czemu brzydka Aintha szpeci główny plakat? Już wolę marudnego Shemka - przynajmnie ma fotkę z klimatów jakie lubię :D
Pif paf...
Dym z lufy pistoletu wzleciał ku górze oznajmiając całemu światu chwilę mojego triumfu. Kula przeszła na wylot przez Twoje paskudnie otłuszczone ciało trafiając w samo serce (choć starałeś się je ochronić blaszkami miażdżycowymi jedząc za dużo i za tłusto). Jako, że stałeś przed typową polską ścianą kula odbiła się i rykoszetem trafiła stojącego nieopodal Shemka w sam środek czoła. On i tak jest nieżywy, więc krzywdy zbyt wielkiej mu nie zrobiła, ale wbiła się tak mocno, że do końca świata będzie nosił znamię. Jako znak, że nie staje się przed tymi, którzy w rękach trzymają naładowaną giwerę.
Aintha, daj na wstrzymanie z kofeiną :) na 2 zdjeciu mi osobiscie bardziej sie podobasz :), ale na okładce nie widze nikogo innego, chociaż przyznam, ze Vimo w masce Zorro wyglada jak po liftingu.
pozdrawiam ;)
(Pyzaty-li?
Pyzaty.
Rumiany-li?
Rumiany.)
Opoz, słońce moje, potrzymaj proszę to jabłuszko. Nie, nie w tłustych łapkach. W ząbkach. Nie, nie zaciskaj proszę, tylko potrzymaj. Teraz podaj, proszę, nadgarstki tak razem. O, właśnie. Przepraszam na chwilkę.
puss!
hej, puss! Gdzieś Ty schowała mój rożen?
Idź już ćwiczyć, chłopczyku - bo wyraźnie masz tak małe bicepsy, że musisz je wirtualnie prężyć i udawać, iż to jedyne, o co dbasz.
Powodzenia, malutki.
Zgłoś się, gdy ci te mięśnie urosną - bo w główce chyba co rosnąć już nie ma.
Albo ten żal jest tak silny, albo Ty przeholowałeś z retuszem tych swoich fotek. Na zdjęciach wyglądasz raczej na chłopa z tej wyższej niż średnia kategorii wagowo-mięśniowej, a nie dajesz sobie rady z wyjęciem hantli z własnego tyłka?? No i skąd one się tam wzięły??
Fajnie, że go zablokowaliscie, i fajnie, że przymykacie oko na uzytkowniczke Tenar..............bo ona przecież nazywając go świnią użyła takich ładnych słów........swoją drogą jakież to kobiece.
A co tak sie przyczepiliście do tych hantli? Czyzby nutka zazdrości?, spowodowana problemami z utrzymaniem na karku takich tęgich w wiedzę główek.
Sprawę hantli trzeba koniecznie rozwiązać. Takie traktowanie naszych czworonożnych przyjaciół jest wielce niemoralne!! Kto to widział, aby wsadzać im w cztery litery sześcioliterowe hantle?? Pewnie niedługo odezwie się organizacja PETA i wtedy będzie problem:/