PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128910}
6,1 593  oceny
6,1 10 1 593
Łeb pełen filmów
powrót do forum filmu Łeb pełen filmów

Z pewnością macie jakieś zastrzeżenia co do niektórych funkcji serwisu, a przynajmniej ja takowe odczuwam. Pewnie to i tak nic nie da, ale przynajmniej się wypiszę.

1. Dlaczego nie ma możliwości pokazywania wszystkim internatom odwiedzającym naszych profili obejrzanych przez nas tytułów? Po wyborze opcji pokazuj wszystkim widać jedynie jedną stronę z ostatnio oglądanymi filmami. Żeby pochwalić się tytułami, które obejrzeliśmy, pokazać jak się ocenia trzeba być użytkownikiem portalu i znajomym danego użytkownika. To sprawia, że funkcja prezentująca listę jest na nic, a przynajmniej w opłakanym stanie. Dodanie takiej opcji to chyba nie straszny nawał roboty, a prawdopodobnie większość użytkowników by jej używała.

2. 'Za krótkie' posty na forum są bezsensu. Zazwyczaj użytkownicy po prostu dopisują wyrażenie 'za krótki' albo losowy ciąg liter by zwiększyć liczbę znaków.

3. Przydała by się funkcja prezentująca najlepiej oceniane przez na seriale podobnie jak to jest z filmami. Myślę, że to mogłoby być lepsze od obecnie 'oglądanych', ale ten punkt to akurat szczegół.

Jak mi się coś przypomni to dopisze. A może wy macie jakieś pomysły? Mam nadzieje, że nie zjecie mnie żywcem za ten temat, proszę o wyrozumiałość. x-)

ZupkaChinska

Sorka za ortograficznego w temacie, nie zauważyłem go 0.o ,
a niżej powinno być nasze profile, nie 'naszych profili'.
Niestety opcja edytuj wygasła kiedy się zorientowałem.

ocenił(a) film na 1
ZupkaChinska

wszystkim internatom lool...........a akademikom?

ps. NIKT ci nie odpisał bo maja w dupie twa bełkotliwą wypowiedz!

schiz

Odgrzebałeś temat z przed dwóch lat. Gratulacje.
Przepraszałem za błędy w temacie więc nie bądź zgryźliwy.

ocenił(a) film na 1
ZupkaChinska

ale TEGO nie prostowales.