PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=712573}

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Rogue One: A Star Wars Story
2016
7,4 168 tys. ocen
7,4 10 1 168168
7,1 58 krytyków
Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Niszczą wszystko co stworzył Lukas .Co to ma byc , po co to komu?jeszcze F. Whitaker z zezem.Niedlugo zobaczymy zapewne kolejne odc. z K.Stewart , L. Lohan albo nawet z ryskiem petru .

tak umiera legenda !

ocenił(a) film na 10
bananowiec51

Po pierwsze: Lukas?
Po drugie: Jak dla mnie im więcej SW tym lepiej (chociaż jak pokazuje seria Assassins Creed lepiej nie przesadzać). Oceniasz coś co jeszcze nawet nie wyszło. Zwiastun ma klimat, i jako film wojenny w świecie gwiezdnych wojen ma potencjał. Nie mogę się doczekać.

wifi_wifi

No widzisz , ty jestes szczesliwy , ze bedzie wiecej filmów SW . Po obejrzeniu nowej trylogii z 21 wieku , bylem wiecej niz rozczarowany .Dlatego boję sie ze ta saga bedzie coraz słabsza .

ocenił(a) film na 6
bananowiec51

Tylko, że nową trylogię zrobił właśnie Lucas, który z nowymi filmami (na szczęście) nie ma nic wspólnego.

ocenił(a) film na 10
bananowiec51

"Po co to komu?" nie chcesz to nie oglądaj, ktoś ci każe? Najgłośniej płaczą ci fani starej trylogii którzy najlepiej to by chcieli by już nic więcej z tego uniwersum nie powstało. Ludzie nie chcecie to nie oglądajcie, możecie uznawać sobie tylko starą trylogię czy nawet skasowane eu. To źle że kręcą filmy? jprd nie mam słów..

bananowiec51

https://www.youtube.com/watch?v=OO3FANjwKHY
Tak widze tych wiecznie narzekających malkonentów. Filmu jeszcze nie ma a oni już po zwiastunie wiedzą że gniot.

Gregor4567

No zgadza się , obawiam sie to to może być gniot .Zwłaszcza gdy obejrzałem czesci 1 2 i 3cią powstałe juz w 21 wieku .

ocenił(a) film na 7
Gregor4567

Są fani SW co już pieją z zachwytu a też go nie obejrzeli, pamiętam mam nagrane wypowiedzi widzów z otwartą buzią po premierze Mrocznego Widma ,,Ten film jest fantastyczny!!!'' potem emocje opadły

ocenił(a) film na 6
bananowiec51

Nie jesteś śmieszny.

Ghostface_22

Tu nie chodzi o to iz ja mam być smieszny.

ocenił(a) film na 6
bananowiec51

Aaaa, czyli ty serio tak myślisz? To w sumie jeszcze gorzej

Ghostface_22

No ja przynajmniej myślę

ocenił(a) film na 6
bananowiec51

Uuuu groźnie

Ghostface_22

pozdro !