PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273268
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Świetny!!

ocenił(a) film na 8

Efekty specjalne-10/10
Żartobliwe teksty-10/10
Aktorzy-10/10
Scenografia-10/10
Fabuła-8/10
Muzyka-10/10
Film różniący się od innych opowiadających o końcu świata. Pokazuje ludzkie zachowania, uczucia towarzyszące bohaterom w naprawdę rewelacyjny sposób. Muzyka towarzysząca poszczególnym scenom buduje napięcie. Efekty specjalne są niesamowite, wspaniałe. Aktorzy zostali dobrani do tego filmu wspaniale. Film bardzo mi się podobał, Jestem pod wielkim wrażeniem:) Słyszałam, że nie jest taki świetny, ale cieszę się że nie posłuchałam i go obejrzałam. Polecam!!

ocenił(a) film na 4
basienka963

Brakuje mi tylko High School Musical i Hannah Montana w twoich jakże pustym zbiorze filmów ulubionych. A 10/10 to może lepiej daj najnowszej kolekcji barbie niż temu gniotowi

ocenił(a) film na 3
basienka963

"Pokazuje ludzkie zachowania, uczucia towarzyszące bohaterom w naprawdę rewelacyjny sposób" tak,zwłaszcza gdy amerykańska rodzinka wychodzi bez szwanku,i podczas apokalipsy lecą sobie z USA do Azji.
Jeżeli chcesz sobie objeżeć film z "ludzkimi zachowaniami" włącz sobie np."Wojnę światów" Spielberga

ocenił(a) film na 4
basienka963

Nie karmić trolli!

basienka963

Mam nadzieje że to co napisałaś to jeden wielki żart. Jakie uczucia, jakich bohaterów (aktorów) i jaka fabuła? John Cusack i Amanda Peet to naprawdę świetni aktorzy ale moim zdaniem w tym filmie się nie sprawdzili bo po prostu do niego nie pasują. Ta para zagrała też razem w filmie "Tożsamość", który jak dla mnie jest jednym z najlepszych jak nie najlepszym thillerem jaki widziałem.