PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=712573}

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Rogue One: A Star Wars Story
2016
7,4 168 tys. ocen
7,4 10 1 168174
7,1 58 krytyków
Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Głowna bohaterka wygląda identycznie jak Katniss w "kosogłosie" do tego wszystkie te zdjęcia przypominają mi ten film, więc nie wiem czy będzie to coś dobrego.

użytkownik usunięty
naka1234

Z tego co mi mówili znajomi, którzy widzieli ten film (pokazy prasowe) to film jest zdecydowanie lepszy od TFA. Nic nie wspominano o tym, że w jakikolwiek sposób nawiązuje do Igrzysk. Choć przyznaję, że sama miałam podobne do Twoich skojarzeń.

ocenił(a) film na 1
naka1234

odradzam iść do kina chyba że lubicie film Igrzyska Śmierci Łotr 1. Jest tam Space Katniss,Space Haymitch,Space President Snow,Space President Coin,Space Peeta (Lub Gale...Lub Finnick), Space District 12,Space Arenas jak to kogoś przekonało do filmu to zapraszam do oglądania ja żałuje że na to coś wogóle poszłem. CO TEN DISNEY SOBIE MYŚLI PIERW KOPIUJE FABUŁĘ Z GWIEZDNYCH WOJEN 4 A TERAZ KOPIA IGRZYSK ŚMIERCI, JA PRZEZ CAŁY FILM PRAWIDŁOWO ZGADYWAŁEM CO SIĘ STANIE DALEJ W FILMIE, A SKĄD WIEDZIAŁEM? PRZYPOMNIAŁEM SOBIE TYLKO 1 CZĘŚĆ IGRZYSK ŚMIERCI I TADAM!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE POCZEKAJCIE AŻ FILM BĘDZIE NA TORRENTACH DOBRZE WAM RADZĘ