiem do czasu jak trafił na kogoś kto odpisał mu w ten sam sposób co ty. A najlepsze jest to, że doskonale o tym wiesz! Mógłbym odpuścić, ale satysfakcja ze zgniecenia takiego marnego ego jak twoje, aż mi nie pozwala XD

Bilet95

Wszyscy ludzie na stronie z odpowiednim rozumem niszcza cie i wysmiewają, ja po prostu postanowilem przypalic twoj tylek trolla bardziej, bo brzydko mnie obraziles gdy nie wiedziales jak sie uratowac w dyskusji :) Trzeba bylo nie zaczynac. Teraz plyn, plyn, plyn do najbardziej zakopanych kanałow przegrywie i na zawsze taplaj sie w upokorzeniu :) WOOOOOOOOSHHHHHHHHHHHHHHHHH :)

AuchanBin

Myślisz, że czytam te twoje wypociny, przecież zawsze dajesz to samo. Wiem, ze nie dociera do ciebie rzeczywistosc i twoj glut z glowy spalił sie doszczętnie i pozostal ci tylko twój syndrom sztokholmski, placz i ujadanie, ewentualnie klamstwa z niedorozwiniętymi błedami ortograficznymi i gramatycznymi. Kazdy widzi, ze jedyne co ci pozostalo to płaszczyc sie bez przerwy przede mną i belkotac w kólko jedno i to samo z nadzieją, ze cokolwiek to da XD Za kazdym razem gdy mnie zaczepiasz, ja z radoscią odpowiem zgodnie z faktami i zaszczycę twoje zalosne zycie przegrywa swoją obecnością na chwilę chociazby żebys zaznał wyższej kultury i obycia. Zwlaszcza ze to twoje belkotanie jest coraz zabawniejsze

Bilet95

Bilet95

Acha, jeszcze poza bezmyslnym powtarzaniem, starasz się na podobienstwo malpy z zoo nasladowac moje slowa :D Chociaz malpie w zoo lepiej to by wychodzilo :)

AuchanBin

Buhaha, ale żałosne, kapnął się dopiero teraz. Beka z frajera. To żałosne, jak ty kopiujesz i może być, ale jak ja zrobię to co ty, to już wielki żal. Tak hipokryta ma. Jak przystało na zniszczonego i zjechanego z góry na dół, będziesz powtarzać jedno i to samo w nadziei, że sobie odpuszczę XD Przegrałeś, a krach twojej dumy był słyszalny w całej Polsce. Tak cię zabolało, że musiałeś się skarżyć innym. Ty zacząłeś, nie życzyłem sobie takiego traktowania, i dostałeś to na co zasługiwałeś. Teraz od 4 miesięcy cierpisz i będziesz cierpiał dalej panie porażko. Zesrałeś się i pogrążyłeś, masz za bycie gburem i frajerem, który myślał, że jest cwaniakiem do czasu jak trafił na kogoś kto odpisał mu w ten sam sposób co ty. A najlepsze jest to, że doskonale o tym wiesz! Mógłbym odpuścić, ale satysfakcja ze zgniecenia takiego marnego ego jak twoje, aż mi nie pozwala XD

Bilet95

Haha przyznałeś, ze jestes niedorozwojem kopiującym zdania madrzejszych od ciebie. Nawet sam cisniesz beke z siebie :D Wiem, ze masz zniszczoną czaszke po tym jak cie niemiłosiernie skopałem (sam sobie jesteś winien) i rozumiesz cokolwiek tylko poprzez powtarzanie niemal jak niedorozwiniety więc powtarzam, ze nie jestes mi już do niczego potrzebny zniszczony skopcony trollu i malo mnie obchodzi twoj syndrom sztokholmski, zglos sie do lekarza (chociaz za miedziaki ze zbierania makulatury z resztą zuli to ciezko bedzie ci znalezc bardzo dobrą opieke). Moje buty juz wystarczająco wyczysciłeś swoim płaczem i innymi zboczeniami :) Teraz plyn, plyn, plyn do najbardziej zakopanych kanałow przegrywie i na zawsze taplaj sie w upokorzeniu :) WOOOOOOOOSHHHHHHHHHHHHHHHHH :)

