Niszczą wszystko co stworzył Lukas .Co to ma byc , po co to komu?jeszcze F. Whitaker z zezem.Niedlugo zobaczymy zapewne kolejne odc. z K.Stewart , L. Lohan albo nawet z ryskiem petru .
tak umiera legenda !
Po pierwsze: Lukas?
Po drugie: Jak dla mnie im więcej SW tym lepiej (chociaż jak pokazuje seria Assassins Creed lepiej nie przesadzać). Oceniasz coś co jeszcze nawet nie wyszło. Zwiastun ma klimat, i jako film wojenny w świecie gwiezdnych wojen ma potencjał. Nie mogę się doczekać.
No widzisz , ty jestes szczesliwy , ze bedzie wiecej filmów SW . Po obejrzeniu nowej trylogii z 21 wieku , bylem wiecej niz rozczarowany .Dlatego boję sie ze ta saga bedzie coraz słabsza .
Tylko, że nową trylogię zrobił właśnie Lucas, który z nowymi filmami (na szczęście) nie ma nic wspólnego.
"Po co to komu?" nie chcesz to nie oglądaj, ktoś ci każe? Najgłośniej płaczą ci fani starej trylogii którzy najlepiej to by chcieli by już nic więcej z tego uniwersum nie powstało. Ludzie nie chcecie to nie oglądajcie, możecie uznawać sobie tylko starą trylogię czy nawet skasowane eu. To źle że kręcą filmy? jprd nie mam słów..
https://www.youtube.com/watch?v=OO3FANjwKHY
Tak widze tych wiecznie narzekających malkonentów. Filmu jeszcze nie ma a oni już po zwiastunie wiedzą że gniot.
No zgadza się , obawiam sie to to może być gniot .Zwłaszcza gdy obejrzałem czesci 1 2 i 3cią powstałe juz w 21 wieku .
Są fani SW co już pieją z zachwytu a też go nie obejrzeli, pamiętam mam nagrane wypowiedzi widzów z otwartą buzią po premierze Mrocznego Widma ,,Ten film jest fantastyczny!!!'' potem emocje opadły