PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688472}
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 12015
The Sims 4
powrót do forum gry The Sims 4

Mnie osobiście się nawet podoba, ale słyszałem już komentarze w stylu, "to chyba w paincie było robione", albo "producent chyba przegrał kasę na grafików". Myślę, że ludzie za bardzo porównują je z wcześniejszymi. Tutaj napis jest równiejszy niż w poprzednich częściach i nie ma obramowania, co chyba najbardziej się nie spodobało.
A wy co sądzicie?

ocenił(a) grę na 4
Windraver

Na szybkości? to raczej ostra bzdura ponieważ deweloperzy mają jeszcze sporo czasu ponieważ do the sims 3 ma wyjść jeszcze jeden dodatek który jeszcze nie miał swojej premiery , wracając do logo mogli by je ewentualnie zmienić, lecz po co?

Windraver

Też mi się podoba, jest minimalistyczne i nawiązuje do wcześniejszych części. Lepsze takie niż pełne niepotrzebnych drobiazgów.

ocenił(a) grę na 9
Windraver

Szczerzę to mi na początku skojarzyło się z pierwszą częścią simsów, a to raczej nie dobrze, bo im nowsza gra tym powinno być lepiej i więcej...

xpierwszyrazx

A kto tak powiedział? Wcale tak być nie musi, minimalizm nie oznacza czegoś gorszego, czasem wręcz przeciwnie.
Zresztą nie rozumiem o co cała dyskusja :) Logo jak logo, najważniejsza jest sama gra.