AuchanBin

Hahaha, powiedział typ, który wiecznie powtarza wszystko za mną. Cały czas kopiujesz moje wpisy i może być, wiedziałem, że jak skopiuje twój, to jak przystało na skończonego hipokrytę, będziesz się do tego masturbował. Ale tak kończą, niedorobienie intelektualnie.
Na szczęście, wszyscy widzą, jak to ty zaatakowałeś mnie najpierw a potem miałeś o to pretensje, widzą, jak to chodziłeś w te i we wte się skarżyłeś, jaki to poszkodowany jesteś.
Oj tak, porażka bije z ciebie na kilometr.
Jak przystało na zniszczonego i zjechanego z góry na dół, będziesz powtarzać jedno i to samo w nadziei, że sobie odpuszczę XD Przegrałeś, a krach twojej dumy był słyszalny w całej Polsce. Tak cię zabolało, że musiałeś się skarżyć innym. Ty zacząłeś, nie życzyłem sobie takiego traktowania, i dostałeś to na co zasługiwałeś. Teraz od 4 miesięcy cierpisz i będziesz cierpiał dalej panie porażko. Zesrałeś się i pogrążyłeś, masz za bycie gburem i frajerem, który myślał, że jest cwaniakiem do czasu jak trafił na kogoś kto odpisał mu w ten sam sposób co ty. A najlepsze jest to, że doskonale o tym wiesz! Mógłbym odpuścić, ale satysfakcja ze zgniecenia takiego marnego ego jak twoje, aż mi nie pozwala.

Bilet95

Standardowo z twojej strony pieprzenie oderwanego od rzeczywistosci pokonanego trolla, ktory nie wie co ma zrobic i stara się cos osiagnac poprzez powtarzanie oderwanych od rzeczywistości bredni przegrywa :) Wszyscy ludzie na stronie z odpowiednim rozumem niszcza cie i wysmiewają, ja po prostu postanowilem przypalic twoj tylek trolla bardziej, bo brzydko mnie obraziles gdy nie wiedziales jak sie uratowac w dyskusji :) Trzeba bylo nie zaczynac.

AuchanBin

Rozpaczliwe wrzaski takiego nieudolnego przegrywa jak ty, to wręcz śmiech. Jedynie powtarzasz za mną wszystko. Gadki o wszystkich, jak to ci się udało, nic ci się nie udało, co potwierdza twoje coraz rzadsze wchodzenie na te stronę. Jak potrafiłeś tu piać codziennie tak teraz raz na tydzień, bo tak bardzo boisz się konfrontacji z tym co pisałem. Zostałeś zniszczony, obdarty ze wszystkiego co uważałeś za swoje na tej stronie. Byłeś chamem i prostakiem, więc otrzymałeś to na o zasługiwałeś, pojazd z mojej strony, co twoje żałosne ego nie potrafiło uciągnąć i po dziś dzień starasz się cokolwiek ugrać, choć wszyscy wiedzą, że nic z tego. Przegrałeś, już w momencie, gdy postanowiłeś być bucem, przegrałeś ponownie, gdy zacząłeś się żalić innym, jaki to jesteś poszkodowanym, przegrywasz dalej i przegrywać będziesz.
To ty zacząłeś, to ty odzywałeś się pierwszy jak cham i buc, wszystko tu zostanie i nie ważne jak długo będziesz przekrzykiwał, że wcale nie zacząłeś. To ty zacząłeś do mnie pisać obraźliwe, i dobrze o tym wiesz.
Jesteś taki jak twoje komentarze, na dnie. XD
Dalej, czekam na kolejną porcje, zgapiania ode mnie i kłamstw, jakoby to ja zacząłem. XD

Bilet95

Wszyscy ludzie na stronie niszcza cie, wysmiewają i opluwają :), ja po prostu należe do jednego z nich. Rowniez postanowilem przypalic twoj tylek trolla bardziej, bo brzydko mnie obraziles gdy nie wiedziales jak sie uratowac w dyskusji :) Trzeba bylo nie zaczynac. Teraz plyn, plyn, plyn do najbardziej zakopanych kanałow przegrywie i na zawsze taplaj sie w upokorzeniu :) WOOOOOOOOSHHHHHHHHHHHHHHHHH :)

AuchanBin

Rozpaczliwe wrzaski takiego nieudolnego przegrywa jak ty, to wręcz śmiech. Jedynie powtarzasz za mną wszystko. Gadki o wszystkich, jak to ci się udało, nic ci się nie udało, co potwierdza twoje coraz rzadsze wchodzenie na te stronę. Jak potrafiłeś tu piać codziennie tak teraz raz na tydzień, bo tak bardzo boisz się konfrontacji z tym co pisałem. Zostałeś zniszczony, obdarty ze wszystkiego co uważałeś za swoje na tej stronie. Byłeś chamem i prostakiem, więc otrzymałeś to na o zasługiwałeś, pojazd z mojej strony, co twoje żałosne ego nie potrafiło uciągnąć i po dziś dzień starasz się cokolwiek ugrać, choć wszyscy wiedzą, że nic z tego. Przegrałeś, już w momencie, gdy postanowiłeś być bucem, przegrałeś ponownie, gdy zacząłeś się żalić innym, jaki to jesteś poszkodowanym, przegrywasz dalej i przegrywać będziesz.
To ty zacząłeś, to ty odzywałeś się pierwszy jak cham i buc, wszystko tu zostanie i nie ważne jak długo będziesz przekrzykiwał, że wcale nie zacząłeś. To ty zacząłeś do mnie pisać obraźliwe, i dobrze o tym wiesz.
Jesteś taki jak twoje komentarze, na dnie. XD
Dalej, czekam na kolejną porcje, zgapiania ode mnie i kłamstw, jakoby to ja zacząłem. XD
Doskonale, że sprowadziłem ci do żygowin, które trzeba spuścić w kiblu WOOOOOOOOSHHHHHHHHHHHHHHHHH :)

