PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=712573}

Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

Rogue One: A Star Wars Story
2016
7,4 168 tys. ocen
7,4 10 1 168174
7,1 58 krytyków
Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie

film, o którym zapomina się godzinę po seansie;/

ocenił(a) film na 10
staphylococcusmutans

ty jestes nuda

Chwytaczek

haha bardzo obiektywna opinia osoby, ktora ocenia całą sagę na 10

ocenił(a) film na 10
staphylococcusmutans

bo mi sie te filmy podobają

Chwytaczek

no ok, szanuję to. ja na łotrze bardzo się zawiodłam, za dużo bezsensownej walki, za mało ciekawej akcji. Film wojenny dla dzieci. A same gwiezdne wojny lubię

ocenił(a) film na 10
użytkownik usunięty
staphylococcusmutans

co ci sie NIE podobało w tym filmie ???????

użytkownik usunięty

Postacie, historia, masa scen bez których ten film by się obył, bezczelna i żenująca próba włażenia w dupę fanom . Ten film miał być samodzielną produkcją opowiadającą historię ze świata gwiezdnych wojen ale nawet jako taka się nie sprawdza bo w tej historii fabuły mamy jak na lekarstwo . Jedynie na początku czegoś się dowiadujemy o głównej bohaterce i to w sumie tyle . Pozostałe postacie również potraktowane po macoszemu . Raptem po jednym zdaniu może poświęcono na ich przedstawienie nam a niektórzy pewnie nawet tego jednego zdania o sobie nie mieli . Poza tym w zwiastunach zapowiadało się zajebiście a nagle tak siedzisz na napisach końcowych z takim AHA 3/4 JAK NIE WIĘCEJ TYCH SCEN Z TRAILERA WYCIELI Z FILMU . Spowodowało to że wychodząc z kina czułem sie oszukany . Rogue one to najgorszy film Star Wars Ever ( Pomijam Holiday special itd)

ocenił(a) film na 8
staphylococcusmutans

Zazdroszczę zapomnienia godzinę po seansie... mnie tam się film bardzo podobał, ale taki już mój charakter, że przeżywam fikcyjne rzeczy bardziej niż powinnam i miałam tak mocne wrażenia po obejrzeniu, że kompletnie zepsuło mi to imprezę parę godzin później. Chciałam tylko wrócić do domu i dokładniej przemyśleć film.