PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273265
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Trudno dotrwać do końca, mi się udało ale męczyłem się strasznie.

ocenił(a) film na 2
2smoki

totalny, przereklamowany badziew. Miał być film katastroficzny a wyszła jakaś tania komedia. Jadą tym autem, miasto się wali, wieżowce upadają a oni oczywiście swoja limuzyną wykonują takie manewry, że wszystkie niebezpieczeństwa omijają. Kolejna żałość to z tymi samolotami. Nie, po prostu aż szkoda pisać

cHrzanek

zgadzam sie, przereklamowany. ale warto obejrzec - chcoiaz dla samych efektow, bo sa naprawde dobre. reszta - to dno ;) jak dla mnie to typowy amerykanski badziew jesli chodzi o fabule.

ocenił(a) film na 7
2smoki

A mi się ten film nawet podobał, może nie miał zbyt skomplikowanej fabuły, ale efekty specjalne były bardzo dobre. Kolejny ot taki film o końcu świata. :>

ocenił(a) film na 1
2smoki

Bardzo słaby ten film wogóle mi się nie podobał. Co za porażka!!! Taki film to powinien mieć wogóle lepszych aktorów!!! Wyłączyłem ten film w połowie!!!

ocenił(a) film na 10
mateuszpot312

a mnie się film bardzo podobał. od początku do końca ;)

2smoki

Czego można się spodziewać po Emmerichu? Reżyser z uporem maniaka robi tandetne filmy o niczym. Amen

ocenił(a) film na 6
em_69

Totalna tandeta. Efekty specjalne może i dobre, ale zaczynają już nawet one nudzić w połowie filmu, gdyż ciągle to samo (w kinie jakoś wytrwałam do końca, ale przysypiałam już po pół godzinie). Oczywiście główni bohaterowie uciekają w ostatniej sekundzie najpierw w limuzynie, później samolotem...
Film po prostu wyjątkowo zamerykanizowany... pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
2smoki

Totalne dno! Wręcz nie moglam w to uwierzyć! Najlepszy tekst jest na końcu - dziewczynka: już nie sikam w pieluchę - jakby to bylo najważniejsze w momencie gdy 3/4 ludzkości zginęło.No po prostu straszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!