Według mnie bardzo fajny :) Klimat inny niż w epizodach, ale właśnie chyba na coś takiego mam ochotę :) Teraz tylko czekać na Vadera i Tarkina :D
Zapowiada się świetnie.
Póki co, jest klimat SW, są smaczki dla fanów starej trylogii, nie widzę przesady z green screen..
Jaram się jak Anakin na Mustafar :)
Trochę mi tylko ten samuraj nie pasuje :)
No i mam nadzieję, że nie zrobią z Jyn Erso drugiej Mary Sue, jak Rey ;)
Straszliwie to poprawne politycznie: w głównej roli silna kobieta (znowu, tak jakby Rey w SW 7 nie wystarczyła), dobry murzyn Whitaker który pasuje tutaj jak pięść do nosa, skośnooki ninja- no bo przecież każdy kto jest skośny od razu ma w genach naparzanie się kijem jak Donatello no i zły białas (w dodatku blondyn- aryjczyk) XD To co mi się nie podobało.
Na plus jednak- mało CGI, dużo praktycznych efektów, AT- AT na plaży, zdjęcia z budowy Gwiazdy Śmierci bardzo ładne, ogólnie czuć trochę klimat dobrego kina przygodowego. No i ciarki mnie przeszły po plecach kiedy usłyszałem Marsz Imperialny na pianinku :) Szczerze mówiąc, bardziej liczę nie na epicką i pełną patosu opowieść o poświęceniu i przyjaźni a właśnie na dobrą przygodówkę w kosmosie w stylu Indiany Jonesa :D Mam nadzieję, że się nie rozczaruję :)
Słowem podsumowania- teaser milion razy lepszy niż ten z "TFA" z kultowym już wyskakującym dyszącym Finnem XD Przynajmniej daje nam jakiekolwiek pojęcie jaki ten film będzie :D
Serio ludzie co wy z tą Poprawnością Polityczną ? przecież w świecie Gwiezdnych Wojen jest miejsce dla wszystkich
Czekam na Vadera i soundtrack Desplata, reszta pewnie gdzieś tam ujdzie w tłoku.