PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273265
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Szczerze to naprawde nie wiem dlaczego, ale boje sie obejrzec ten film. Chcialam pojsc na niego do kina , bylam juz prawie przy wejsciu do kina ale zreazygnowalam . Moze dlatego ze ludzie robia tyle szumu o rok 2012 ;/

ocenił(a) film na 5
meriseczka19

no może ale nie masz sie o co bać ogólnie dobrze zrobiłaś że do kina nie poszłaś zaoszczędziłaś pieniądze na tym poprostu Przereklamowanym średniaku

ocenił(a) film na 7
Lionsgate

Może i jest średniakiem, ale na pewno nie, jeśli ma się na uwadze efekty specjalne:)

ocenił(a) film na 1
meriseczka19

HEJ:) Również się bałam i cieszę się, że nie jestem sama hehehehe :D ja to w ogóle jakaś zeschizowana jestem jeśli chodzi o tematykę śmierci i końca świata :) niechętnie ale poszłam do kina i wiesz co ten film to takie dno, że jakoś tak podeszłam do tematu ze spokojem :))) nie powiem efekty specjalne może i fajne, ale film jako całość to według mnie dno dna :) ta ucieczka bochaterów .... masakryczna masakra to nawet zabawne było :) nie idź na ten film:) szkoda pieniążków ;)

mauupa

Pewnie będzie na Polsacie za rok-dwa, hi, hi ;)

KaczoR_4

Jak dożyjemy ;p
Film moge jedynie oceniac pod wzgelndem efektów specjalnych ,
bo po to do kina poszedłem na ten film.

mauupa

Lepiej wydać te PIENIĄŻKI na film niż kupować DVD - jednorazowa rozrywka, kupa śmiechu i wesołe popołudnie zaliczone.

Ten film nie jest dnem. Jest po prostu produktem dla mas, który ma zapewnić kasę i trochę rozrywki.
Czego się spodziewacie? Dramatu z dogłębną analizą psychiki i motywów działań głównego bohatera?

Dla mnie 6/10.