Pragnę nawiązac do wszystkich fanek słynnych braci MacManus. Czytając Wasze wypowiedzi pełne zachwytów dla głównych bohaterów zastanawiam się jaka jest prawdziwa tego przyczyna. Czy pokochałyście fabułę i akcję filmu czy może przystojnych braci. Widziałem urywki seguela Świętych i muszę przyznac że wiele się zmieniło. Albowiem weźcie pod uwagę iż w 2 części główni bohaterowie będą starsi aż o 10 lat a to raczej sporo. Murphy trzyma się nieźle czego niestety nie można powiedziec o Connerze. Jego twarz jest "inna, starsza" i nie przypomina on już gościa z 1 części. W żaden sposób jednak nie próbuję Im ubliżyc bo sam jestem pełen podziwu dla nich i dla filmu. Ale aż boję się pomyślec jaką minę zrobią fanki gdy nie zobaczą już tych samych młodych i uroczych. Myślę że znaczna większośc z Was będzie zawiedziona ale niestety czas jest nieubłagalny nawet dla sławnych ludzi. Nie rozumcie źle mojej wypowiedzi bo nie staram się nikogo obrazic ani odciągnąc od obejrzenia filmu. Ale Dziewczyny przygotujcie się na zmiany i to duże. Sam osobiscie mam nadzieję że częśc druga zrobi taką samą furorę jak pierwsza. pozdrawiam
E no ale spokojnie nie każda laska patrzy tylko na urodę... :) ja uważam że aktorzy, ogólnie cała obsada jest świetnie dobrana... aktorzy w tej części odwalili kawał dobrej roboty i dlatego z niecierpliwością czekam na drugą część...
Wiadomo że przystojni aktorzy przyciągają fanki do kin ale ich gra aktorska dla mnie byla przekonujaca i ze swoich rol wywiazali sie znakomicie. Co do uplywu czasu to ten niestety nikogo nie oszczedza i gdy zobaczylam Seana Flanery'ego na you tube to nie mogłam uwierzyc ze to on, poprostu zupelnie inna osoba, myslalam ze to inny aktor, Norman rzeczywiscie dobrze sie trzyma .Niektorzy widzowie moga byc zawiedzeni ze tak powiem "dojrzalsza" wersja Connera
No może i masz trochę racji bo nie ma co kryc że dużą zaletą braci był ich wygląd i to napewno podniosło oglądalnośc wśród pań:) ale miejmy nadzieje że dla wielu liczy się też sam film. Liczę że tak długie wyczekiwanie na sequel świętych zostanie nam wynagrodzone i znów obejrzymy kawał dobrego filmu bo jedynka była poprostu doskonała!!!