Kobieta, murzyn, szturmowiec w wyróżniającej się zbroi... Czy wyjdą poza ten schemat? Bo to zaczyna być nieciekawe i nudne :P A tytuł to nie miał być przez przypadek "Łobuz Jeden" w polskiej wersji?
Nie dbam o kolor skóry, ale ogólnie ten murzyn mi nie pasuje tutaj - jak by się z uniwersum Marvela urwał. Jyn jak najbardziej na plus. Kolejna dziewczyna i nie żadna miękka klucha tylko badass, do tego ładna nic tylko czekać;) O którego szturmowca ci chodzi? Ten czarny to nie jest jeden, to cały oddział "dark trooperów"
Tych szturmowców jest sporo a nie jeden, akurat kobieta jak jest to jest spoko, murzyn będzie pewnie drugoplanowy jak nie trzecioplanowy. I to jest czepianie się na siłę i zniechęcanie niektórych przed premierą.
Tak, tak. Najlepszym usprawiedliwieniem film jest: Nie ma co narzekać przed premierą.
A potem okaże się, że rzeczywiście będzie powtórka z postaci Rey, admirała jakiegoś tam, Phasmy, Gwiazdy Śmierci itd.
Naprawdę, aby przewidzieć fabułę i chwyty w dzisiejszych blockbusterach wcale nie trzeba być medium.
Ale narzekanie na film po minutowym zwiastunie to przesada. Niektórzy jakby mogli to by 1* już teraz wystawili. Działa to tez odwrotnie. Są tacy co już by chcieli dać 10* i nakręcają innych po czym potem oczekiwania przebijają film :)
Em, napisałem coś o zachwalaniu, doczytaj post do końca ;) Ja bym sugerował pozostać w chłodnym nastroju co do filmu, każdego bo potem może rozczarować. Ja osobiście na film czekam i liczę że będzie dobry, albo lepszy od TFA.