Bilet95

HAHAHAHA JAK NIEDOROZWÓJ ODGAPIŁEŚ (NA SWOJ WŁASNY NIEDOROZWINIĘTY SPOSÓB) JUŻ WSZYSTKO OD CZŁOWIEKA KTÓRY CIE ZNISZCZYŁ I WYTARŁ TOBĄ ZIEMIĘ! XD SAM PADŁEŚ PRZEDE MNĄ NA TWARZ I CZEKASZ AŻ WYTRĘ TOBĄ BUTY :)) JEST CUDOWNIE :))

AuchanBin

Capslock, kolejna brzytwa której się chwytasz XD Dosłownie, wszystko ode mnie skopiowałeś, uważasz, że jak przekleisz to co o tobie słusznie napisałem, to nagle się wszystko zmieni?
Nie.
Przegrałeś, i doskonale zdajesz sobie z tego sprawę. Trzeba było do nie nie skakać ze swoimi tanimi tekstami, które jak było widać, jak tylko poszły w twoją stronę to się zesrałeś, i skarżyłeś innym. Jak przystało na internetowego cwaniaczka aka płatka śniegu.
Doskonale, że sprowadziłem ci do żygowin, które trzeba spuścić w kiblu WOOOOOOOOSHHHHHHHHHHHHHHHHH :)

Bilet95

HAHAHAHA NO I RAZ JESZCZE JAK NIEDOROZWÓJ ODGAPIŁEŚ (NA SWOJ WŁASNY NIEDOROZWINIĘTY SPOSÓB) JUŻ WSZYSTKO OD CZŁOWIEKA KTÓRY CIE ZNISZCZYŁ I WYTARŁ TOBĄ ZIEMIĘ! XD SAM PADŁEŚ PRZEDE MNĄ NA TWARZ I CZEKASZ AŻ WYTRĘ TOBĄ BUTY :)) JEST CUDOWNIE :))

AuchanBin

@AuchanBin Nic nie od gapiłem, jedyna osoba, która tu wiecznie zgapia od mnie to ty. Ale jak przystało na twoje liczne kłamstwa i manipulacje, to nic nowego. Od samego początku tylko obrażasz, kłamiesz i manipulujesz, w nadziei, że coś się zmieni. Ale nic się nie zmienia, a to jakim byłeś bucem, pozostało i pozostanie.

Bilet95

Wiem, ze tobie wszystko jedno bo juz lezysz ponizej kostek i jesli nie pomagają klamstwa i debilne powtarzanie sie to zacząles odgapiać bo i tak ludzie gardza twoimi belkotami. Sam sobie jestes winien.

AuchanBin

Oho, i znowu ode mnie skopiował XD To jest doprawdy żałosne. XD Jedynym winnym jesteś ty, to ty zacząłeś, to ty zachowałeś się jak buc, to ty zgrywałeś pokrzywdzonego na zmianę z cwaniakiem. Taka prawda o tobie. Zacząłeś, teraz cierp.

Bilet95

HahaXD, nie wiem niby co ' skopiowal' ale w sumie ty juz od miesiecy belkoczesz cokolwiek twoj skopcony glut podesle do twojej przegranej czaszki, wiec guano mnie to interesuje. Kiedy cie juz opieprzylem i skopalem (sam sobie jestes winien) wielokrotnie powtórzylem ze nie jestes mi juz do niczego potrzebny i dalem ci wolnosć. Skoro ciagle wracasz skomląc i płaszcząc sie pod moimi butami to albo masz syndrom sztokholmski, albo jestes trolo masochistą, albo zwyklym debilem :) Tak wlasnie każdy cie podsumuje :)

AuchanBin

Powiedział typ, który od miesięcy mnie kopiuje i kręci się ciągle wokół jednego i tego samego.
Wszystko co napisałeś, już na