PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510690}

2 młode wina

2Bobule
2009
6,3 2,0 tys. ocen
6,3 10 1 2035
4,0 2 krytyków
2 młode wina
powrót do forum filmu 2 młode wina

Wybierając się za tydzień do Czech, chciałem na niego pójść, a widzę, że jeden głos już oddany. Czy to jakiś wybryk czy faktycznie jest tak źle? Opinię Czechów również nie są zbyt pozytywne, aczkolwiek nie było aż tak strasznie. A tu 2? Gorszy od poprzednika?

ocenił(a) film na 8
Edward_Nozycoreki

Rownie dobry co jedynka. Te same klimaty i ten sam morawski humor. I jeszcze lepsze slamove vino:)))

pampeliszka

trzeba zwrócić uwagę, że kto inny jest reżyserem tego filmu, jedynki był Tomáš Bařina, więc kontynuacja może być cokolwiek inna

ocenił(a) film na 8
migawka

Moze i rezyser filmu inny, ale klimat zachowany. Osobiscie mnie sie podobal nie mniej niz jedynka, jesli nawet nie bardziej. Cala sala puszczal salwy smiechu, poczawszy od napisow (2Bobule;) Film bardzo fajny, cieply, klimatyczny, taki chilloutowy. A do tego przepiekna Klarka:D A no i zona mafiosa niczego sobie.. ;) Polecam! Nie sugerowac sie ocena na filmwebie.

Edward_Nozycoreki

ja bym powiedziała że dużo lepszy niż pierwsza część, która mi nie do końca
przypadła do gustu :) ta była naprawdę zabawna. po prostu, komedia.

Edward_Nozycoreki

Ciepły, pozytywny, luźny- dobry na majowy seans w kinie studyjnym :)

mghae

"Ciepły, pozytywny, luźny- dobry na majowy seans w kinie studyjnym :)"dokładnie taki jest ten film:)aż się winka skosztować chce:)

ocenił(a) film na 5
Edward_Nozycoreki

nie jest zły, ogląda sie bez wysiłku...
wydaje mi się że to film dla kobiet, dla mnie zdecydowanie za słodki, ale może taki właśnie miał być