PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56144
5,3 15 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

Byłam z koleżanką ostatnio i nigdy się tak się nie uśmiałam! Cała sala wyła ze śmiechu w tych samych momentach. To nie jest tylko moje odczucie. Cała sala! Jednym słowem żenada. Nie wiem co może się podobać w tym filmie - moment, w którym dziewczyna zamiast zombie zabija strażaka? :D albo tekst "Nie zabijcie go! To tylko dziecko" gdy mały czerwony potwór chce im wygryźć gęby. Albo składanie larwy tuż przed kamerą. Po co miał się chować jak mógł wrócić z dziewczyną przed noktowizor? No jednym słowem paranoja i strata czasu. Pieniędzy nie żałujemy, bo rzadko kiedy tak się śmiejemy. Na komediach bywa gorzej :D

ocenił(a) film na 2
lpasiunia

czesc 1 jeszcze mozna bylo przetrawic ale 2 to totalna kupa 2/10. nawet sie nie smialem. Nie dostrzeglem zadnych pozytywow. Najlepsze jest wymachiwanie giwerami przez ten smieszny oddzialek..cudem sie sami nie pozabijali..(no 1sam sie zabil).scena z "dzieciakiem"tez niezla i te wieczne gadanie i klutnie..no ale coz taki "urok" hiszpanskiej telenoweli..

ocenił(a) film na 3
bender79

Zgadzam się. Cieniutki filmik. 1-ka była dla mnie zaskoczeniem; 2-ka... powielaniem schematu i tyle

Yarada

Nie zgadzam się. Kto powiedział ze rec2 ma być czymś zupełnie nowym ? nikt , miała to być kontynuacja rec a rec 3 w 2011 roku bedzie dalsza kontynuacją. Klimat Rec2 bardzo dobry tak jak w 1 , polecam filmik 9/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
szymciasty1

ahaahahah HARDCORE!

<za krotki>

szymciasty1

Gdybyśmy się tylko znali, za ten tekst miałbyś przejebane.

szymciasty1

szymciasty, leszczu za taką gadkę powinieneś mieć powiększoną możliwość robienia kupy frajerze.

ocenił(a) film na 8
lpasiunia

Mnie tam sie podobal, prawie tak samo jak pierwsza czesc. 8 na 10.

ocenił(a) film na 7
lpasiunia

"Cała sala wyła ze śmiechu" . To raczej świadczy o głupocie widzów niż filmu.Bajeranci, popisowka w grupie, mocność w gębie hihihi, hahaha- typowy kretyn małolat." Nie wiem co może się podobać w tym filmie - moment, w którym dziewczyna zamiast zombie zabija strażaka" Oczywiście ty trzymając bron pierwszy raz w życiu mimo stresu trafiłabyś prosto miedzy oczy."Nie zabijcie go! To tylko dziecko" Oczywiście ty nie miałabyś problemów z pociągnięciem za spust .Podsumowując , zmień towarzystwo bo zgłupiejesz jak oni , no chyba ze już za późno. Pozdrawiam.

lpasiunia

Zgadzam się w pełni z @ma_rcin. Taka sytuacja może zawsze zaistnieć pod wpływem chwili i "odpowiedniego" towarzystwa szczególnie w gronie jakiś najaranych bądź pijanych małolatów. Ja będąc w takiej sytuacji po prostu wyszedłbym z sali kinowej, bo chcąc się pośmiać wybrałbym się raczej na komedię.

ocenił(a) film na 2
oxygen78

poziom filmu jak i wypowiedzi niektórych forumowiczów - żenua.
2/10 ale chyba i tak o 2 za dużo.

ocenił(a) film na 10
bolo97

heh twoja wypowiedź to natomiast jest 10/10 :P

ocenił(a) film na 7
lpasiunia

Niektórzy muszą sobie dodawać odwagi więc się głupio śmieją.

lpasiunia

Witam , czytam twoją wypowiedź na temat filmu, i myślę że Ty i koleżanka jesteście w jakiejś sekcie satanistów albo byłyście naćpane, lub jesteście nienormalne...mnie jakoś w tym filmie nic nie bawiło, trzeba być chorym człowiekiem żeby śmiać się jak np. jedna osoba strzela drugiej w głowę...a teraz inaczej jesteś prawdopodobnie zwykłym plastikiem z tipsami po solarce i z mózgiem wielkości szpilki, przykro mi ale jak widzę gdy ktoś tak debilnie ocenia film to mnie krew zalewa....chcesz krytykować ??? proszę bardzo, po pierwsze , podaj konkrety, argumenty co ci nie pasuje, nie podoba, i dlaczego, jak grają aktorzy zwróć także uwagę na spójność fabuły itp. po drugie podchodź do tego poważnie i nie zachowuj się jak dziecko które ogląda pokemony w wieku 20 lat i wyżej, no i po trzecie, proszę, tak debilne przeżycia i komentarze pozostaw dla siebie a jak Cie bawi coś takiego to udaj się do lekarza bo w przyszłości możesz zacząć bawić się w sadystę...dla śmiechu i zabawy.obraziłem ??? przepraszam, czasami to jest niezbędne do tego aby wam kur...wa przemówić do tych pustych łbów. pozdrawiam!

lpasiunia

Dlatego nie polecam oglądać horrorów w grupie. Moja dziewczyna oglądała pierwszą część ze znajomymi i też się śmiała. Jak jest duża liczba osób, to zawsze jest śmiech na horrorze.

ocenił(a) film na 3
ThatLastGuy

Film to kicha. Ja oglądałem ten film z moją dziewczyną w nocy i może ze dwie sceny mnie zaskoczyły i lekko wystraszyły. Przez cały seans się śmiałem i komentowałem rażące błędy typu snajper, który nie potrafi zastrzelić celów, no beka na maxa. Ocena 3/10. Szkoda bo jedynka była niezła.

Valmont_3

Skoro na dwójce się śmiałeś to na jedynce zapewne także powinieneś. Zresztą na każdym horrorze można się śmiać. Wystarczy tylko odpowiedni nastrój i towarzystwo.

ocenił(a) film na 5
lpasiunia

A czasem ten strażak nie zmienił się w zombie? Tak mi się wydawało, że przez kontakt krwi...