PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=712573}

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Rogue One: A Star Wars Story
2016
7,4 168 tys. ocen
7,4 10 1 168180
7,1 58 krytyków
Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Brak scen

ocenił(a) film na 9

Zwrociliscie uwage, ze bylo wielu scen, ktore widzielismy w zwiastunie?

ocenił(a) film na 9
maniekboy

Jedyna na której brak zwróciłem uwagę, to ta w której Jyn idzie po tej platformie przy antenie i podlatuje Tie fighter :)

ocenił(a) film na 9
meszcz

Nie było też słów - to rebelia, więc sie buntuję

ocenił(a) film na 9
meszcz

A scena jak biegna w tej bazie? Jyn, Cassian i K-2SO?

ocenił(a) film na 9
maniekboy

Umknela mi tez scena, jak K2 mowi do Jyn -" Kapitan powiedzial, ze jestes przyjaciolka, wiec Cie nie zabije".

ocenił(a) film na 9
maniekboy

Nie bylo tez sceny, jak rebelianci wybiegaja na pole bitwy pelne AT-AT. Jak Krennic idzie po wodzie w strone plazy. Pewnie te zmiany wprowadzil Disney po opinii, ze film jest zbyt mroczny i brutalny

ocenił(a) film na 10
maniekboy

Zwiastun 1: Vader przed ekranem z czerwonym diagramem

ocenił(a) film na 9
meszcz

Też mi brakowało tej sceny, ale ona jest trochę bez sensu, bo o ile pamiętam to tie fightery nie latały pionowo.

ocenił(a) film na 9
buster4e

Lataly. Mogly zawisnac w powietrzu. Jak wiekszosc statkow

ocenił(a) film na 10
maniekboy

No ba... przecież odczepiały się od podwieszeń i wylatywały z hangaru. Nie potrzebowały lądowiska z trasą rozpędzenia.

ocenił(a) film na 9
maniekboy

W sumie możesz mieć rację. Założyłem, że skoro startują z zaczepów w hangarze to nie potrafią zawisnąć w powietrzu. W sumie w filmach nie widzimy TIE Fighterów, które tak wiszą (oprócz TFA), chyba że przy opuszczaniu hangaru w niszczycielu gwiezdnym.

ocenił(a) film na 10
maniekboy

Nie było też jednej sceny z Krenniciem i Vaderem ze zwiastunu. Chodzi mi o tą co mówią o potędze DS.

ocenił(a) film na 9
maniekboy

Dokrętki dużo pozmieniały, tak jak i z TFA wycięto 40 minut, tak w R1 dobre 20-30 minut,

ocenił(a) film na 10
maniekboy

Liczę że jak wyjdzie R1 na DVD czy Blue-Ray będzie wersja reżyserska.