PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=947}

Żona astronauty

The Astronaut's Wife
1999
6,3 46 tys. ocen
6,3 10 1 46242
4,7 16 krytyków
Żona astronauty
powrót do forum filmu Żona astronauty

A przynajmniej mnie :) Szczerze mówiąc obejżałam ten film ze względu na to że gra tam mój ulubiony aktor Johnny Depp. Film mnie nie zachwycił ale nie uważam żeby był zły. Nawet mi się podobał :) Oglądałam z zaciekawieniem :) Może to głupie ale dla mnie Johnny był tam bardzo..pociągający ;P Tak jak w filmie "Donnie Brasco" czy "Piraci z Karaibów". Bardzo mi się to podobało :) I przyjemnie mi się film oglądało dzięki temu :) Myślę że dla niego warto obejżeć ten film. A szczególnie dla fanów Depp'a ! :) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
millcia

dokladnie mysla tak jak ty, film bylawet niezly ale oczywiscie nie moglo sie obejsc bez deppa xD/ tak jak ty ogladalam ten film tylko wylacznie ze wzgledu na mojego ulubione aktora :)
pozdrawiam

kinga580

gdyby nie On to pewnie byśmy nawet nie spojrzały na ten film. :) fajnie że się ze mną zgadzasz. Depp jak zawsze był niesamowity :) ;p ;p ;p

millcia

Fakt Depp zagrał świetnie, jego partnerka też,ale ona grała bardzo podobnie ,a może nawet identycznie w Adwokacie diabła. Deppowi to się raczej nie zdarza aby grać tak samo w różnych filmach. Gra podobnie ale nie tak samo.:)))))

MorganaBlackcat

racja. Depp w każdej roli się odnajduje i wciela się w zupełnie kogoś innego dzięki czemu jego gra nie jest monotonna :)