PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273259
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Co tu duzo mowic, film momentami zapiera dech w piersiach jak i rowniez wzrusza. Niesamowite uczucie ogladajac ten film ;) Polecam wszystkim, dobre kino i dobra rozrywka!

użytkownik usunięty
baz35

nie zgadzam się, trailer nie ukazuje ten wzruszającej historii tych ludzi, nie ukazuje ich postaw, i nie pokazuje zaskakującego zakończenia!

ocenił(a) film na 4

Dokładnie, ja się spodziewałem, że oni będą płynąć w drugą stronę.

ocenił(a) film na 4
GodFella

Ja myślałem że polecą w pizdu w kosmos, ale też się zaskoczyłem....

ocenił(a) film na 10
baz35

Filmu nie widziałem ale obejrzę:P Po trailerze widać ze efekty wymiataja:) Bedzie dobrze:)

Skinnlovesyou

Jedyne co w tym filmie mnie zachwyciło to efekty specjalne. Bohaterowie byli sztuczni a dialogi przesłodzone - mało realistyczne ludzkie zachowania w obliczu śmierci. Nie mogłam się doczekać końca filmu (a lubię filmy katastroficzne)-powiedzmy 6/10.

użytkownik usunięty
Skinnlovesyou

ej no z tym prezydentem to przecież nawiązanie do Obamy było! A nie dlatego, że dobry bo czarny!

ocenił(a) film na 4

No ok. Niech Ci będzie....
ale powiedz - widziałeś w tym filmie złego murzyna?????? :>

ocenił(a) film na 8
Skinnlovesyou

Świetny film, dawno nie byłem na filmie który tak trzymał w napięciu do końca. I do tego zajebi..... efekty specjalne
10/10
Polecam

ocenił(a) film na 7
Skinnlovesyou

polecam przede wszystkim dla efektów .. ;-)

ocenił(a) film na 8
Skinnlovesyou

Moim zdaniem dawanie temu filmowi 10 to przesada. Jak już ktoś słusznie przyznał, 10 to arcydzieło, 2012 nim nie jest. Nie mniej jednak film mi się bardzo podobał. Efekty specjalne poprostu wgniatały w fotel. Ze scenariuszem już trochę gorzej, za dużo amerykańskiego patosu było. Również było trochę scen, które wogóle nie powinny mieć miejsca (np. scena z psem czy pokazanie środkowego palca). Emmerich próbował chyba dodać trochę takich scen żeby rozładować napięcie, ale myślę, że niepotrzebnie. Daję temu filmowi 8/10 i polecam.

P.S nie karmcie trolli pokroju fakirra.

ocenił(a) film na 9
Skinnlovesyou

Popieram w 100%!!! MEGA produkcja bez dwóch zdań!!! Takiej rozpierduchy na ekranie jeszcze w historii kina chyba nie było i również daję 10/10!!! M. in. właśnie za te efekty!!! ;-)Pozdrówka! Teddy