Jyn chyba nie będzie Mary Sue, skoro z kajdan uwalnia ją facet. :P Miła odmiana po Rey która tak naprawdę nigdy nie potrzebowała pomocy.
No na razie na to wygląda. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Nie wiem jak Ty, ale odnoszę wrażenie po tym zwiastunie jakby spuścili z tonu. I nie wiem czy to kwestia muzyki czy tego, że film jednak nie będzie taki mroczny na jaki się zapowiadał na początku.
Samo wejście Vadera ma więcej mroku (w dobrym tego słowa znaczeniu) i niż całe TFA razem wzięte. :)
A tutaj się z Tobą zgodzę. Nie wiem co ta postać w sobie ma ale tak właśnie jest. :)
Bo na Felicity nie da się patrzeć poważne - ni zdolna ni ładna, a tu dochodzi jeszcze ten śmieszny scenariusz i dialogi, które będzie musiała recytować.
no właśnie też jakoś nie umiem. W TASM 2 grała Felicie Hardy... powinna z mety dostać złotą malinę... nie wiem ale nie podchodzi mi ona. Na plakatach zdjęciach to samo, na jednych całkiem ok na drugich kompletna kłoda... z bohaterami epizodu VII od razu jakąś więź poczułem jak ze starą gwardią. Jakbym ich ten znał właśnie nie od tego epizodu. Boję się po prostu nie chcę powtórki z Kobieta Kot... gdzie główna bohaterka niszczy film no poza tym że film i tak był już zniszczony...
A Epizod VII to nie była "bieda intelektualna" połączona z powtórek poprzednich części?
Ale komentujesz tak SW, ponieważ boli cię, że to marka o wiele, wiele popularniejsza niż ta denna trylogia na podstawie niezłej książki.
To akurat nie bardzo powtórka z rozrywki. Siódma część była powtórką z rozrywki.
Ale widać, że to cię boli i masz jakąś obsesję na punkcie krytykowania SW. Przypominam sobie, że kiedyś pochlebnie mówiłeś o Marvelu, a tam każdy film to powtórka z rozrywki, więc...
No to chyba sobie źle przypominasz, bo Marvel mi wisi. Mogę oglądać, nie muszę.
Tak, Łotr 1 to kolejna powtórka, biorąc pod uwagę wątek Gwiazdy śmierci. Połowa filmów SW ma to samo
gdzie powtórka skoro film się dzieje przed New Hope? nie widzę nigdzie powtórki Kamilu... ok może i w TFA ta gwiazda trzeci raz to była porażka ale w tym filmie o to chodziło...
no policzyłem :) nie mówię tego złośliwie nawet się zgodziłem. W TFA była 3 gwiazda jak pisałem zbędna. Tu natomiast chodzi o jej plany które poznajemy w AoC. Tu jej nie będzie a plany.
Oczywiście, że będzie, widzieliśmy ją w zwiastunach, a ponadto przyczyni się do destrukcji Jedhy.
a to sorry nie wiem nie oglądałem wszystkich zwiastunów. Chociaż mogłem się skapnąć jest na plakacie tym głównym... brawo ja xdd
ale jednak moim zdaniem nie można traktować tego jako kolejną gwiazdę. Bo jest to ta pierwsza... problemem tego filmu tak sobie myślę może być czas powstania... powinien być albo 5 lat po Zemście Sithów w kinach albo przed TFA. A że w TFA była ta trzecia gwiazda to właśnie jest ta bulwersacja że kolejna gwiazda itd. Znaczy oczywiście to moje zdanie :)
Jak nie można traktować, jako kolejną gwiazdę, skoro znów ją dostajemy? Nieważne że to ta pierwsza - znów będzie film o Gwieździe Śmierci.
To tak jakbyś miał 4 filmy o kamieniu filozoficznym. Nawet jeśli byłby to ciągle ten sam kamień, a nie kolejne nowe, to i tak są to powtórki z rozrywki
Tralier wygląda fajnie, jehda pokazała się klimatycznie. Vader powinien nieco się popisać, bo w OT głównie chodzi po pokładzie i straszy oficerów... Jeśli będzie tłukł rebelię podczas bitwy, to z chęcią obejrzę ten spin-off, mimo, że temat dalej się kręci wokół Deathstar...
Reakcja Kylo Rena na najnowszy zwiastun.
ht tps://www.youtube.c om/watch?v=9pEHQhIlyDw