...lubie niekonwencjonalne filmy, lekko zakręcone jak np. filmy tarantina czy filmy w stylu przekrętu lub porachunków, ale tego filmu naprawde nie kupuje, widze jaki byl zamysl reżysera, ale mu niestety nie wyszło...wszystko jest tak uwypuklone ze zamiast dobrej komedii sensacyjnej wyszła kiepska groteska...
Co w tym filmie może być niejasne ;D? Przecież motyw jest prosty jak budowa cepa, kolesie zabijają złych ludzi żeby oczyścić miasto z grzechu ;P
Jeżeli czegoś nie kapujesz to musi być niejasne, chyba że jesteś tak ograniczony i głupi ze nie kapujesz filmów które są jasne i proste do zrozumienia ;P
najwidoczniej to ty jestes tak tępy ze nie nauczyłes sie jeszcze czytać...ja nie wiem gdzie ty tam widzisz sformułowanie "nie kapuje"
kiepska groteska to masz filmach Tarantino.Widać że się na niektórych gatunkach nie znasz.Ja nie lubię debilnych horrorów więc nie oglądam i nie komentuje
po pierwsze naucz sie czytac dziecko, po drugie, widzialem na tej stronie juz takie gowna z niebotycznymi notami jak chocby avatar ze ta ocene mozesz sobie wsadzic w dupe...
chcesz powiedziec ze nie znam sie na filmach sensacyjnych? ;] bez jaj...a co do tarantino- to on zbiera nagrody za swoją "kiepską groteske" a nie autor tej nędzy...
nie porównywałbym obydwu branż, w muzyce nagrody dostaje sie raczej za sprzedaż płyt niz za jakość, instytucje filmowe przyznające nagrody są mimo czestej tendencyjności jednak troche bardziej niezależne, jakby było inaczej nagrody zbierałby filmy w stylu piły a ten gowniany avatar dostalby nominacje nawet za scenariusz(adaptowany? wiadomo-pocahontas)